Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kapunk egy laza ötöstSzeptember elején megtudják!Magyar bunkerfoci Titánok ellen esélyük sem lenneNem is volt veszélyes senki idáig 😊Nekem azon az ellenfélhez dobott labdán kívül más nem tűnt fel eddig az EBn.Szerintem életveszély a csávóAhhoz képest akik voltak, szerintem Pickford annyira nem vészes, nem hibázik olyan nagyokat.Angoloknak Ray Clemence óta nem volt egy értelmes kapusuk... Talán Shilton, esetleg, azóta a nagy homály.Igen, hagyományosan Shilton óta számítják a hanyatlást.
warr_b
Kampman
kapitnono
NB2
kapitnono
Azért az hogy ez az angol válogatott gólt sem kapott eddig a tornán sokat elmond kik jöttek szembe
davemayer
ThundersNFL
warr_b
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Meglatjuk szept 2anMagyar bunkerfoci Titánok ellen esélyük sem lenneNem is volt veszélyes senki idáig 😊Nekem azon az ellenfélhez dobott labdán kívül más nem tűnt fel eddig az EBn.Szerintem életveszély a csávóAhhoz képest akik voltak, szerintem Pickford annyira nem vészes, nem hibázik olyan nagyokat.Angoloknak Ray Clemence óta nem volt egy értelmes kapusuk... Talán Shilton, esetleg, azóta a nagy homály.Igen, hagyományosan Shilton óta számítják a hanyatlást.
warr_b
Kampman
kapitnono
NB2
kapitnono
Azért az hogy ez az angol válogatott gólt sem kapott eddig a tornán sokat elmond kik jöttek szembe
davemayer
ThundersNFL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Akkor meg az mitől hiba, ha nem is tőle várja a lövést? 😊1 méterrel középen áll, akkor megfogja, sztem kapushiba volt, mert rosszul helyezkedett, nem is erre a lövőre készültEzt mondom.2 méterrel a bal kapufa felé állt és nem ért visszaTúl jól eltalált és erős lövés volt, az nem a kapus hibája.Az angol hátvédek, Walker, Maguire, Shaw nagyon jók, magabiztosak.Azt is Pickford szúrta el
Nem véletlen ez a 6 meccs, 1 kapott gól.
Sobri Jóska
Willie Parker
Sobri Jóska
Willie Parker
Azt a felületet elviekben a sorfal biztosítja.
Ritka, hogy elfér a sorfal fölött és a kapufa alatt egyszerre.
Ha kivédi bravúr, ergo ha bekapja nem hiba.
Sobri Jóska
Willie Parker
Nem fogja az ellenfél bejelenteni, hogy ki fog lőni.
Tippelt, nem találta el.
Én nem csökkenteném a dán lövő érdemeit azzal, hogy kapushiba volt, szerintem ritka jó lövés volt.
több mint 3 éve
Szeptember elején megtudják!Magyar bunkerfoci Titánok ellen esélyük sem lenneNem is volt veszélyes senki idáig 😊Nekem azon az ellenfélhez dobott labdán kívül más nem tűnt fel eddig az EBn.Szerintem életveszély a csávóAhhoz képest akik voltak, szerintem Pickford annyira nem vészes, nem hibázik olyan nagyokat.Angoloknak Ray Clemence óta nem volt egy értelmes kapusuk... Talán Shilton, esetleg, azóta a nagy homály.Igen, hagyományosan Shilton óta számítják a hanyatlást.
warr_b
Kampman
kapitnono
NB2
kapitnono
davemayer
ThundersNFL
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
De gondolom szerintetek az is normalis hogy ilyen cseresorral a sterling ilyen teljesitmeny mellett még a pályán van
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mi vakok vagyunk 😎😎😎Akkor már mehetünk is soccer bírónak.
ThundersNFL
Alicia Vikander szerintem le tudna kötni pár angol játékost.braithwaite miatt fognak kiesni a dánok, már rég le kellett volna cserélniDe kire?
r.baggio
csebi
több mint 3 éve
Jesus. Mi bántja a lelkedet? Ne hagyd magadban.Nem ezt mondtam, csak ezt a stilust abba hagyhatnádNyilván csak te látod jól.Kane elpöckölte a labdát a dán lába alól és ugy akadtak össze. Ahelyett hogy ilyen leereszkedően kommentelsz nézd vissza.Igen. Kane végülis két dannal szemben szabálytalankodott de a dánok szerencsések h sasszem a spori …Nagy mákjuk volt most a dánoknak hogy ilyen sasszemű a spori mert ezt a labdát a dán nem amiatt vesztette el mert Kane súrolta a labát a kitámasztáskorDe utána Kane rúgott bele a dánba utána akadtak össze
davemayer
ThundersNFL
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Magyar bunkerfoci Titánok ellen esélyük sem lenneNem is volt veszélyes senki idáig 😊Nekem azon az ellenfélhez dobott labdán kívül más nem tűnt fel eddig az EBn.Szerintem életveszély a csávóAhhoz képest akik voltak, szerintem Pickford annyira nem vészes, nem hibázik olyan nagyokat.Angoloknak Ray Clemence óta nem volt egy értelmes kapusuk... Talán Shilton, esetleg, azóta a nagy homály.Igen, hagyományosan Shilton óta számítják a hanyatlást.
warr_b
Kampman
kapitnono
NB2
kapitnono
davemayer
Draft
több mint 3 éve
Pickford megint mit csinált? 😊
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Ezen a meccsen volt kb 3 majdnem gólpassza a dánokhozNekem azon az ellenfélhez dobott labdán kívül más nem tűnt fel eddig az EBn.Szerintem életveszély a csávóAhhoz képest akik voltak, szerintem Pickford annyira nem vészes, nem hibázik olyan nagyokat.Angoloknak Ray Clemence óta nem volt egy értelmes kapusuk... Talán Shilton, esetleg, azóta a nagy homály.Igen, hagyományosan Shilton óta számítják a hanyatlást.
warr_b
Kampman
kapitnono
NB2
kapitnono
több mint 3 éve
Nem ezt mondtam, csak ezt a stilust abba hagyhatnádNyilván csak te látod jól.Kane elpöckölte a labdát a dán lába alól és ugy akadtak össze. Ahelyett hogy ilyen leereszkedően kommentelsz nézd vissza.Igen. Kane végülis két dannal szemben szabálytalankodott de a dánok szerencsések h sasszem a spori …Nagy mákjuk volt most a dánoknak hogy ilyen sasszemű a spori mert ezt a labdát a dán nem amiatt vesztette el mert Kane súrolta a labát a kitámasztáskorDe utána Kane rúgott bele a dánba utána akadtak össze
davemayer
ThundersNFL
csebi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szemüveget a bírónak 😂😂😂Ja már pályán vanYussuf Poulsen, de szerintem neki van valami kisebb sérülésebraithwaite miatt fognak kiesni a dánok, már rég le kellett volna cserélniDe kire?
r.baggio
csebi
Heisman
Heisman
Draft
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
1 méterrel középen áll, akkor megfogja, sztem kapushiba volt, mert rosszul helyezkedett, nem is erre a lövőre készültEzt mondom.2 méterrel a bal kapufa felé állt és nem ért visszaTúl jól eltalált és erős lövés volt, az nem a kapus hibája.Az angol hátvédek, Walker, Maguire, Shaw nagyon jók, magabiztosak.Azt is Pickford szúrta el
Sobri Jóska
Willie Parker
Sobri Jóska
Willie Parker
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ő már beállt 😉Yussuf Poulsen, de szerintem neki van valami kisebb sérülésebraithwaite miatt fognak kiesni a dánok, már rég le kellett volna cserélniDe kire?
r.baggio
csebi
Heisman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nem is volt veszélyes senki idáig 😊Nekem azon az ellenfélhez dobott labdán kívül más nem tűnt fel eddig az EBn.Szerintem életveszély a csávóAhhoz képest akik voltak, szerintem Pickford annyira nem vészes, nem hibázik olyan nagyokat.Angoloknak Ray Clemence óta nem volt egy értelmes kapusuk... Talán Shilton, esetleg, azóta a nagy homály.Igen, hagyományosan Shilton óta számítják a hanyatlást.
