NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 586
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
De bírtam az UborkátUborka 😊Amugy eskuszom, kiskoromban imadtam valami musort, amiben politikusokat es egyeb hires embereket maszkban parodizaltak ki.Mi volt a vereség oka a svájciak ellen mester?Ez már nem is Hacsek és Sajó, ez tényleg a Maksa Híradó legrosszabb pillanatait idézi 😛
Mbólia.
iktriad
Kampman
Mar nem emlekszem a musor cimere, szerintem az m1en ment a 90-es evek kozepen.
Stez
Kampman
Torgyán Józsi volt a legjobb 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
briteknél ma is megyUborka 😊Amugy eskuszom, kiskoromban imadtam valami musort, amiben politikusokat es egyeb hires embereket maszkban parodizaltak ki.Mi volt a vereség oka a svájciak ellen mester?Ez már nem is Hacsek és Sajó, ez tényleg a Maksa Híradó legrosszabb pillanatait idézi 😛
Mbólia.
iktriad
Kampman
Stez
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Uborka. Zseniális volt. Aztán 98-ban jöttek OV-ék, és gyorsan kiherélték, majd eltüntették a műsort...Amugy eskuszom, kiskoromban imadtam valami musort, amiben politikusokat es egyeb hires embereket maszkban parodizaltak ki.Mi volt a vereség oka a svájciak ellen mester?Ez már nem is Hacsek és Sajó, ez tényleg a Maksa Híradó legrosszabb pillanatait idézi 😛
Mbólia.
iktriad
Kampman
Stez
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 301
Uborka 😊Amugy eskuszom, kiskoromban imadtam valami musort, amiben politikusokat es egyeb hires embereket maszkban parodizaltak ki.Mi volt a vereség oka a svájciak ellen mester?Ez már nem is Hacsek és Sajó, ez tényleg a Maksa Híradó legrosszabb pillanatait idézi 😛
Mbólia.
iktriad
Kampman
Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 301
Nem is tudom milyen képpel tudnám most érzékeltetni azt, hogy mit érzek 😀Ezért ez a Paksa hÍradó | Sry 😊 |Mi volt a vereség oka a svájciak ellen mester?Ez már nem is Hacsek és Sajó, ez tényleg a Maksa Híradó legrosszabb pillanatait idézi 😛
Mbólia.
iktriad
Kampman
KoporShow
több mint 3 éve
Amugy eskuszom, kiskoromban imadtam valami musort, amiben politikusokat es egyeb hires embereket maszkban parodizaltak ki.Mi volt a vereség oka a svájciak ellen mester?Ez már nem is Hacsek és Sajó, ez tényleg a Maksa Híradó legrosszabb pillanatait idézi 😛
Mbólia.
iktriad
Kampman
több mint 3 éve
CivilbenMi volt a vereség oka a svájciak ellen mester?Ez már nem is Hacsek és Sajó, ez tényleg a Maksa Híradó legrosszabb pillanatait idézi 😛
Mbólia.
iktriad
Kampman
több mint 3 éve
Ezért ez a Paksa hÍradó | Sry 😊 |Mi volt a vereség oka a svájciak ellen mester?Ez már nem is Hacsek és Sajó, ez tényleg a Maksa Híradó legrosszabb pillanatait idézi 😛
Mbólia.
iktriad
Kampman
több mint 3 éve
"Nem tudom, Mbolo mit kortyolt a szünetbenm de a gumibogyószörp hatása erezhető." Na, akkor a kommentátor se mai csirke. 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 301
Mi volt a vereség oka a svájciak ellen mester?Ez már nem is Hacsek és Sajó, ez tényleg a Maksa Híradó legrosszabb pillanatait idézi 😛
Mbólia.
iktriad
több mint 3 éve
Amúgy JuJu mióta játszik a svájci csapatban?Ez az embolo valami álnév 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mi volt a vereség oka a svájciak ellen mester?Mbólia.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
szerintem Wales mag rögzített helyzetből lesz veszélyes. Még a törökök ellen se lesz nagyon esélyük.Elég száni, hogy Wales támad a második félidőben a svejci ultrák felé.Ha Bale vagy a tsai gól szereznek, remélem ezek a huligánok megdobálják őket svájci csokival vagy órával. 😊
Cubehor
iktriad
több mint 3 éve
Roberts vedekezeset meg az NB III-ban is megvernek.
több mint 3 éve
'88-as eb. viszont a 2002-es vébé rossz időben is volt (időzónailag is, ráadásul vizsgaidőszakban), onnantól még valamennyire visszajött a _megszállottság_, de azóta lassan elkopott, már csak pár kiemelt meccset nézek meg."Piszok jó meccsek lennének"Én a '90-es vb-vel kezdtem.
1994 óta nézem az összes vb-t és kontinenstornát, de most úgy érzem magam, mintha egy párhuzamos univerzumban élnék
r.baggio
warr_b
több mint 3 éve
yesss
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Elég száni, hogy Wales támad a második félidőben a svejci ultrák felé.Ha Bale vagy a tsai gól szereznek, remélem ezek a huligánok megdobálják őket svájci csokival vagy órával. 😊
Cubehor
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Na akkor most még 2 svájci gól? 😀
több mint 3 éve
végre
több mint 3 éve
Cubehor
318
Elég száni, hogy Wales támad a második félidőben a svejci ultrák felé.
több mint 3 éve
Csatlakozom a vénekhez, akkor lettem argentin fan 😛Szintén zenész. Akkor lettem német válogatott fan."Piszok jó meccsek lennének"Én a '90-es vb-vel kezdtem.
1994 óta nézem az összes vb-t és kontinenstornát, de most úgy érzem magam, mintha egy párhuzamos univerzumban élnék
r.baggio
warr_b
iktriad
több mint 3 éve
Miért, hol beszélgetsz vele?Most sehol, régen itt a fórumon.
peach
több mint 3 éve
Anno cigiztem, de 15 évesen leszoktam róla. (Trú sztori)Én nem iszom alkoholt, nem cigizem, nem drogozom. Én alapból vagyok ilyen. 😊Azonnal szokj rá valamelyikre.
iktriad
gordon
Ok, lehet, hogy már 16 voltam, amikor abbahagytam.
több mint 3 éve
Miért, hol beszélgetsz vele?Anno Ano és én annyira nem vittük túlzásba az interakciót. Ez azóta súlyosbodott, mióta kb annyit van itt köztünk, mint Höri.Én már rég megmondtam, hogy iktriad egy társszereplővel (sixo, stez, ano) bármikor lehoz egy hacsek-sajó jelenetetSziporkaztok mindketten.Nem mar. Meg mindig.80 eve vagyok Jaguars-fan, amikor a Deloriannel visszamentem, es lattam, hogy 2021-ben erkezik Lorenzo a draftrol.15:26 van és már be vagy rúgva. Nem lesz ennek jó vége. Ugyanitt változz labdává!
Stez
iktriad
Stez
gordon
Kampman
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...