NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 503
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Henrik igencsak be van szívva, úgy tűnik így fizimiska alapján 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 294
Akkor a mai menüm:A középső a legjobb 😊
Svájci sertésborda
Dán szalámi
Belga praliné 😃
steelwolf
több mint 3 éve
Akkor a mai menüm:Svájci sertésborda
Dán szalámi
Belga praliné 😃
több mint 3 éve
A dartsnál úgy szoktuk, hogy amíg a megtippeltek közül nincs kieső, addig lehet tippelni, utána már nem.Olasz tippet már nem fogadunk el, maradjunk ennyiben 😊Egy biztos tippem volt mara, a Ciro gol 😊Ööö... majd r.baggio megszakérti, 21:00 volt az elvi határidő, de ugye a szabály meg szabály.
Egyebkent a spanyolokhoz hozza irsz?Koszonom.
Kenny
Sobri Jóska
r.baggio
Te mondtad a kickoffot. 😊
több mint 3 éve
Nálam: Wal-Sui 1-2
Den-Fin 2-0
Bel-Rus 3-1
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
megtom érteni, nekem haverom szereti olvasni őket ő küldte átnincs. eddig sem volt sok esély, hogy ezt az oldalt bekövessem, de ezek után nem is fogom. méghogy a finneknek kisebb az esélye, muhahatelex.hu/sport/2021/06/10/magyarorszag-tovabbjutasi-eselyek-europa-bajnoksag-2020lehetünk kurvajók, de mégiscsak a legutóbbi három legfontosabb világesemény három győztesével játszunk, ráadásul a legfontosabb emberünk nélkül. az a 32% az inkább csak 3,2%, de szerintem még ez is túlzás.mikor a telex is azt hozza le hogy milyen kurvajók vagyunkKérdés, hogy milyen a közvélemény elvárása.lesz itthon is pofára esés amúgy sztemKurva szarok a törökök, jó nagy csalódás amit bemutatnakBorzalmasak voltak, török kollégám full depressziósan jött ma dolgozni, elhitették velük otthon, hogy jók lesznek ezen az eb-n
peach
r.baggio
Negritis
Én mondjuk egy 0 pontos, három sima vereséggel lezáruló kiesést elfogadnék, mint egy teljesen reális eredményt.
1 pont már nagyon jó lenne, 2 vagy több pedig nálam már felülmúlná a teljes 2016-os eredményt.
Kampman
meg hogy 32% az esély a továbbjutásra (persze csak a címig aztán kiderül hogy hát igen, ez még mindig a második legalacsonyabb) akkor sztem sajnos elég magas
Negritis
slowmotion
sztem nincs az 3.2 se
Negritis
slowmotion
mondtam is neki h faszság
még akkor is ha 2.6 csapat jut tovább a 4ből
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nalam ma wales-svajc 1-1, dan-finn 2-0, belga-orosz 2-1Nekem majdnem full ugyanez, belgát én 3-1-re tettem.
Vrij6
több mint 3 éve
Wales - Svájc 1-3Dánia - Finnország 3-1 | Ehhez mondjuk kell egy jó Eriksen |
Belgium - Oroszország 3-2
Az utolsó meccs sztem kifejezetten jó lesz, mind a belgák mind az oroszok játszani próbálják a focit, nem ölni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 294
Nalam ma wales-svajc 1-1, dan-finn 2-0, belga-orosz 2-10-0
Vrij6
3-0
3-1
több mint 3 éve
nincs. eddig sem volt sok esély, hogy ezt az oldalt bekövessem, de ezek után nem is fogom. méghogy a finneknek kisebb az esélye, muhahatelex.hu/sport/2021/06/10/magyarorszag-tovabbjutasi-eselyek-europa-bajnoksag-2020lehetünk kurvajók, de mégiscsak a legutóbbi három legfontosabb világesemény három győztesével játszunk, ráadásul a legfontosabb emberünk nélkül. az a 32% az inkább csak 3,2%, de szerintem még ez is túlzás.mikor a telex is azt hozza le hogy milyen kurvajók vagyunkKérdés, hogy milyen a közvélemény elvárása.lesz itthon is pofára esés amúgy sztemKurva szarok a törökök, jó nagy csalódás amit bemutatnakBorzalmasak voltak, török kollégám full depressziósan jött ma dolgozni, elhitették velük otthon, hogy jók lesznek ezen az eb-n
peach
r.baggio
Negritis
Én mondjuk egy 0 pontos, három sima vereséggel lezáruló kiesést elfogadnék, mint egy teljesen reális eredményt.
1 pont már nagyon jó lenne, 2 vagy több pedig nálam már felülmúlná a teljes 2016-os eredményt.
Kampman
meg hogy 32% az esély a továbbjutásra (persze csak a címig aztán kiderül hogy hát igen, ez még mindig a második legalacsonyabb) akkor sztem sajnos elég magas
Negritis
slowmotion
sztem nincs az 3.2 se
Negritis
több mint 3 éve
Nalam ma wales-svajc 1-1, dan-finn 2-0, belga-orosz 2-1
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Közben két különböző honlapon (pro, unibet) is néztem, egyiken sem engedi kombinációban a három magyar vereséget, de még kettőt se.ja. viszont meg lehet úgy csinálni, hogy:
Kampman
HUN-PRT V 1.47 x10.000 = 14.700
HUN-FRA V 1.40 x14.700 = 20.580
GER-HUN H 1.25x20.580 = 25.725
csak nem 10.000 indulóból lesz 25.725, hanem 45.280 indulóból 61.005.
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2021/06/10/magyarorszag-tovabbjutasi-eselyek-europa-bajnoksag-2020lehetünk kurvajók, de mégiscsak a legutóbbi három legfontosabb világesemény három győztesével játszunk, ráadásul a legfontosabb emberünk nélkül. az a 32% az inkább csak 3,2%, de szerintem még ez is túlzás.mikor a telex is azt hozza le hogy milyen kurvajók vagyunkKérdés, hogy milyen a közvélemény elvárása.lesz itthon is pofára esés amúgy sztemKurva szarok a törökök, jó nagy csalódás amit bemutatnakBorzalmasak voltak, török kollégám full depressziósan jött ma dolgozni, elhitették velük otthon, hogy jók lesznek ezen az eb-n
peach
r.baggio
Negritis
Kampman
Negritis
slowmotion
sztem nincs az 3.2 se
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ozibozi
17 142
Úgyis visszamegyek, számonkérés vagy fogadásTeszel bele egy 1.10 est akkor is?ha ez nekem íródott, akkor a plusz meccsek nem számítanak, hanem az, hogy kettővel több magyar meccs kerül így kötésbe, mint lehet.
Visszamegyek a a meccs után és megpróbálom megkötni. Akkor kiderül.
ozibozi
akármivel telepakolhatod, akkor sem engedi.
slowmotion
több mint 3 éve
Kampman
28 294
Most jut eszembe, hogy az olasz győzelemre nem is tippmixprón raktam, na mindegy. 😊végülis lehet, hogy a trigger az volt, hogy történjen fogadás egy darab eb-meccsre.Btw, tegnap raktam az olaszokra 2-1-et, és a Szerencsejáték Zrt jóváírt egy 5000 Ft-os bónuszt valami promó miatt. Megérte 😀Kérdeztem a sportfogadás topikban, hogy más is kapott-e bónuszt és többen is visszajeleztek. Akkor ez azért lett volna, mert az olaszokra fogadtunk?
Heisman
Kampman
slowmotion
több mint 3 éve
Teszel bele egy 1.10 est akkor is?ha ez nekem íródott, akkor a plusz meccsek nem számítanak, hanem az, hogy kettővel több magyar meccs kerül így kötésbe, mint lehet.
Visszamegyek a a meccs után és megpróbálom megkötni. Akkor kiderül.
ozibozi
akármivel telepakolhatod, akkor sem engedi.
több mint 3 éve
végülis lehet, hogy a trigger az volt, hogy történjen fogadás egy darab eb-meccsre.Btw, tegnap raktam az olaszokra 2-1-et, és a Szerencsejáték Zrt jóváírt egy 5000 Ft-os bónuszt valami promó miatt. Megérte 😀Kérdeztem a sportfogadás topikban, hogy más is kapott-e bónuszt és többen is visszajeleztek. Akkor ez azért lett volna, mert az olaszokra fogadtunk?
