NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Lelegezteto maszk van rajta, ha meghalt volna gondolom nem lenneha jól láttam intubálták is
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
beinen azt mondtak hogy mozgatta a kezet.na sikerult.ebben biztos vagy?
Kenny
Kampman
több mint 3 éve
Lelegezteto maszk van rajta, ha meghalt volna gondolom nem lenne
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Valamiert felhordultek a nezok. Talan jo jel.ujjonganak, de az a pokróc nem bíztató
Stez
több mint 3 éve
legyen 0-0, 1-1 pontot írják be, Eriksen meg keljen felha akarják tuti találnak rá időpontot, ráadásul nem is feltétlen kéne az egész meccset, elég lenne 1 félidőt, lehet nem lenne meg a megszokott szünet 2 meccs között, de legalább lejátszanákde akkor mikor pótolod?Tul regota probaljak...én is ezt gondolom. 😕 Félbe kell szakítani a meccset
Kenny
Toto21
(jó tudom ez most így görényen hangzik)
NB2
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Valamiert felhordultek a nezok. Talan jo jel.
több mint 3 éve
ha akarják tuti találnak rá időpontot, ráadásul nem is feltétlen kéne az egész meccset, elég lenne 1 félidőt, lehet nem lenne meg a megszokott szünet 2 meccs között, de legalább lejátszanákde akkor mikor pótolod?Tul regota probaljak...én is ezt gondolom. 😕 Félbe kell szakítani a meccset
Kenny
Toto21
NB2
több mint 3 éve
is, főleg hogy nem tudjuk hogy átesett-e rajta korábbanTúl korai bedobni a vakcinák nem várható mellékhatásait?De bazmeg egy Eb-n ez hogy? Megye 3-ban a 45 éves dagadt Józsit még értem, de ez...Foé meg Fehér Miki sem megye 3-as szintűek voltak
warr_b
Kampman
r.baggio
valamint hogy be van-e oltva és mivel
több mint 3 éve
Itt nem lesz második félidő, az biztosNe is legyen
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Én nem oltattam be magam több okból kifolyólag sem, de nem is akarok ebbe belemenniTúl korai bedobni a vakcinák nem várható mellékhatásait?De bazmeg egy Eb-n ez hogy? Megye 3-ban a 45 éves dagadt Józsit még értem, de ez...Foé meg Fehér Miki sem megye 3-as szintűek voltak
warr_b
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
Antonio Puerta dettó...De bazmeg egy Eb-n ez hogy? Megye 3-ban a 45 éves dagadt Józsit még értem, de ez...Foé meg Fehér Miki sem megye 3-as szintűek voltak
warr_b
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Túl korai bedobni a vakcinák nem várható mellékhatásait?De bazmeg egy Eb-n ez hogy? Megye 3-ban a 45 éves dagadt Józsit még értem, de ez...Foé meg Fehér Miki sem megye 3-as szintűek voltak
warr_b
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Épp ez az. Ezt fel kell dolgozni mindenkinek aki pályán van. Nincs olyan fontos egy meccs se, hogy ezt erőltetni kénekétlem, hogy bárki is olyan idegállapotban lenne ezek után, hogy folytatni tudja a játékotTul regota probaljak...én is ezt gondolom. 😕 Félbe kell szakítani a meccset
Kenny
Toto21
Sixo
több mint 3 éve
De bazmeg egy Eb-n ez hogy? Megye 3-ban a 45 éves dagadt Józsit még értem, de ez...Nem egeszseges az a terheles, amit egy topligas jatekos kap.
warr_b
több mint 3 éve
Kampman
28 313
De bazmeg egy Eb-n ez hogy? Megye 3-ban a 45 éves dagadt Józsit még értem, de ez...Foé meg Fehér Miki sem megye 3-as szintűek voltak
warr_b
több mint 3 éve
Toto21
5 950
sehogy 0-0de akkor mikor pótolod?Tul regota probaljak...én is ezt gondolom. 😕 Félbe kell szakítani a meccset
Kenny
Toto21
NB2
több mint 3 éve
Itt nem lesz második félidő, az biztos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
kétlem, hogy bárki is olyan idegállapotban lenne ezek után, hogy folytatni tudja a játékotTul regota probaljak...én is ezt gondolom. 😕 Félbe kell szakítani a meccset
Kenny
Toto21
több mint 3 éve
De bazmeg egy Eb-n ez hogy? Megye 3-ban a 45 éves dagadt Józsit még értem, de ez...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta