NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 551
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Azonnal szokj rá valamelyikre.Én nem iszom alkoholt, nem cigizem, nem drogozom. Én alapból vagyok ilyen. 😊Szipókáznak vagy szipuznak inkábbSziporkaztok mindketten.Nem mar. Meg mindig.80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
Stez
iktriad
Stez
gordon
Willie Parker
iktriad
több mint 3 éve
Ha már Empty nem csinált ilyet az EB-re. Mbaburól jut eszembe, a legjobb nevű játékosokból álló Eb-csapat idén:
— Kele János (@janekk_) June 12, 2021
Trapp - O'Shaughnessy, Cabango, Posch - Mbabu, Král, Lobotka, Spinazzola - Schöpf, Cigankov - Pohjanpalo.
több mint 3 éve
Kampman
28 299
Seferovic, te botsáskaNekem erről a szóról örökké Peter Crouch fog eszembe jutni
Willie Parker
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Na jo Seferovic jöjjön le és Gavarnovic be. Ez ma nem fog gólt lőni
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Seferovic, te botsáska
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Nem hiszem, szerintem igenis számítanak majd a lőtt gólok száma. De itt Mehmedi kéne még, mint kreatív kp, hogy a csatárok több labdát kapjanak.De ahhoz Walesnek kell gólt rúgnia. Ha a svájciak szerzik meg a vezetést, akkor onnantól már kb. semmi nem lesz szerintem.Jo mindket csapatnak az x? Ugy vannak vajon vele,hogy a torokok eleg gyengek voltak tegnap, majd csak megverik oket valahogy? 😀Majd a második félidőben megint felpörög a meccs ( remélem).
Vrij6
Toto21
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Ha nyalsz egy kis speedet, akkor biztosJo mindket csapatnak az x? Ugy vannak vajon vele,hogy a torokok eleg gyengek voltak tegnap, majd csak megverik oket valahogy? 😀Majd a második félidőben megint felpörög a meccs ( remélem).
Vrij6
Toto21
több mint 3 éve
Anno Ano és én annyira nem vittük túlzásba az interakciót. Ez azóta súlyosbodott, mióta kb annyit van itt köztünk, mint Höri.Én már rég megmondtam, hogy iktriad egy társszereplővel (sixo, stez, ano) bármikor lehoz egy hacsek-sajó jelenetetSziporkaztok mindketten.Nem mar. Meg mindig.80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
Stez
iktriad
Stez
gordon
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Jó, de ano max ilyen részeg beszólásokra képesÉn már rég megmondtam, hogy iktriad egy társszereplővel (sixo, stez, ano) bármikor lehoz egy hacsek-sajó jelenetetSziporkaztok mindketten.Nem mar. Meg mindig.80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
Stez
iktriad
Stez
gordon
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 299
De ahhoz Walesnek kell gólt rúgnia. Ha a svájciak szerzik meg a vezetést, akkor onnantól már kb. semmi nem lesz szerintem.Jo mindket csapatnak az x? Ugy vannak vajon vele,hogy a torokok eleg gyengek voltak tegnap, majd csak megverik oket valahogy? 😀Majd a második félidőben megint felpörög a meccs ( remélem).
Vrij6
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Jo mindket csapatnak az x? Ugy vannak vajon vele,hogy a torokok eleg gyengek voltak tegnap, majd csak megverik oket valahogy? 😀Majd a második félidőben megint felpörög a meccs ( remélem).
Vrij6
több mint 3 éve
Jo mindket csapatnak az x? Ugy vannak vajon vele,hogy a torokok eleg gyengek voltak tegnap, majd csak megverik oket valahogy? 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Es mindezt ingyen. Szivesen.Én már rég megmondtam, hogy iktriad egy társszereplővel (sixo, stez, ano) bármikor lehoz egy hacsek-sajó jelenetetSziporkaztok mindketten.Nem mar. Meg mindig.80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
Stez
iktriad
Stez
gordon
Kampman
több mint 3 éve
Toto21
5 950
A gyep megviselten néz ki Bakuban.
több mint 3 éve
Cubehor
318
Ha értelmesebb lennének a szabályok, kapott volna egy 15 perces kiállítást, Wales meg egy szabadrúgást 16 méterről kétemberes sorfallal.Gólhelyzetet állít meg, erre kap egy sárgalapot.Még nem volt tiszta gólhelyzet, akkor megkapta volna a pirosat
Nevetséges szabályrendszer.
Cubehor
Kampman
Bezzeg ha két méterrel beljebb nulla helyzetben hozzáérnek a csatárhoz, jár az ingyengól.
több mint 3 éve
Én nem iszom alkoholt, nem cigizem, nem drogozom. Én alapból vagyok ilyen. 😊Szipókáznak vagy szipuznak inkábbSziporkaztok mindketten.Nem mar. Meg mindig.80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
Stez
iktriad
Stez
gordon
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Szipókáznak vagy szipuznak inkábbSziporkaztok mindketten.Nem mar. Meg mindig.80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
Stez
iktriad
Stez
gordon
több mint 3 éve
Kampman
28 299
Én már rég megmondtam, hogy iktriad egy társszereplővel (sixo, stez, ano) bármikor lehoz egy hacsek-sajó jelenetetSziporkaztok mindketten.Nem mar. Meg mindig.80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
Stez
iktriad
Stez
gordon
több mint 3 éve
Az irányító (középpályás)hoz nem lehet szinte hozzáérni. Ha a védő csúnyán néz rá, szabadrúgás a tizenhatos környékéről. -Amíg a támadófutball a jelenlegi szabályok alapján semmilyen szinten nincs támogatva, sőt épp ellenkezőleg, addig a két kezünket össze kell tenni, ha hébehóba jó meccset látunk, mást feltételezni az őrület jeleMilyen szabályokat hoznál/változtatnál?
r.baggio
Kampman
több mint 3 éve
Sziporkaztok mindketten.Nem mar. Meg mindig.80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
Stez
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 299
Amíg a támadófutball a jelenlegi szabályok alapján semmilyen szinten nincs támogatva, sőt épp ellenkezőleg, addig a két kezünket össze kell tenni, ha hébehóba jó meccset látunk, mást feltételezni az őrület jeleMilyen szabályokat hoznál/változtatnál?
r.baggio
több mint 3 éve
Amíg a támadófutball a jelenlegi szabályok alapján semmilyen szinten nincs támogatva, sőt épp ellenkezőleg, addig a két kezünket össze kell tenni, ha hébehóba jó meccset látunk, mást feltételezni az őrület jele
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Toto21
5 950
10,5 szöglet over 2,64-ért is jól áll idáig. 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 299
Gólhelyzetet állít meg, erre kap egy sárgalapot.Még nem volt tiszta gólhelyzet, akkor megkapta volna a pirosat
Nevetséges szabályrendszer.
Cubehor
több mint 3 éve
Cubehor
318
Gólhelyzetet állít meg, erre kap egy sárgalapot.Nevetséges szabályrendszer.