Heisman
Kampman
több mint 3 éve
ozibozi
17 142
Teszel bele egy 1.10 est akkor is?Visszamegyek a a meccs után és megpróbálom megkötni. Akkor kiderül.
több mint 3 éve
lehetünk kurvajók, de mégiscsak a legutóbbi három legfontosabb világesemény három győztesével játszunk, ráadásul a legfontosabb emberünk nélkül. az a 32% az inkább csak 3,2%, de szerintem még ez is túlzás.mikor a telex is azt hozza le hogy milyen kurvajók vagyunkKérdés, hogy milyen a közvélemény elvárása.lesz itthon is pofára esés amúgy sztemKurva szarok a törökök, jó nagy csalódás amit bemutatnakBorzalmasak voltak, török kollégám full depressziósan jött ma dolgozni, elhitették velük otthon, hogy jók lesznek ezen az eb-n
peach
r.baggio
Negritis
Kampman
Negritis
több mint 3 éve
Kampman
28 294
Btw, tegnap raktam az olaszokra 2-1-et, és a Szerencsejáték Zrt jóváírt egy 5000 Ft-os bónuszt valami promó miatt. Megérte 😀Kérdeztem a sportfogadás topikban, hogy más is kapott-e bónuszt és többen is visszajeleztek. Akkor ez azért lett volna, mert az olaszokra fogadtunk?
Heisman
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
A lottózós kiscsaj azt mondja ép most, hogy nagyon népszerű fogadás a napokban hogy kötésben a 3 magyar vereség 10.000-ért 25.000-et fizet.fene se tudja, nekem kamuszaga van.
ozibozi
lehet csak a tipszmikszpro sajátja (nem), de ugyanazon csapat több eseményére ritkán lehet kötésben fogadni. lottózóban meg csak tipszmiksz van, szóval...
most megnéztem a nem-pro tipszmikszen, és azt hozza ki, hogy
22292 V Magyarország - Portugália Portugália (1X2) 1,41
Kötéstiltás az alábbi eseménnyel:
- Franciaország (Magyarország - Franciaország / 1X2)
- Németország (Németország - Magyarország / 1X2)
27561 V Magyarország - Franciaország Franciaország (1X2) 1,34
- Portugália (Magyarország - Portugália / 1X2)
- Németország (Németország - Magyarország / 1X2)
28779 H Németország - Magyarország Németország (1X2) 1,20
- Portugália (Magyarország - Portugália / 1X2)
- Franciaország (Magyarország - Franciaország / 1X2)
több mint 3 éve
deyell
11 702
Wales - Svájc nálam döntetlen, 0-0 vagy 1-1. dánok nyernek több góllal. belgák szintén behúzzák, de az oroszok nem adják könnyen magukat.
choose life
több mint 3 éve
Na tippek :Wales-Svájc, kevés gól, és emiatt vagy kurva unalmas vagy kurva izgalmas lesz
Dánia-Finnország, dánok simán nyernek, ez finn csapat a miénknél is gyengébb
Bejglium-Muszka, Lukaku és Carrasco gól, ruszkiknál Dzyuba fejel egyet, 2-1
Lehet tippmixen rakni 😉 ha bejön nincs mit, ha nem akkor mért is hallgat bárki rám
Btw, tegnap raktam az olaszokra 2-1-et, és a Szerencsejáték Zrt jóváírt egy 5000 Ft-os bónuszt valami promó miatt. Megérte 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Leget hogy jó lesz, csak egyik csapatot se kedvelem, így nincs kinek drukkolni 😁Jó fosmány meccseket sikerült összehozni így a hétvégére...belga - orosz nem lesz rossz. oroszok hazai pályán odateszik magukat. kérdés mire lesz ez elég.
Wales-Svejc, uncsi, dán-finn, ebbe esetleg belenézek, mert csípem a finneket, de jó eséllyel simán kettővel kikapnak, estére meg belga-orosz, blehh, nem bírom egyiket se. A nyitómeccs is szar volt, inkább a Garrost néztem közben fél szemmel, 2-0 után teljesen...
warr_b
deyell
Amúgy én nem tartom sokra a ruszki csapatot, hazai pálya ide vagy oda, szerintem sima 3-1 a belgáknak.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta