NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ha már dánok, az első EB-n, amit láttam még csak 8(!) csapat volt a tornán, és pont az eredetileg ki sem kerülő dánok nyertek. 😊
több mint 3 éve
én ismerek párat 😀azt aki a finnek EB keretében bent van. vagy van más is?melyiket? 😀én annyira up to date vagyok a finn fociból, hogy Litmanen meg Hyypia és Kuusela mint edzőPukkit elég ismerni.
NB2
deyell
Negritis
deyell
sőt még Puli-t is 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
deyell
11 702
azt aki a finnek EB keretében bent van. vagy van más is?melyiket? 😀én annyira up to date vagyok a finn fociból, hogy Litmanen meg Hyypia és Kuusela mint edzőPukkit elég ismerni.
NB2
deyell
Negritis
choose life
több mint 3 éve
finn csapatinduló választás:The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 3 éve
Danoknal jatszik Torghelle is latom.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Joulu-t.melyiket? 😀én annyira up to date vagyok a finn fociból, hogy Litmanen meg Hyypia és Kuusela mint edzőPukkit elég ismerni.
NB2
deyell
Negritis
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
melyiket? 😀én annyira up to date vagyok a finn fociból, hogy Litmanen meg Hyypia és Kuusela mint edzőPukkit elég ismerni.
NB2
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 3 éve
deyell
11 702
én annyira up to date vagyok a finn fociból, hogy Litmanen meg Hyypia és Kuusela mint edzőPukkit elég ismerni.
NB2
choose life
több mint 3 éve
hojbjerg mellett az isten sem viszi el a labdátEnnyire azért nem lesznek dominálva.Na jöhet egy jó finn upset.ha lesz egy kaput eltaláló lövésük az már annak számít ?
Kenny
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
én annyira up to date vagyok a finn fociból, hogy Litmanen meg Hyypia és Kuusela mint edző
több mint 3 éve
Kampman
28 306
Ennyire azért nem lesznek dominálva.Na jöhet egy jó finn upset.ha lesz egy kaput eltaláló lövésük az már annak számít ?
Kenny
Sixo
több mint 3 éve
Na jöhet egy jó finn upset.ha lesz egy kaput eltaláló lövésük az már annak számít ?
Kenny
több mint 3 éve
A walesi bàrdok sárkány bőrből készült páncéljába. Így jó? 😛 😉Beletört a svájci bicska a walesi sárkány bőrbe 😊nem a bárdokba?😊
dande
NB2
több mint 3 éve
Kampman
28 306
Beletört a svájci bicska a walesi sárkány bőrbe 😊birkára készültek
dande
több mint 3 éve
Beletört a svájci bicska a walesi sárkány bőrbe 😊nem a bárdokba?😊
dande
több mint 3 éve
Beletört a svájci bicska a walesi sárkány bőrbe 😊
több mint 3 éve
Hát basszátok meg, azt hittem az olasz sikerrel, ahol vagy 1 góllal lőttem mellé, plusz itt egy telitalálattal simán vezetni fogok, erre látom, hogy 9en ugyanígy tippeltek...
több mint 3 éve
ezt tuti kiadták, hogy fel kell szopni a magyarokat, hogy nálunk tele lehetnek a stadionok
több mint 3 éve
Mert nem vagy elég öreg 😊Elvesztettem a fonalat.És a mennyi a hal? Az smafu?Nekem 98."Piszok jó meccsek lennének"Én a '90-es vb-vel kezdtem.
1994 óta nézem az összes vb-t és kontinenstornát, de most úgy érzem magam, mintha egy párhuzamos univerzumban élnék
r.baggio
warr_b
Ronaldo, Jamaika, Ricky Martin
Kampman
davemayer
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Reisz András: "Judittal együtt ánálizáljuk a látottakat!"Berkesi Judit analizálása jönEjnye, délután van még.
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Berkesi Judit analizálása jön