warr_b
Kampman
kapitnono
NB2
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mi vakok vagyunk 😎😎😎Nyilván csak te látod jól.Kane elpöckölte a labdát a dán lába alól és ugy akadtak össze. Ahelyett hogy ilyen leereszkedően kommentelsz nézd vissza.Igen. Kane végülis két dannal szemben szabálytalankodott de a dánok szerencsések h sasszem a spori …Nagy mákjuk volt most a dánoknak hogy ilyen sasszemű a spori mert ezt a labdát a dán nem amiatt vesztette el mert Kane súrolta a labát a kitámasztáskorDe utána Kane rúgott bele a dánba utána akadtak össze
davemayer
ThundersNFL
csebi
davemayer
csebi
Draft
több mint 3 éve
Ja már pályán vanYussuf Poulsen, de szerintem neki van valami kisebb sérülésebraithwaite miatt fognak kiesni a dánok, már rég le kellett volna cserélniDe kire?
r.baggio
csebi
Heisman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nyilván csak te látod jól.Kane elpöckölte a labdát a dán lába alól és ugy akadtak össze. Ahelyett hogy ilyen leereszkedően kommentelsz nézd vissza.Igen. Kane végülis két dannal szemben szabálytalankodott de a dánok szerencsések h sasszem a spori …Nagy mákjuk volt most a dánoknak hogy ilyen sasszemű a spori mert ezt a labdát a dán nem amiatt vesztette el mert Kane súrolta a labát a kitámasztáskorDe utána Kane rúgott bele a dánba utána akadtak össze
davemayer
ThundersNFL
csebi
davemayer
több mint 3 éve
Ezt mondom.2 méterrel a bal kapufa felé állt és nem ért visszaTúl jól eltalált és erős lövés volt, az nem a kapus hibája.Az angol hátvédek, Walker, Maguire, Shaw nagyon jók, magabiztosak.Azt is Pickford szúrta el
Sobri Jóska
Willie Parker
Sobri Jóska
Willie Parker
több mint 3 éve
A cserekapusra is akár, mert ő jelenleg az angolok 12. emberebraithwaite miatt fognak kiesni a dánok, már rég le kellett volna cserélniDe kire?
r.baggio
csebi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Dànok egy 91. percben összejött kontrában bízhatnak
több mint 3 éve
Yussuf Poulsen, de szerintem neki van valami kisebb sérülésebraithwaite miatt fognak kiesni a dánok, már rég le kellett volna cserélniDe kire?
r.baggio
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nekem azon az ellenfélhez dobott labdán kívül más nem tűnt fel eddig az EBn.Szerintem életveszély a csávóAhhoz képest akik voltak, szerintem Pickford annyira nem vészes, nem hibázik olyan nagyokat.Angoloknak Ray Clemence óta nem volt egy értelmes kapusuk... Talán Shilton, esetleg, azóta a nagy homály.Igen, hagyományosan Shilton óta számítják a hanyatlást.
warr_b
Kampman
kapitnono
NB2
több mint 3 éve
Tomasson 💪💪💪braithwaite miatt fognak kiesni a dánok, már rég le kellett volna cserélniDe kire?
r.baggio
csebi
Draft
több mint 3 éve
Kane elpöckölte a labdát a dán lába alól és ugy akadtak össze. Ahelyett hogy ilyen leereszkedően kommentelsz nézd vissza.Igen. Kane végülis két dannal szemben szabálytalankodott de a dánok szerencsések h sasszem a spori …Nagy mákjuk volt most a dánoknak hogy ilyen sasszemű a spori mert ezt a labdát a dán nem amiatt vesztette el mert Kane súrolta a labát a kitámasztáskorDe utána Kane rúgott bele a dánba utána akadtak össze
davemayer
ThundersNFL
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal