NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 567
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Klasszik sargalap
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nem mar. Meg mindig.80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Ez szep volt Seferovictol.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
Stez
több mint 3 éve
így tizedházzal rohadt hangulattalan a meccsmondjuk nekünk magyaroknak ismerős az üres stadion látványa 😊
több mint 3 éve
A focis téma a klippben is jelen volt (a VB után jött ki).És a mennyi a hal? Az smafu?Nekem 98."Piszok jó meccsek lennének"Én a '90-es vb-vel kezdtem.
1994 óta nézem az összes vb-t és kontinenstornát, de most úgy érzem magam, mintha egy párhuzamos univerzumban élnék
r.baggio
warr_b
Ronaldo, Jamaika, Ricky Martin
Kampman
davemayer
több mint 3 éve
Cher leugrott focizgatni az éneklés helyett?
Heisman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.Azert ne legy buszke ra, hogy divatdrukkerkent kezdted. Xd31 éve drukkolök nekik, mint minden divatdrukker. Még az Erich Ribbeck-es években sem fordítottam hátat. Te meg ha visszavonul Luck, máris Jags fan leszel. 😊
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 300
Elvesztettem a fonalat.És a mennyi a hal? Az smafu?Nekem 98."Piszok jó meccsek lennének"Én a '90-es vb-vel kezdtem.
1994 óta nézem az összes vb-t és kontinenstornát, de most úgy érzem magam, mintha egy párhuzamos univerzumban élnék
r.baggio
warr_b
Kampman
davemayer
több mint 3 éve
Cher leugrott focizgatni az éneklés helyett?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ha kettő gól lesz, akkor nem. 😉pedig ajándék volt a 3-as odds a Svájci menekültgárda nyer és 2.5-nél kevesebb gól lesz, most elrontod...az első 15 perc alapján az 1-1 v 1-2es tippemben nem vagyok biztos 😀Ezen a meccsen max 1 gól lesz.*
Negritis
| *Nem mondd, hogy nem próbáltam segíteni. |
iktriad
Heisman
több mint 3 éve
Jo lenne ha az elso felidoben barmelyik csapat megszerezne a vezetest, akkor jo kis meccs lehet ez. Eddig sem rossz azert, orulnek egy waleszi vezeto golnak.Az ilyen meccseknel pont azt varnam, hogy jobbak lesznek, mert ezeknek a csapatoknak nem nagyon lesz sanszuk a tobbi csoportellenfel ellen, igy ott kell kotelezoen nyerniuk, ahol erre megvan az eselyuk, a negyes masik gyengebb csapata ellen. Igy meg focizniuk kell, menniuk elore.
Vrij6
több mint 3 éve
És a mennyi a hal? Az smafu?Nekem 98."Piszok jó meccsek lennének"Én a '90-es vb-vel kezdtem.
r.baggio
warr_b
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
pedig ajándék volt a 3-as odds a Svájci menekültgárda nyer és 2.5-nél kevesebb gól lesz, most elrontod...az első 15 perc alapján az 1-1 v 1-2es tippemben nem vagyok biztos 😀Ezen a meccsen max 1 gól lesz.*
Negritis
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Azert ne legy buszke ra, hogy divatdrukkerkent kezdted. Xd31 éve drukkolök nekik, mint minden divatdrukker. Még az Erich Ribbeck-es években sem fordítottam hátat. Te meg ha visszavonul Luck, máris Jags fan leszel. 😊
Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 300
Első 20 percben már másodszorra állt meg a játék…18 perc telt el, de már kb. ötvennek érződik
Heisman
több mint 3 éve
Kompenzálja a Jagsszel, lépj túl rajta 😀Azert ne legy buszke ra, hogy divatdrukkerkent kezdted. XdTudod ki lett a világbajnok abban az évben ugye? 😉Akkor lettel idiota. Ertem en. Ez egy coming out.Szintén zenész. Akkor lettem német válogatott fan."Piszok jó meccsek lennének"Én a '90-es vb-vel kezdtem.
r.baggio
warr_b
iktriad
Stez
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Első 20 percben már másodszorra állt meg a játék…
több mint 3 éve
Azert ne legy buszke ra, hogy divatdrukkerkent kezdted. XdTudod ki lett a világbajnok abban az évben ugye? 😉Akkor lettel idiota. Ertem en. Ez egy coming out.Szintén zenész. Akkor lettem német válogatott fan."Piszok jó meccsek lennének"Én a '90-es vb-vel kezdtem.
r.baggio
warr_b
iktriad
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Jo lenne ha az elso felidoben barmelyik csapat megszerezne a vezetest, akkor jo kis meccs lehet ez. Eddig sem rossz azert, orulnek egy waleszi vezeto golnak.
több mint 3 éve
az első 15 perc alapján az 1-1 v 1-2es tippemben nem vagyok biztos 😀Ezen a meccsen max 1 gól lesz.*
Negritis
több mint 3 éve
az első 15 perc alapján az 1-1 v 1-2es tippemben nem vagyok biztos 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tudod ki lett a világbajnok abban az évben ugye? 😉Akkor lettel idiota. Ertem en. Ez egy coming out.Szintén zenész. Akkor lettem német válogatott fan."Piszok jó meccsek lennének"Én a '90-es vb-vel kezdtem.
r.baggio
warr_b
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Baszki milyen öregek vagytok 🙃"Piszok jó meccsek lennének"Én a '90-es vb-vel kezdtem.
r.baggio
warr_b