NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 669
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ettől a finn bedobástól a Stoke scoutja orgazmust kapott.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Fussball kommt nach Haus.Kivancsi leszek, meddig etolteti az UEFA ezt a sokrendezos rendszert. Szerintem baromira kinyirja a torna hangulatat.Nem lesz több ilyen, a következő EB Németországé.
Stez
Kampman
Natalie Portman képével illusztrálva azt írni, hogy a "FAPoént ellőni" elég kétértelmű, nem gondolod? 😊
Sixo
több mint 3 éve
a 2 rendező még kb belefér, de ez a városok szerinti ez tényleg mehjó hát mondjuk mi számít soknak, de a 2 spanyol eb győzelem is több rendezős eb-n születettKivancsi leszek, meddig etolteti az UEFA ezt a sokrendezos rendszert. Szerintem baromira kinyirja a torna hangulatat.elvileg ez az első és az utolsó
Stez
Negritis
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hradecky eddig a meccs embere
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Perpill. De az uefarol beszelunk, letelemuk hogy rossz megoldasokat eroltetnek. 🙂Kivancsi leszek, meddig etolteti az UEFA ezt a sokrendezos rendszert. Szerintem baromira kinyirja a torna hangulatat.Nem lesz több ilyen, a következő EB Németországé.
Stez
Kampman
több mint 3 éve
jó hát mondjuk mi számít soknak, de a 2 spanyol eb győzelem is több rendezős eb-n születettKivancsi leszek, meddig etolteti az UEFA ezt a sokrendezos rendszert. Szerintem baromira kinyirja a torna hangulatat.elvileg ez az első és az utolsó
Stez
Negritis
több mint 3 éve
amúgy nem csak a hangulat, hanem a logisztikai rémálom is komoly gondnameg ugye 2020 bemutatta hogy bármi lehet
több mint 3 éve
Kivancsi leszek, meddig etolteti az UEFA ezt a sokrendezos rendszert. Szerintem baromira kinyirja a torna hangulatat.elvileg ez az első és az utolsó
Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 309
Kivancsi leszek, meddig etolteti az UEFA ezt a sokrendezos rendszert. Szerintem baromira kinyirja a torna hangulatat.Nem lesz több ilyen, a következő EB Németországé.
Stez
több mint 3 éve
Kivancsi leszek, meddig etolteti az UEFA ezt a sokrendezos rendszert. Szerintem baromira kinyirja a torna hangulatat.
több mint 3 éve
mekkora játékos ez a hojbjerg te jó ég, ha pesten lenne ez a meccs tuti meghívnám egy jó kis borsodi búzára
több mint 3 éve
Kampman
28 309
amúgy a nagy totál alapján most több a néző mint az előzőnVan egy hazai csapat + Finnország sincs messze
Negritis
több mint 3 éve
amúgy a nagy totál alapján most több a néző mint az előzőn
több mint 3 éve
Wind szélvészgyors löketét sikerült hárítani.Wind arra született, hogy a szélen játsszon.
empty taxi
iktriad
több mint 3 éve
A dánok korán döntésre akarják ezt vinni. Mondjuk ez lehet a legkönnyebben megszerezhető 3 pont a csoportban.
több mint 3 éve
Kampman
28 309
Ilyenkor lehet, hogy bölcsebb hallgatniWind szélvészgyors löketét sikerült hárítani.iktriad pls
empty taxi
Sixo
több mint 3 éve
Wind szélvészgyors löketét sikerült hárítani.Wind arra született, hogy a szélen játsszon.
empty taxi
több mint 3 éve
Wind szélvészgyors löketét sikerült hárítani.iktriad pls
empty taxi
több mint 3 éve
Wind szélvészgyors löketét sikerült hárítani.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
azért beletelt egy percébe a kommentátornak, mire rájött ki lőtt
több mint 3 éve
hajrá dánok 😉 😊A dán mez (és majd az osztrák is) eléggé Arsenal koppintás.akkor hajrá finnek
Kampman
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
A dán mez (és majd az osztrák is) eléggé Arsenal koppintás.akkor hajrá finnek
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 309
A dán mez (és majd az osztrák is) eléggé Arsenal koppintás.
több mint 3 éve
nah őtet nem ismeremki a kommentátor ? nem ismerem fel a hangjátVarga Péter
Sixo
Kampman