NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
129
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Otthon nem tortent volna meg vele. Az orvosok szerint a szivproblema ilyenkor azert jon ki, mert sprintelt, felporog a sziv majd akkor jon az osszeeses, amikor setalni kezd a jatekos, es a szervezete visszalassul. Eriksennel is igy volt. Ugyhogy szerintem csak ugy otthon nem tortent volna meg, valoszinuleg inkabb az edzesen. Ott azert legalabb a kozelben vannak szakemberek. De az biztos, hogy lassabb lett volna a srgitseg az teny.m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-valoszinuleg-veget-ert-christian-eriksen-karrierje-2832047Igazabol az a szerencseje hogy ez meccsen tortent meg vele, azonnal tudott jonni a segitseg. Ha otthon, edzesen, utkozben esik ossze, 99% hogy meghal...
Azt írják, 5 percig nem vert a szíve...
Kurva nagy mázlija volt.
warr_b
gabokocka
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 322
Emögött is rengeteg szorongás és gyötrődés volt. Amíg nincs kilövési engedély (vagy védelmi parancs), addig ezt is értékelni kell.Másnapra ennyit sikerült kiizzadni. Bravúros teljesítmény.Na, ha jol latom Viktor felebredt 🤣🤣🤣www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-nagy-felhaborodast-valtottak-ki-bognar-gyorgy-szavai-2832055
gabokocka
enyit látok 😀
Negritis
nagylaza
több mint 3 éve
Toto21
5 952
És még így is elég lassú volt a reakció, vagyis legalább annak tűnt a kanapéról.m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-valoszinuleg-veget-ert-christian-eriksen-karrierje-2832047Igazabol az a szerencseje hogy ez meccsen tortent meg vele, azonnal tudott jonni a segitseg. Ha otthon, edzesen, utkozben esik ossze, 99% hogy meghal...
Kurva nagy mázlija volt.
warr_b
gabokocka
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-valoszinuleg-veget-ert-christian-eriksen-karrierje-2832047Igazabol az a szerencseje hogy ez meccsen tortent meg vele, azonnal tudott jonni a segitseg. Ha otthon, edzesen, utkozben esik ossze, 99% hogy meghal...
Kurva nagy mázlija volt.
warr_b
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Na akkor mára random mix tipp, mind3 meccsen hazai 1,5 over 😀
több mint 3 éve
Másnapra ennyit sikerült kiizzadni. Bravúros teljesítmény.Na, ha jol latom Viktor felebredt 🤣🤣🤣www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-nagy-felhaborodast-valtottak-ki-bognar-gyorgy-szavai-2832055
gabokocka
enyit látok 😀
Negritis
több mint 3 éve
Kampman
28 322
m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-valoszinuleg-veget-ert-christian-eriksen-karrierje-2832047Annyi ideig minimum nyomták a szívmasszázst, de nekem még többnek is tűnt.
Kurva nagy mázlija volt.
warr_b
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-valoszinuleg-veget-ert-christian-eriksen-karrierje-2832047Azt írják, 5 percig nem vert a szíve...
Kurva nagy mázlija volt.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Na, ha jol latom Viktor felebredt 🤣🤣🤣www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-nagy-felhaborodast-valtottak-ki-bognar-gyorgy-szavai-2832055
gabokocka
enyit látok 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Na, ha jol latom Viktor felebredt 🤣🤣🤣
több mint 3 éve
Amugy Bognar anokfutasaban az a durva, hogy a kozteve meg mindig nem reagalt semmit, a minimum az lett volna, hogy nem ertunk egyet az elmondottakkal, koszonjuk eddigi munkajat, nem kivanjuk a tovabbiakban alkalmazni.miért lenne durva? sztem senkit se érdekel ott az egész
Nso-n mintha mise tortent volna, nyilvan mindenki var a nagyvezir jovahagyasara, szanalmas a hazai media helyzete...
gabokocka
több mint 3 éve
Amugy Bognar anokfutasaban az a durva, hogy a kozteve meg mindig nem reagalt semmit, a minimum az lett volna, hogy nem ertunk egyet az elmondottakkal, koszonjuk eddigi munkajat, nem kivanjuk a tovabbiakban alkalmazni.Keresztelő volt tegnap, még mámoros a vezír...következmények nélküli ország ..
Nso-n mintha mise tortent volna, nyilvan mindenki var a nagyvezir jovahagyasara, szanalmas a hazai media helyzete...
gabokocka
több mint 3 éve
Én a környékén lakom de ma dél körül megyek oda.Yep.OFFAsszem Mikey tatabányai.
Srácok van itt köztünk tatabányai?
Ez egy olvasott topik azért írtam ide.
Köszi.
