NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 617
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Üdv labdarúgás a 21. században! Pedig ebben a játékban az a szép, hogy ilyeneken napokig lehetnenem rosszból, de akkor miért nézed?vitatkozniszitkozódni
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Üdv labdarúgás a 21. században! Pedig ebben a játékban az a szép, hogy ilyeneken napokig lehetnehát én nem akarom mégegyszer átélni azt mikor 2-2 helyett 3-1 a német angolon mert a 1.5 méteres gólt nem adták megvitatkozniszitkozódni
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Üdv labdarúgás a 21. században! Pedig ebben a játékban az a szép, hogy ilyeneken napokig lehetnea tegnapi meg nem adott büntető óta én már nem tudok mit mondani a bírásokodásravitatkozniszitkozódni
r.baggio
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Embólia gólnál, mármint kiabálta az albán pék a szomszédunkbanmelyik volt, gavranovic?Azt kiabálta, hogy sehr gut du Nigger!përpara ti mut fëmijë!Svájc a lehető legnagyobb hülyeséget csinálta a vezetés után... Beállt védekezniÜvöltöm nekik, hogy vorwärts du schei$kinde', de nem értik!
Chargers LT
Willie Parker
Vrij6
Willie Parker
Heisman
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Üdv labdarúgás a 21. században! Pedig ebben a játékban az a szép, hogy ilyeneken napokig lehetne ---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
melyik volt, gavranovic?Azt kiabálta, hogy sehr gut du Nigger!përpara ti mut fëmijë!Svájc a lehető legnagyobb hülyeséget csinálta a vezetés után... Beállt védekezniÜvöltöm nekik, hogy vorwärts du schei$kinde', de nem értik!
Chargers LT
Willie Parker
Vrij6
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
A VAR-ral nem kalkuláltam a tippversenynél, ohh my!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
én de már rég pályára kellett volna lépnieki emlegette gavra-t?😊tárgytalan 😊
NB2
NB2
több mint 3 éve
VARjál már, létezik olyan, hogy jó videóbírós ítélet?
több mint 3 éve
Kampman
28 304
Megható jelenet, tisztára Benetton reklámAzt kiabálta, hogy sehr gut du Nigger!përpara ti mut fëmijë!Svájc a lehető legnagyobb hülyeséget csinálta a vezetés után... Beállt védekezniÜvöltöm nekik, hogy vorwärts du schei$kinde', de nem értik!
Chargers LT
Willie Parker
Vrij6
Willie Parker
több mint 3 éve
Nah ott uszik a tippem
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Azt kiabálta, hogy sehr gut du Nigger!përpara ti mut fëmijë!Svájc a lehető legnagyobb hülyeséget csinálta a vezetés után... Beállt védekezniÜvöltöm nekik, hogy vorwärts du schei$kinde', de nem értik!
Chargers LT
Willie Parker
Vrij6
több mint 3 éve
szép volt pedig Gavranovictól
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Les
több mint 3 éve
1. labdaérintésből gól.
több mint 3 éve
ki emlegette gavra-t?😊
több mint 3 éve
përpara ti mut fëmijë!Svájc a lehető legnagyobb hülyeséget csinálta a vezetés után... Beállt védekezniÜvöltöm nekik, hogy vorwärts du schei$kinde', de nem értik!
Chargers LT
Willie Parker
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Szerintem 10 ezer ember sincs.34 ezer elvileg a maximálisan megengedett, annyi biztosan nincs.Nem tudom, mekkora a stadion, de szerintem negyedhaz sincs.68 ezret mondtak asszem. Jo ha vannak 15 ezren kb.
Stez
Vrij6
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Az albán pékünk a sajátjának érzi a Schweizi sikert!Ne az albánoknak üvöltsSvájc a lehető legnagyobb hülyeséget csinálta a vezetés után... Beállt védekezniÜvöltöm nekik, hogy vorwärts du schei$kinde', de nem értik!
Chargers LT
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Beleszámolták a kartonbábukat isNem tudom, mekkora a stadion, de szerintem negyedhaz sincs.68 ezret mondtak asszem. Jo ha vannak 15 ezren kb.
Stez
Vrij6
több mint 3 éve
Kampman
28 304
34 ezer elvileg a maximálisan megengedett, annyi biztosan nincs.Nem tudom, mekkora a stadion, de szerintem negyedhaz sincs.68 ezret mondtak asszem. Jo ha vannak 15 ezren kb.
Stez
Vrij6
több mint 3 éve
Nem tudom, mekkora a stadion, de szerintem negyedhaz sincs.68 ezret mondtak asszem. Jo ha vannak 15 ezren kb.
Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 304
Ne az albánoknak üvöltsSvájc a lehető legnagyobb hülyeséget csinálta a vezetés után... Beállt védekezniÜvöltöm nekik, hogy vorwärts du schei$kinde', de nem értik!
Chargers LT
Willie Parker