Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
KlasszikusA kwai folyónMilyen híd?A híd túl messze vanCsak egy híd választja el attól, hogy dán legyen. 😊Ő mondjuk svéd, nem baj? 😁Mi vakok vagyunk 😎😎😎Akkor már mehetünk is soccer bírónak.
ThundersNFL
Alicia Vikander szerintem le tudna kötni pár angol játékost.braithwaite miatt fognak kiesni a dánok, már rég le kellett volna cserélniDe kire?
r.baggio
csebi
iktriad
warr_b
iktriad
Willie Parker
ThundersNFL
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Real-Atletico BL döntő hosszabbítás feelingem vanAkkor Ramos mindjárt befejeli? 😁
Willie Parker
több mint 3 éve
Na ugorjunk a tizikre... Legalább ma
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ha a 70.percben meglép meg 2 cserét (sterling-sancho és rice-bellingham) már nyertek volnaNevetseges hogy southgate a 11esekre meg az esetlegessegre jatszik ahelyett hogy cserékkel bedarálta volna ezt a faradt dán csapatotEzt így nem mondanám h arra játszik mert elég komolyan be nyomta a csapat a dánokat.
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman
28 313
A kwai folyónMilyen híd?A híd túl messze vanCsak egy híd választja el attól, hogy dán legyen. 😊Ő mondjuk svéd, nem baj? 😁Mi vakok vagyunk 😎😎😎Akkor már mehetünk is soccer bírónak.
ThundersNFL
Alicia Vikander szerintem le tudna kötni pár angol játékost.braithwaite miatt fognak kiesni a dánok, már rég le kellett volna cserélniDe kire?
r.baggio
csebi
iktriad
warr_b
iktriad
Willie Parker
ThundersNFL
több mint 3 éve
Milyen híd?A híd túl messze vanCsak egy híd választja el attól, hogy dán legyen. 😊Ő mondjuk svéd, nem baj? 😁Mi vakok vagyunk 😎😎😎Akkor már mehetünk is soccer bírónak.
ThundersNFL
r.baggio
csebi
iktriad
warr_b
iktriad
Willie Parker
Draft
több mint 3 éve
Nagyon szenvedős meccs...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Real-Atletico BL döntő hosszabbítás feelingem vanNekem is
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Real-Atletico BL döntő hosszabbítás feelingem van
több mint 3 éve
Abból a sorozatból asszem csak egy évadot láttam 😄Csak egy híd választja el attól, hogy dán legyen. 😊Ő mondjuk svéd, nem baj? 😁Mi vakok vagyunk 😎😎😎Akkor már mehetünk is soccer bírónak.
ThundersNFL
r.baggio
csebi
iktriad
warr_b
iktriad
De a Q ügyosztályos filmek faszák, az dán.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
A híd túl messze vanCsak egy híd választja el attól, hogy dán legyen. 😊Ő mondjuk svéd, nem baj? 😁Mi vakok vagyunk 😎😎😎Akkor már mehetünk is soccer bírónak.
ThundersNFL
r.baggio
csebi
iktriad
warr_b
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Nevetseges hogy southgate a 11esekre meg az esetlegessegre jatszik ahelyett hogy cserékkel bedarálta volna ezt a faradt dán csapatotAz jó, ha büntetőkre játszik, figyelembe véve az angolok hagyományos büntetőpárbaj sikerességét.
davemayer
több mint 3 éve
"4 perc a ráadás.. Vagy 5? 5. 6." HBI-t el kéne küldeni a piacra alkudozni.
több mint 3 éve
Nevetseges hogy southgate a 11esekre meg az esetlegessegre jatszik ahelyett hogy cserékkel bedarálta volna ezt a faradt dán csapatotEzt így nem mondanám h arra játszik mert elég komolyan be nyomta a csapat a dánokat.
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Dánok már az összes testrêsen levegőt vesznek
Draft
több mint 3 éve
6 perc?
több mint 3 éve
Csak egy híd választja el attól, hogy dán legyen. 😊Ő mondjuk svéd, nem baj? 😁Mi vakok vagyunk 😎😎😎Akkor már mehetünk is soccer bírónak.
ThundersNFL
r.baggio
csebi
iktriad
warr_b
több mint 3 éve
Nevetseges hogy southgate a 11esekre meg az esetlegessegre jatszik ahelyett hogy cserékkel bedarálta volna ezt a faradt dán csapatot
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Má' megin' hosszabbítás lesz, faszom, nehézkes lesz így reggel hattól dolgozni...
több mint 3 éve
Meg rashford sem, ennel meg ő is többet csinált volna még ha szar formában van akkor isDe gondolom szerintetek az is normalis hogy ilyen cseresorral a sterling ilyen teljesitmeny mellett még a pályán vanAz nem normális, hogy Sancho lehetőséget se kap!
davemayer
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ő mondjuk svéd, nem baj? 😁Mi vakok vagyunk 😎😎😎Akkor már mehetünk is soccer bírónak.
ThundersNFL
r.baggio
csebi
iktriad
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
De gondolom szerintetek az is normalis hogy ilyen cseresorral a sterling ilyen teljesitmeny mellett még a pályán vanAz nem normális, hogy Sancho lehetőséget se kap!
davemayer
több mint 3 éve
De gondolom szerintetek az is normalis hogy ilyen cseresorral a sterling ilyen teljesitmeny mellett még a pályán vanAz első gólt a németek ellen ő hozta össze. De ma halovány nagyon, lehet Sancho jobb lenne ott
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.