NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 633
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem tudom, mekkora a stadion, de szerintem negyedhaz sincs.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Svájc a lehető legnagyobb hülyeséget csinálta a vezetés után... Beállt védekezniÜvöltöm nekik, hogy vorwärts du schei$kinde', de nem értik!
Chargers LT
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Seferovic mit keres még a pályán egyébként? Labda közelében nem volt a második félidőben
több mint 3 éve
1-1 es tippem egesz jo, maradhat igy.😀De azt nem tippelted meg, melyik csapatnak.
Vrij6
több mint 3 éve
1-1 es tippem egesz jo, maradhat igy.😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
bazmeg, itt úszott el mind a tipper mind a tippmix tippem...nekem itt jön a tipper-es 😀
Heisman
asszem nem köszönöm meg mer még nincs vége ... 😀stop da countSzívesen.
Negritis
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 305
stop da countÉn is nyertem már ezzel és még többet fogok, ha így marad.
Negritis
több mint 3 éve
bazmeg, itt úszott el mind a tipper mind a tippmix tippem...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
stop da countSzívesen.
Negritis
több mint 3 éve
Svájc a lehető legnagyobb hülyeséget csinálta a vezetés után... Beállt védekezni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
stop da count
több mint 3 éve
Toto21
5 950
basszák meg. Mondtam, hogy rögzített helyzetből gond lehet...
több mint 3 éve
balfasz svájciak
több mint 3 éve
Bakuból csak is hiteles információk érkezhetnek. 😬Meg néha napján 1-2 gyilkos. A Hakan Balta félékből.
Tony Adams
youtu.be/fAsDMdRX3OoLátom ezen a meccsen tényleg Uborkaszezon van,
Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 305
Nem véletlenül vannak jereváni rádiós viccek, nem pedig bakui rádiósakBakuból csak is hiteles információk érkezhetnek. 😬Elvileg fel ház lehet de ez nagyon nem tűnik annak, vki tud egy oldalt ahol lehet csekkolni a nezoszamot? 😀az hangzott el hogy minden jegy elkelt, oldalról amúgy simán félháznak tűnik
esanders10
Negritis
Tony Adams
több mint 3 éve
Bakuból csak is hiteles információk érkezhetnek. 😬Elvileg fel ház lehet de ez nagyon nem tűnik annak, vki tud egy oldalt ahol lehet csekkolni a nezoszamot? 😀az hangzott el hogy minden jegy elkelt, oldalról amúgy simán félháznak tűnik
esanders10
Negritis
több mint 3 éve
youtu.be/fAsDMdRX3Oobriteknél ma is megyAzt hiszem a franciáknál is megy valami hasonló mind a mia napig.
www.youtube.com/watch?v=kcIedRXflTY
Negritis
De bírtam az UborkátÉles István zseniálisan hozta őt.
Torgyán Józsi volt a legjobb 😁
Chargers LT
iktriad
több mint 3 éve
Elvileg fel ház lehet de ez nagyon nem tűnik annak, vki tud egy oldalt ahol lehet csekkolni a nezoszamot? 😀az hangzott el hogy minden jegy elkelt, oldalról amúgy simán félháznak tűnik
esanders10
több mint 3 éve
esanders10
535
Elvileg fel ház lehet de ez nagyon nem tűnik annak, vki tud egy oldalt ahol lehet csekkolni a nezoszamot? 😀
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Svájc-nak cserélnie kéne, nagyjon átadják a területeket a walesieknek. Ebből még baj lehet.
több mint 3 éve
Kampman
28 305
Smith-Schuster megsérült... Folytatódik 2020Elvileg ez a 2020-as EB.
Chargers LT
több mint 3 éve
Smith-Schuster megsérült... Folytatódik 2020
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
briteknél ma is megyAzt hiszem a franciáknál is megy valami hasonló mind a mia napig.
www.youtube.com/watch?v=kcIedRXflTY
Negritis
De bírtam az UborkátÉles István zseniálisan hozta őt.
Torgyán Józsi volt a legjobb 😁
Chargers LT
több mint 3 éve
Azaz. 😀Uborka 😊Amugy eskuszom, kiskoromban imadtam valami musort, amiben politikusokat es egyeb hires embereket maszkban parodizaltak ki.Mi volt a vereség oka a svájciak ellen mester?Ez már nem is Hacsek és Sajó, ez tényleg a Maksa Híradó legrosszabb pillanatait idézi 😛
Mbólia.
iktriad
Kampman
Mar nem emlekszem a musor cimere, szerintem az m1en ment a 90-es evek kozepen.
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Nem is tudom milyen képpel tudnám most érzékeltetni azt, hogy mit érzek 😀Tessék.
Kampman