NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Az utóbbi negyed óra viszont már tényleg nézhetetlen volt.
több mint 3 éve
a meccs fele azzal telt, hogy földön fekvő finneket ápolnak
több mint 3 éve
jéghoki vb-n nem dőlt ki ennyi finn, mint maÉpp ezt akartam írni, lassan inkább hoki meccs mint foci 😛
NB2
több mint 3 éve
Nem kene belekeverni Pukkit a dologba.Ha így folytatod, a májad nem fogja bírni, és kifingasz, mielőtt láthatnád, ahogy Luck visszatér a Coltsba*.Nem is. Tobbet kene.nem kéne annyi sört innodEn bealszom. Szerintem semmi extra eddig.Nem alszol be rajta/nem kapcsolgatsz 2-3 percenként máshová.Na ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Sixo
Stez
| *Scoutnak |
iktriad
több mint 3 éve
jéghoki vb-n nem dőlt ki ennyi finn, mint ma
több mint 3 éve
Annal meg a Nadal-Djoko is szazszor jobb volthát akkor még egy olasz meccsen is álmos lennélNem is. Tobbet kene.nem kéne annyi sört innodEn bealszom. Szerintem semmi extra eddig.Nem alszol be rajta/nem kapcsolgatsz 2-3 percenként máshová.Na ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Sixo
Stez
Sixo
több mint 3 éve
Na, megsérült a Jags finn TE-je is.
több mint 3 éve
Ha így folytatod, a májad nem fogja bírni, és kifingasz, mielőtt láthatnád, ahogy Luck visszatér a Coltsba*.Nem is. Tobbet kene.nem kéne annyi sört innodEn bealszom. Szerintem semmi extra eddig.Nem alszol be rajta/nem kapcsolgatsz 2-3 percenként máshová.Na ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Sixo
Stez
| *Scoutnak |
több mint 3 éve
hát akkor még egy olasz meccsen is álmos lennélNem is. Tobbet kene.nem kéne annyi sört innodEn bealszom. Szerintem semmi extra eddig.Nem alszol be rajta/nem kapcsolgatsz 2-3 percenként máshová.Na ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Sixo
Stez
több mint 3 éve
Nem is. Tobbet kene.nem kéne annyi sört innodEn bealszom. Szerintem semmi extra eddig.Nem alszol be rajta/nem kapcsolgatsz 2-3 percenként máshová.Na ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Sixo
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Hradecky eddig a meccs embereA meccs végére írnak neki egy Hradecky indulót
Heisman
több mint 3 éve
jó kis rakkolós skót másodosztálybeli meccsEn bealszom. Szerintem semmi extra eddig.Nem alszol be rajta/nem kapcsolgatsz 2-3 percenként máshová.Na ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
Stez
iktriad
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lehet.Furuholm amúgy miért nincs a finn keretben? Kedvenc finn játékosom.lehet pont ezért
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
nem kéne annyi sört innodEn bealszom. Szerintem semmi extra eddig.Nem alszol be rajta/nem kapcsolgatsz 2-3 percenként máshová.Na ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
Stez
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Uronennek ez fájhatott, kapott egy szép badicsekket a kapusától
több mint 3 éve
En bealszom. Szerintem semmi extra eddig.Nem alszol be rajta/nem kapcsolgatsz 2-3 percenként máshová.Na ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Furuholm amúgy miért nincs a finn keretben? Kedvenc finn játékosom.lehet pont ezért
warr_b
több mint 3 éve
Furuholm amúgy miért nincs a finn keretben? Kedvenc finn játékosom.
több mint 3 éve
Gól nélküli.Na ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
Stez
több mint 3 éve
pukki lehet kifingott
több mint 3 éve
Nem alszol be rajta/nem kapcsolgatsz 2-3 percenként máshová.Na ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
Stez
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ettől a finn bedobástól a Stoke scoutja orgazmust kapott.Rory Delap a bedobások David Beckhamje volt.
empty taxi
Évente szerintem 10 gólt szereztek utána.
több mint 3 éve
hát döntetlenNa ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Na ilyen egy jó 0-0.Milyen?
iktriad
több mint 3 éve
Na ilyen egy jó 0-0.