Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Bazdmeg a pályán kellett újraéleszteni az egyik játékost, erre Bognár meg úgy beszél mintha csak valakinek benőtt volna a körömágya és semmi nagy dolog az egész, folytassák...Nem figyeltél? Gyuri megmondta, hogy ez egyedi eset, amiből nem szabad általánosítani.
Mr.Breaker
több mint 3 éve
Ha a maffiatol kaptad a penzt ea holnapig meg kell adni egy nagyobb osszeget, akkor jogosan foshat 😀 remelem ez a helyzetGyuri fogadott a dan gyozelemre. Ennyi tortent.Én is, de ha elhalasztják , vagy törlik akkor ugyse bukom a pénzt.
Kenny
Bognár fejében az agyrák éhenhalna
eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Nah inkább benyomtam a gyerekeknek egy Mancs őrjáratot, amíg eldől, mi van, ezeket rossz hallgatni...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Azt lehet tudni, hogy Eriksen volt e Covidos, vagy be van-e oltva?Most egy ilyen szituációban tényleg el kell hogy hangozzon egy ilyen kérdés??? Minek? És ha igen, abból milyen következtetést vonsz le???
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Azt lehet tudni, hogy Eriksen volt e Covidos, vagy be van-e oltva?én úgy tudom az eb-n az oltás az kötelező minden játékosnak és személyzetnek
Borbinho
több mint 3 éve
Azt lehet tudni, hogy Eriksen volt e Covidos, vagy be van-e oltva?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Akkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Bazdmeg a pályán kellett újraéleszteni az egyik játékost, erre Bognár meg úgy beszél mintha csak valakinek benőtt volna a körömágya és semmi nagy dolog az egész, folytassák...
több mint 3 éve
Halál FaszáraBognár Gyuri tűnjön el a H.... F.....Mi köze ehhez Horváth Ferinek? 😊
ThundersNFL
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Gyuri fogadott a dan gyozelemre. Ennyi tortent.Én is, de ha elhalasztják , vagy törlik akkor ugyse bukom a pénzt.
Kenny
Bognár fejében az agyrák éhenhalna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Egyebkent igaza van, de nem igy kene ezt kommunikalni.Valahogy úgy
Kenny
Draft
több mint 3 éve
Teabee
718
egye fene, jogosmost kapcsoltam be, most olvasom mi történt. Eriksennek, csapattársaknak minden jót, Bognár haljon meg...Ilyet senkinek sem kívánunk, még Sixonak se. 😊 Kívánd azt Kaszinósnak, hogy minden fogadását mostantól bukja el. 😊
Teabee
iktriad
több mint 3 éve
Bognár Gyuri tűnjön el a H.... F.....Mi köze ehhez Horváth Ferinek? 😊
ThundersNFL
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Gyuri fogadott a dan gyozelemre. Ennyi tortent.Mindig a pirosra rak, ez világos.
Kenny
több mint 3 éve
ozibozi
17 142
Azt mondják a Realnál nem ment át a fizikai, orvosin, azért dobták az igazolosát.
több mint 3 éve
deyell
11 702
Egyebkent igaza van, de nem igy kene ezt kommunikalni.egyébként nincs.
Kenny
choose life
több mint 3 éve
Bocs sracok,vki cimszavakban elmondana h mirol magyaraz az a fasz?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egyebkent igaza van, de nem igy kene ezt kommunikalni.
több mint 3 éve
deyell
11 702
Jo eg, ki ez a bohoc? 😀ez az a barom aki szerint a védekezést nem kell megszervezni, az jön magától.
undisputedly
choose life
több mint 3 éve
Én időnként leveszem a hangot, mert nem bírom hallgatni a csávót.Eskü inkább Árpát hallgatom örökké, de többet Bognár-t sose. Nekem teljesen leírta magát, mint EMBER.Ez nálam is legalja dolog.
Toto21
Nem azért, mert szerinte folytatni kéne a meccset (szólnak mellette érvek), hanem amilyen stílusban előadja.
Kampman
több mint 3 éve
Árpa Ati a leghálásabb ezért most Bognárnak amúgyVizet se hordhatna bogesznak, annyira vakon van Gyuri
shawnka
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
most kapcsoltam be, most olvasom mi történt. Eriksennek, csapattársaknak minden jót, Bognár haljon meg...Ilyet senkinek sem kívánunk, még Sixonak se. 😊 Kívánd azt Kaszinósnak, hogy minden fogadását mostantól bukja el. 😊
Teabee
több mint 3 éve
Bognár Gyuri tűnjön el a H.... F.....
Draft