NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Oké, Bognár most már kicsit rá is játszik a havas henriki stílusra, tényleg takarítsák el.Lehet dán W-re fogadott, nem kis pénzzel?
Kampman
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Bognár az a befejezett meccsek után kapja a fizetést, vagy mi a francért ágaskodik ennyire, hogy folytassák... Ráadásul ilyen hangnemben
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 3 éve
Na most küldjék ki a stúdióból
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Paksi? Mindent értek 😛😁My bad közben beugrott, hogy aznap állatkertben voltunkpakson állatkert, hagyjad már magad
iktriad
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
AgyérelmeszesedésVolt rá példa a családban sajna.
bcsarli
7 éves voltam, de örökké belém égett a kép, ahogy viszi el a helikopter, előtte meg élettelenül ül a kocsijában...Azt ő is legszívesebben elfelejtené.
Ehhez képest nem sokkal később Baggio tizenegyese már nem igazán fogott meg
r.baggio
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Oké, Bognár most már kicsit rá is játszik a havas henriki stílusra, tényleg takarítsák el.
több mint 3 éve
Rohadt lassan ertek be a mentok egyebkent. Felfoghatatlan.Engem is ez akasztott ki amugy teljesen, masodpercek szamitanak ilyenkor ezek meg elpazaroltak 2-3 percet holott lehetett látni hogy nem "normál" sérülésről van szó. Basszus legyen az a protokoll hogy ilyenkor ők is azonnal beszaladnak aztán legfeljebb ha nincs rájuk szükség akkor hiába szaladtak.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
My bad közben beugrott, hogy aznap állatkertben voltunkpakson állatkert, hagyjad már magad
iktriad
több mint 3 éve
Akkor lephetnek a palyara ha a biro erre engedelyt ad.Rohadt lassan ertek be a mentok egyebkent. Felfoghatatlan.Ez szinte mindig így van. Lovrencsicshez is kurva lassan jöttek be, nem tudom, hogy pontosan mi ilyenkor a protokoll.
Kenny
Kampman
több mint 3 éve
Én 14 és utáltam Sennát, Prostnak drukkoltam...7 éves voltam, de örökké belém égett a kép, ahogy viszi el a helikopter, előtte meg élettelenül ül a kocsijában...Dehogynem.Én Senna balesetekor kaptam kb hasonló sokkotMondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.
Willie Parker
iktriad
warr_b
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Pont azt akartam írni, hogy én megkérdezném a csapatokat, mit gondolnának jobb megoldásnak, a meccs lejátszását vagy lefújását, képesnek érzik-e magukat a folytatásra.Following the medical emergency involving Denmark’s player Christian Eriksen, a crisis meeting has taken place with both teams and match officials and further information will be communicated at 19:45 CET.
— UEFA (@UEFA) June 12, 2021
The player has been transferred to the hospital and has been stabilised.
empty taxi
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Rohadt lassan ertek be a mentok egyebkent. Felfoghatatlan.Ez szinte mindig így van. Lovrencsicshez is kurva lassan jöttek be, nem tudom, hogy pontosan mi ilyenkor a protokoll.
Kenny
több mint 3 éve
Én pont nem láttam vmi miatt csak a hírt a teletexten..... 😕7 éves voltam, de örökké belém égett a kép, ahogy viszi el a helikopter, előtte meg élettelenül ül a kocsijában...Dehogynem.Én Senna balesetekor kaptam kb hasonló sokkotMondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.
Willie Parker
iktriad
warr_b
r.baggio
több mint 3 éve
AgyérelmeszesedésMondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.Dehogynem
iktriad
bcsarliMy bad közben beugrott, hogy aznap állatkertben voltunk(miért van az, hogy majd 30 éves dolgok beugranak, de hogy mit ebédeltem 2 napja az nem?....), azért nem láttam a versenyt élőben.Dehogynem, eloben lattam.Én Senna balesetekor kaptam kb hasonló sokkotMondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.
Willie Parker
iktriad
Nyilvan nem streamen.
Adja az isten hogy Eriksen teljes eletet elhessen. Minden mas lenyegtelen innentol.
gabokocka
És 100%-ig igaz, amit Gabó ír Eriksenről.
iktriad
több mint 3 éve
Rohadt lassan ertek be a mentok egyebkent. Felfoghatatlan.
több mint 3 éve
7 éves voltam, de örökké belém égett a kép, ahogy viszi el a helikopter, előtte meg élettelenül ül a kocsijában...Dehogynem.Én Senna balesetekor kaptam kb hasonló sokkotMondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.
Willie Parker
iktriad
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 313
45 percig elpasszolgatnak és letudják 0-0l.....2012-ben volt egy eset, amikor a francia-ukrán meccsen egy durva eső miatt 1 órás szünet volt. Végül úgy oldották meg, hogy az utána jövő angol-svédet is eltolták 1 órával. Nem lepne meg egy ilyen megoldás.
dande
több mint 3 éve
Mondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.Dehogynem
iktriad
bcsarli
My bad közben beugrott, hogy aznap állatkertben voltunk(miért van az, hogy majd 30 éves dolgok beugranak, de hogy mit ebédeltem 2 napja az nem?....), azért nem láttam a versenyt élőben.Dehogynem, eloben lattam.Én Senna balesetekor kaptam kb hasonló sokkotMondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.
Willie Parker
iktriad
Nyilvan nem streamen.
Adja az isten hogy Eriksen teljes eletet elhessen. Minden mas lenyegtelen innentol.
gabokocka
És 100%-ig igaz, amit Gabó ír Eriksenről.
több mint 3 éve
10 évesen élőben néztem a tvben...😞Dehogynem.Én Senna balesetekor kaptam kb hasonló sokkotMondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.
Willie Parker
iktriad
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
45 percig elpasszolgatnak és letudják 0-0l.....
több mint 3 éve
Following the medical emergency involving Denmark’s player Christian Eriksen, a crisis meeting has taken place with both teams and match officials and further information will be communicated at 19:45 CET.
— UEFA (@UEFA) June 12, 2021
The player has been transferred to the hospital and has been stabilised.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Dehogynem.Én Senna balesetekor kaptam kb hasonló sokkotMondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.
Willie Parker
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Remelem, Bognárt a következő Paks meccsen leszúrja valami orult, és miután bedobtak egy gödörbe a vérbe fagyott hullajat, lejatszatjak a csapatával a 2.félidőt.
több mint 3 éve
ervinator
1 700
Ez már szerintem sem fért bele.pont most viháncol gyurika ...Azért képzeld kicsit magukat a helyükbe is... Nem egyszerű beszélni erről nyilvánosság előtt. És az sem lenne jó, ha 40 percig Eriksen lehetőségeit ecsetelnék. Nem viháncolnak, kellően komoly, szerintem nincs vele gond.az a baj hogy nekik fontosabb az hogy folytatódjon a meccs minthogy mi van eriksennelÉn nem éreztem ezt gáznak.hogy folytatni kéneÚgy látszik, ma lemaradós napom van. (Folyton behal a stream.) Mit?Ezek tényleg a folytatásról beszélnek?Nem tudom szavakba önteni azt h mit nyomnak ezek a stúdióban...
csebi
empty taxi
nagylaza
Negritis
Nem azért mondták ez, mert show must go on... hanem pszichológiai szempontból talán tényleg ez a jobb, nyilván amíg be nem következik a legrosszabb.
ervinator
legalábbis brutálisan ez jön le gyuriról
Negritis
ervinator
és nem látom rajta hogy annyira megviselné
Negritis
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"