NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.
Stez
15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
iktriad
Nem mar. Meg mindig.
Stez
Sziporkaztok mindketten.
gordon
Szipókáznak vagy szipuznak inkább
Willie Parker
Én nem iszom alkoholt, nem cigizem, nem drogozom. Én alapból vagyok ilyen. 😊
iktriad
Azonnal szokj rá valamelyikre.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha már Empty nem csinált ilyet az EB-re.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 299
Seferovic, te botsáska
Willie Parker
Nekem erről a szóról örökké Peter Crouch fog eszembe jutni
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 950
Na jo Seferovic jöjjön le és Gavarnovic be. Ez ma nem fog gólt lőni
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
Seferovic, te botsáska
több mint 3 éve
Jo mindket csapatnak az x? Ugy vannak vajon vele,hogy a torokok eleg gyengek voltak tegnap, majd csak megverik oket valahogy? 😀
Vrij6
Majd a második félidőben megint felpörög a meccs ( remélem).
Toto21
De ahhoz Walesnek kell gólt rúgnia. Ha a svájciak szerzik meg a vezetést, akkor onnantól már kb. semmi nem lesz szerintem.
Kampman
Nem hiszem, szerintem igenis számítanak majd a lőtt gólok száma. De itt Mehmedi kéne még, mint kreatív kp, hogy a csatárok több labdát kapjanak.
több mint 3 éve
Jo mindket csapatnak az x? Ugy vannak vajon vele,hogy a torokok eleg gyengek voltak tegnap, majd csak megverik oket valahogy? 😀
Vrij6
Toto21
Ha nyalsz egy kis speedet, akkor biztos
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.
Stez
15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
iktriad
Nem mar. Meg mindig.
Stez
Sziporkaztok mindketten.
gordon
Én már rég megmondtam, hogy iktriad egy társszereplővel (sixo, stez, ano) bármikor lehoz egy hacsek-sajó jelenetet
Kampman
Anno Ano és én annyira nem vittük túlzásba az interakciót. Ez azóta súlyosbodott, mióta kb annyit van itt köztünk, mint Höri.
több mint 3 éve
Stez
iktriad
Nem mar. Meg mindig.
Stez
Sziporkaztok mindketten.
gordon
Én már rég megmondtam, hogy iktriad egy társszereplővel (sixo, stez, ano) bármikor lehoz egy hacsek-sajó jelenetet
Kampman
Jó, de ano max ilyen részeg beszólásokra képes
több mint 3 éve
Vrij6
Toto21
De ahhoz Walesnek kell gólt rúgnia. Ha a svájciak szerzik meg a vezetést, akkor onnantól már kb. semmi nem lesz szerintem.
több mint 3 éve
Vrij6
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
iktriad
Nem mar. Meg mindig.
Stez
Sziporkaztok mindketten.
gordon
Kampman
Es mindezt ingyen. Szivesen.

több mint 3 éve
A gyep megviselten néz ki Bakuban.
több mint 3 éve
Cubehor Los Angeles Rams 318
Gólhelyzetet állít meg, erre kap egy sárgalapot.
Nevetséges szabályrendszer.
Cubehor
Még nem volt tiszta gólhelyzet, akkor megkapta volna a pirosat
Kampman
Ha értelmesebb lennének a szabályok, kapott volna egy 15 perces kiállítást, Wales meg egy szabadrúgást 16 méterről kétemberes sorfallal.

Bezzeg ha két méterrel beljebb nulla helyzetben hozzáérnek a csatárhoz, jár az ingyengól.
több mint 3 éve
Stez
iktriad
Nem mar. Meg mindig.
Stez
Sziporkaztok mindketten.
gordon
Willie Parker
Én nem iszom alkoholt, nem cigizem, nem drogozom. Én alapból vagyok ilyen. 😊
több mint 3 éve
Stez
iktriad
Nem mar. Meg mindig.
Stez
Sziporkaztok mindketten.
gordon
több mint 3 éve
Stez
iktriad
Nem mar. Meg mindig.
Stez
Sziporkaztok mindketten.
gordon
több mint 3 éve
Amíg a támadófutball a jelenlegi szabályok alapján semmilyen szinten nincs támogatva, sőt épp ellenkezőleg, addig a két kezünket össze kell tenni, ha hébehóba jó meccset látunk, mást feltételezni az őrület jele
r.baggio
Milyen szabályokat hoznál/változtatnál?
Kampman
Az irányító (középpályás)hoz nem lehet szinte hozzáérni. Ha a védő csúnyán néz rá, szabadrúgás a tizenhatos környékéről. -
több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
Stez
iktriad
Nem mar. Meg mindig.
Stez
Sziporkaztok mindketten.
több mint 3 éve
Amíg a támadófutball a jelenlegi szabályok alapján semmilyen szinten nincs támogatva, sőt épp ellenkezőleg, addig a két kezünket össze kell tenni, ha hébehóba jó meccset látunk, mást feltételezni az őrület jele
r.baggio
Milyen szabályokat hoznál/változtatnál?
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 374 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
10,5 szöglet over 2,64-ért is jól áll idáig. 😊
több mint 3 éve
Cubehor
Még nem volt tiszta gólhelyzet, akkor megkapta volna a pirosat
több mint 3 éve
Cubehor Los Angeles Rams 318