ON
Bazzani
warr_b
Mikey
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
Amugy Bognar anokfutasaban az a durva, hogy a kozteve meg mindig nem reagalt semmit, a minimum az lett volna, hogy nem ertunk egyet az elmondottakkal, koszonjuk eddigi munkajat, nem kivanjuk a tovabbiakban alkalmazni.Itt az a baj, hogy h bognar lehet hogy jo edzo es jo focista volt ,de mint szemelyiseg egy nulla. Sok ilyen van. pl pinter, o sem valo tv-be es b gy nem eloszor mutatta meg ezt az oldalat.
gabokocka
A sport tv-tol azert ment el, mert egy nyikhaj gyerekkel nem fog vitatkozni aki a mai szellemben nevelkedett es a statisztikakra hivaktozik.
megkerdezem, hogy aki a bundasban edzo most es fiatal, kb lekopi oket is, pedig ok a bundasban vannak es nem az nb1-ben.
kb ugyanez mint mikor dardait szidta.
csak dardai egy legenda berlinben
bognar is foleg sopronban 😀
több mint 3 éve
Amugy Bognar anokfutasaban az a durva, hogy a kozteve meg mindig nem reagalt semmit, a minimum az lett volna, hogy nem ertunk egyet az elmondottakkal, koszonjuk eddigi munkajat, nem kivanjuk a tovabbiakban alkalmazni.Nso-n mintha mise tortent volna, nyilvan mindenki var a nagyvezir jovahagyasara, szanalmas a hazai media helyzete...
több mint 3 éve
Mikey
18 751
Yep.OFFAsszem Mikey tatabányai.
Köszi.
ON
Bazzani
warr_b
több mint 3 éve
Nalam az angolok brusztolosan nyernek egy nem latvanyos meccsen 1-0ra. Az Eszakmacedonok jok lesznek egy dontetlenre, legyen az 1-1. A hollandok behuzzak az ukranok ellen 2-1.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
OFFAsszem Mikey tatabányai.
Köszi.
ON
Bazzani
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 322
Az angol-horváttól egy nagyon jó meccset várok. Kora délután lesz, ami az ilyen nagy tornákon inkább leviszi a színvonalat, de Londonban elvileg nem lesz nagy hőség.Az osztrákok tényleg chokerek, ahogy írták lentebb is, de szerintem ezt nehezen, de be fogják húzni.
A hollandok pedig a hazai pálya miatt megnyerik.
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Na akkori holnapi tippek :Horvatok nem annyira jok, szerintem ott lehet akar ket gol kulonbseg is.
Angol-horvát - jó kezdés a napnak, nem várok sok gólt, de izgalmas lesz, 1 gólos angol győzelemmel.
Osztrák-macedón : alabaek nagyon chokerek ahogy 16-ban ellenünk is láthattuk, szar formában, macedónok egy okos kontrával meglepést okozhatnak
Holland-ukrán : talentből a hollandok behúzzák, de jók ezek az ukránok, ha de Boer taktikailag nagyon gyenge itt is jöhet meglepetés
Heisman
Az osztrakoknal, ha visszater Arnautovic, akkor szerintem behuzzak. Ket eve oda-vissza vertek a macedonokat.
Hollandusoknal el tudok kepzelni egy ukran pontszerzest, ha lebecsulik oket
több mint 3 éve
OFFSrácok van itt köztünk tatabányai?
Köszi.
ON
több mint 3 éve
Angolok szoros meccsen 1 góllal nyernek.Az osztrákok nem igazán voltak formában mostanában, a macedónok meglepik őket, 1-3.
A hollandoknál a védelemben vannak fontos hiányzók, így sztem az esti meccs gólgazdag lesz, de azért de Jongék rúgnak eggyel többet.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szembefutott velem hogy az EB Panini csomagjában egy Simon Kjær "Nordic Heroes" kártya.Új értelmet nyert a jelentése ‹3
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
azt mondom hogy ha az oroszok ellen nyernek vagy hoznak egy pontot akkor azért nem annyira legalja hogy tovább mennekÚgy esetnek ki ha az oroszok megverik őket, dánok verik az oroszokat és X-elnek a belgákkal, különben a körbeveréses gólkülönbség számít, tehát a dánok 2-0-ra nyernek, és az oroszok 3-mal verik a finneket.várjuk meg mit tolnak a másik 2 meccsen, lehet szereznek még 1 pontot onnantól meg nem nagyon kérdésTe értetted jólszerintem arra gondolt, hogy nevetséges belegondolni abba, hogy a finnek továbbmentek, és nem arra, hogy az nevetséges, hogy 1 győzelemmel miért menne tovább valaki, de lehet én értem félre2016-ban az északírek is 3 ponttal jutottak így továbbegy győzelemmel amúgy jó esély van a 4 legjobb 3. hely valamelyikéreFinnek amúgy így szinte biztos hogy tovább mennekBocs ha vki szurkol nekik de ez nevetséges
Heisman
davemayer
Negritis
Kampman
Sixo
davemayer
Negritis
Heisman