Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Hozzáadom ért basszeg
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
félelmetes a cserepadok közötti különbség, legalábbis névben, ezt ki kell használnia az angoloknak ha már 6ot cserélnek
több mint 3 éve
Előrehozott tizenegyes, mehh
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
És megette a spori 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Alamizsna
Draft
több mint 3 éve
Ki találja el messzebbről a keresztlécet.Legyen inkább félpályás rúgás, és a gólvonal mögött kell pattanniaMeg közben. 3 korner egy tizi.Sztem rúgjanak tiziket a meccsek előttés mi a különbség a ezüst gól meg a mostani között? hogy ott ha az első 15 percben gól akkor annyi, most meg végigjátsszák ?Igen, ezért kellene itt is az én ötletemet bevezetni:
Sixo
- első 10 percben ezüstgól, bárhogy alakul végigjátszani a 100. percig
- 11-esek eltörlése, a 100. perctől aranygól úgy, hogy 3-5 percenként 1-1 játékosnak le kell mennie
r.baggio
Willie Parker
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 3 éve
Danok valahogy bejutnak siman leverik az olaszok oket,igy jussanak be az angolok. Hihetetlen hogy ezt leirtam.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Meg a jamaikaiak, ezek szerintSterling, jó lövés... Ja, nem 😆Afrikaiak lőnek így összevissza
warr_b
NB2
több mint 3 éve
Legyen inkább félpályás rúgás, és a gólvonal mögött kell pattanniaMeg közben. 3 korner egy tizi.Sztem rúgjanak tiziket a meccsek előttés mi a különbség a ezüst gól meg a mostani között? hogy ott ha az első 15 percben gól akkor annyi, most meg végigjátsszák ?Igen, ezért kellene itt is az én ötletemet bevezetni:
Sixo
- 11-esek eltörlése, a 100. perctől aranygól úgy, hogy 3-5 percenként 1-1 játékosnak le kell mennie
r.baggio
Willie Parker
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mondja már meg az angoloknak valaki, hogy tizikből könnyebb gólt lőni és ugorjunk oda 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Sterling, jó lövés... Ja, nem 😆Afrikaiak lőnek így összevissza
warr_b
több mint 3 éve
Szotyi az más, az kifejezetten előny, mint a rágózás 🤣Nekem volt olyan haverom, aki focizás közben szotyizott a pályán 🤣Kitelik tőle. Mondjuk Mount is szar volt, de ezek szerint sterling barhogy játszhat akkor is a pályán marad ha közben bevág egy pizzát az oldalvonalnálÉs behozza Fodent, beszarok!!!Kell egy szőke minden csapatba. Remelem Kane helyére 😊
davemayer
csebi
davemayer
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sterling bazzeg
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nekünk volt olyan h az edzonk vett egy felest meccs előtt, tetmeccs OB1B mielőtt sas tornaval jönne vkiNekem volt olyan haverom, aki focizás közben szotyizott a pályán 🤣Kitelik tőle. Mondjuk Mount is szar volt, de ezek szerint sterling barhogy játszhat akkor is a pályán marad ha közben bevág egy pizzát az oldalvonalnálÉs behozza Fodent, beszarok!!!Kell egy szőke minden csapatba. Remelem Kane helyére 😊
davemayer
csebi
davemayer
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Schmeichel THE WALL
Draft
több mint 3 éve
Meg közben. 3 korner egy tizi.Sztem rúgjanak tiziket a meccsek előttés mi a különbség a ezüst gól meg a mostani között? hogy ott ha az első 15 percben gól akkor annyi, most meg végigjátsszák ?Igen, ezért kellene itt is az én ötletemet bevezetni:
Sixo
r.baggio
Willie Parker
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Félreértetted, szotyizás közben focizgatott.Nekem volt olyan haverom, aki focizás közben szotyizott a pályán 🤣Kitelik tőle. Mondjuk Mount is szar volt, de ezek szerint sterling barhogy játszhat akkor is a pályán marad ha közben bevág egy pizzát az oldalvonalnálÉs behozza Fodent, beszarok!!!Kell egy szőke minden csapatba. Remelem Kane helyére 😊
davemayer
csebi
davemayer
warr_b
több mint 3 éve
Sterling, jó lövés... Ja, nem 😆
több mint 3 éve
Nekem a hokis hirtelen halál bejön hogy lemegy ember, itt is azt kellene, mindjart kevesebben játszananak döntetlenre ha a vége full lutriés mi a különbség a ezüst gól meg a mostani között? hogy ott ha az első 15 percben gól akkor annyi, most meg végigjátsszák ?Igen, ezért kellene itt is az én ötletemet bevezetni:
Sixo
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nekem volt olyan haverom, aki focizás közben szotyizott a pályán 🤣Kitelik tőle. Mondjuk Mount is szar volt, de ezek szerint sterling barhogy játszhat akkor is a pályán marad ha közben bevág egy pizzát az oldalvonalnálÉs behozza Fodent, beszarok!!!Kell egy szőke minden csapatba. Remelem Kane helyére 😊
davemayer
csebi
davemayer
több mint 3 éve
Sterling olyan biztos tizi lövő, vagy mit keres még fent?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Sztem rúgjanak tiziket a meccsek előttés mi a különbség a ezüst gól meg a mostani között? hogy ott ha az első 15 percben gól akkor annyi, most meg végigjátsszák ?Igen, ezért kellene itt is az én ötletemet bevezetni:
Sixo
r.baggio
több mint 3 éve
Meg Trezegé a léc alá 2000-ben2004-ben, 96-ban Bierhoff aranygólt rúgottEzüstgól volt 😀1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Igazságtalannak érezték talán.
Kampman
Willie Parker
r.baggio
Willie Parker
több mint 3 éve
2-2 ember rohangálna a 125. percben, szeretnének 😀és mi a különbség a ezüst gól meg a mostani között? hogy ott ha az első 15 percben gól akkor annyi, most meg végigjátsszák ?Igen, ezért kellene itt is az én ötletemet bevezetni:
Sixo
r.baggio