NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
3
3
2:20, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Matthias Sammer óta (aki nem Bayernes volt, tudom), mindig felsírok álmomban, ha egy Bundesligás egyáltalán szóba kerül az Aranylabda szavazáson......😊most lehet pontozni, de 40 év alatt egy sem kapta. mikor legutóbb már semmilyen indok sem szólt amellett, hogy ne Bayern játékos kapja, akkor inkább ki sem osztják ...(........)ha Messi behúzza a Copat akkor sztem ő kapja, ami azért elég röhej lenne, de mindegy. szándékosan csinálják sztem, hogy Bayern játékos ne kapja. utoljára 81-ban kapta Rumenigge, azóta senki.Modric is a VB miatt kapta kb. Ezert szurkoltam Kante miatt a franciaknak, a BL gyozelem mellett egy EB sikerrel lehet lett vna eselye. Most marad ugyan az Jorginhora 😀 (meg Christensen/Mount/Rice-ra 😀)adnám, de hülyeség lenne 17 bajnoki meccsre adni, emlékszem amikor brady azért nem lett mvp mert 12 meccsen játszott, matt ryan meg 16on, pláne ha azt nézzük mit tolt idén is lewa, nem is értem miért kérdés ,hogy ki kapja, vagy semmi köze nincs ahhoz, hogy hogy játszol és csak az a lényeg, hogy holnah jó, azért jorginho aranylabdája, mert így rúgta be ezt a 11est azért kicsit túlzásVagy Chiellini kap egy életmű díjat.
Sixo
De már kijöttek a fogadó irodák oddsai és Messi a legalacsonyabb magasan …
csebi
Sixo
Borbinho
valahogy mikor a Bayern nagy szezont futott akkor mindig találtak vmi indokot, hogy miért ne legyen Bayern játékos, mint legutóbb, hogy COVID miatt nem adják hiába fejeztek be minden lényeges bajnokságot.
csebi
csi77
csebi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
most lehet pontozni, de 40 év alatt egy sem kapta. mikor legutóbb már semmilyen indok sem szólt amellett, hogy ne Bayern játékos kapja, akkor inkább ki sem osztják ...(........)ha Messi behúzza a Copat akkor sztem ő kapja, ami azért elég röhej lenne, de mindegy. szándékosan csinálják sztem, hogy Bayern játékos ne kapja. utoljára 81-ban kapta Rumenigge, azóta senki.Modric is a VB miatt kapta kb. Ezert szurkoltam Kante miatt a franciaknak, a BL gyozelem mellett egy EB sikerrel lehet lett vna eselye. Most marad ugyan az Jorginhora 😀 (meg Christensen/Mount/Rice-ra 😀)adnám, de hülyeség lenne 17 bajnoki meccsre adni, emlékszem amikor brady azért nem lett mvp mert 12 meccsen játszott, matt ryan meg 16on, pláne ha azt nézzük mit tolt idén is lewa, nem is értem miért kérdés ,hogy ki kapja, vagy semmi köze nincs ahhoz, hogy hogy játszol és csak az a lényeg, hogy holnah jó, azért jorginho aranylabdája, mert így rúgta be ezt a 11est azért kicsit túlzásVagy Chiellini kap egy életmű díjat.
Sixo
csebi
Sixo
Borbinho
valahogy mikor a Bayern nagy szezont futott akkor mindig találtak vmi indokot, hogy miért ne legyen Bayern játékos, mint legutóbb, hogy COVID miatt nem adják hiába fejeztek be minden lényeges bajnokságot.
csebi
csi77
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
(........)ha Messi behúzza a Copat akkor sztem ő kapja, ami azért elég röhej lenne, de mindegy. szándékosan csinálják sztem, hogy Bayern játékos ne kapja. utoljára 81-ban kapta Rumenigge, azóta senki.Modric is a VB miatt kapta kb. Ezert szurkoltam Kante miatt a franciaknak, a BL gyozelem mellett egy EB sikerrel lehet lett vna eselye. Most marad ugyan az Jorginhora 😀 (meg Christensen/Mount/Rice-ra 😀)adnám, de hülyeség lenne 17 bajnoki meccsre adni, emlékszem amikor brady azért nem lett mvp mert 12 meccsen játszott, matt ryan meg 16on, pláne ha azt nézzük mit tolt idén is lewa, nem is értem miért kérdés ,hogy ki kapja, vagy semmi köze nincs ahhoz, hogy hogy játszol és csak az a lényeg, hogy holnah jó, azért jorginho aranylabdája, mert így rúgta be ezt a 11est azért kicsit túlzásVagy Chiellini kap egy életmű díjat.
Sixo
csebi
Sixo
Borbinho
csebi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
ha Messi behúzza a Copat akkor sztem ő kapja, ami azért elég röhej lenne, de mindegy. szándékosan csinálják sztem, hogy Bayern játékos ne kapja. utoljára 81-ban kapta Rumenigge, azóta senki.Modric is a VB miatt kapta kb. Ezert szurkoltam Kante miatt a franciaknak, a BL gyozelem mellett egy EB sikerrel lehet lett vna eselye. Most marad ugyan az Jorginhora 😀 (meg Christensen/Mount/Rice-ra 😀)adnám, de hülyeség lenne 17 bajnoki meccsre adni, emlékszem amikor brady azért nem lett mvp mert 12 meccsen játszott, matt ryan meg 16on, pláne ha azt nézzük mit tolt idén is lewa, nem is értem miért kérdés ,hogy ki kapja, vagy semmi köze nincs ahhoz, hogy hogy játszol és csak az a lényeg, hogy holnah jó, azért jorginho aranylabdája, mert így rúgta be ezt a 11est azért kicsit túlzásVagy Chiellini kap egy életmű díjat.
Sixo
csebi
Sixo
Borbinho
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Amúgy ez alapján a Chiellini féle kezezés tényleg nem büntető.belinkeltem a szabály ide vonatkozó részét, ami számomra értelmezhetetlen, kb h tudsz úgy támaszkodni, hogy közbe a testedtől ne nyújtanád távol a kezed?
theathletic.com/news/euro-2020-handball-rule-referee-why/76X8eMzLJRsZ
Jughead
több mint 3 éve
Ehhez képest kb. ugyanannyi kaput eltaláló lövésük volt full time plusz a kapufa, mint a nagyon továbbjutást érdemlő spanyoloknak.Hát lehet vitatkozni, de ezen a meccsen nem érdemeltek az olaszok továbbjutást. Értelmes támadásuk szinte nem is volt, félpályán alig jöttek át.Nincs igazság, egy büdös másodpercig nem érdemelte meg ezen a meccsen a továbbjutástEzzel vitatkoznék
kapitnono
Gergőbácsi
kapitnono
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Amúgy ez alapján a Chiellini féle kezezés tényleg nem büntető.Az csak az orra volt 🤣
theathletic.com/news/euro-2020-handball-rule-referee-why/76X8eMzLJRsZ
Jughead
több mint 3 éve
Jughead
5 204
Amúgy ez alapján a Chiellini féle kezezés tényleg nem büntető.theathletic.com/news/euro-2020-handball-rule-referee-why/76X8eMzLJRsZ
több mint 3 éve
jahogy. fogalmam sincs, ki kinek szurkol.Mondom a másik csapatnál 😊)))) és akkor még nem is szurkoltam az olaszoknak - meg senkinek se, majd egy év múlva a fradi - juve kettősnek. (Divatból persze, aztán ott ragadtam)'94, Baggio2006-ban Trezeguet, most Morata…jó ómen ha 11-es párbaj van és a másik csapatnál Juve-s csatár rúgja a 11-est 😆De most nem az olaszokkal volt 😊Mondjuk aki Morataval büntetőt rugat, az meg is érdemli.juvenál többet is rúgott és egyet sem hagyott ki idén ha jól emlékszem
somoskovig
Sixo
somoskovig
MC12
slowmotion
MC12
én pl senkinek sem, az olaszok most hozták az elődöntőt, a csoportkör utáni outright fogadásomon már nyerni fogok valamit.
több mint 3 éve
ozibozi
17 156
Látom ahogy a dánok vagy ha úgy alakul,akkor bárki ideges lesz 😉Szerintem itt az EB-n lehetne súlya egy bronz meccsnek, sok/több ‘kis csapatnak’ van esélye bejutni a 4 közé, és ők ott tuti mennének a bronzért is vlsz.Az 1980-as olasz-csehszlovák bronzmeccs olyan förtelmesen szar volt, hogy az UEFÁ-t állítólag az bírta rá, hogy soha többet. A vébéken tényleg jó meccseket szokott hozni, de persze ott is vannak kivételek, mondjuk a legutóbbi gyenge volt.
ozibozi
Kampman
több mint 3 éve
Matyi? mióta eljött a sporttv-től a ner kebelibe azóta egyre lejjebb megyNekem nem a vendégekkel volt bajom amúgy, sőt... Az okMiért?Bazz, 🤣🤣 ez az MTV stúdióTotál kretének
Chargers LT
ThundersNFL
Mármint elhiszem, csak most nézem én is, és már nem tűnik fel mindig, hogy mi van.
Kampman
A műsorvezető mondott vicces dolgot 😅
Chargers LT
több mint 3 éve
MC12
6 367
Mondom a másik csapatnál 😊)))) és akkor még nem is szurkoltam az olaszoknak - meg senkinek se, majd egy év múlva a fradi - juve kettősnek. (Divatból persze, aztán ott ragadtam)'94, Baggio2006-ban Trezeguet, most Morata…jó ómen ha 11-es párbaj van és a másik csapatnál Juve-s csatár rúgja a 11-est 😆De most nem az olaszokkal volt 😊Mondjuk aki Morataval büntetőt rugat, az meg is érdemli.juvenál többet is rúgott és egyet sem hagyott ki idén ha jól emlékszem
somoskovig
Sixo
somoskovig
MC12
slowmotion
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Ma azért csak nekik szurkolok angilali ellenHajrá Dánia! 🇩🇰vigyázzál, mert elveszted a chargers ikonod
Chargers LT
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ozibozi
17 156
Azt a sok bajnokságot simán megnyeri aki szokta, de ennyi ostoba előrevetítést még egy siófoki /enyingi/ cigánytól sem hallottam amit ez itt vízionált. Újságírónak hülye, fórumozónak meg kevés. Qrva kevés.Barhogy fajna. A sok juventusos majom mar eleg nagy csapas lenne. 😀Annyira látom, hogy az Áruló miatt buknak majd az Angolok csakhogy jobban fájjon!Angol gyozelemre var a vilag. A BL utan kell. XdÉn nem látok ebbe sem problémát. A világ nem élné túl az angolok győzelmétDe akkor a buzi angolokat verjek meg a dontoben.Na.
Kenny
Stez
Heisman
Stez
Toca
Mondjuk nem artana elobb bejutni a dontobe, azt sem velem egyertelmunek.
Stez
Vlsz Nem az eszéért szerethetik otthon sem.😉
Csak egy…
több mint 3 éve
jó, de Lyuventusznak nem volt edzőjeMeg az is merfoldekkel jobb volt, mint a hatszor akkora koltsegvetesbol dolgozo, es negyszer annyit vasarlo Juventus.a milannak a serie a-ban elég voltNem eleg. A masodik hely csak a veszteseknek eleg.Végülis hányszor megénekelték már a nagy angol menetelést.Barhogy fajna. A sok juventusos majom mar eleg nagy csapas lenne. 😀Annyira látom, hogy az Áruló miatt buknak majd az Angolok csakhogy jobban fájjon!Angol gyozelemre var a vilag. A BL utan kell. XdÉn nem látok ebbe sem problémát. A világ nem élné túl az angolok győzelmétDe akkor a buzi angolokat verjek meg a dontoben.Na.
Kenny
Stez
Heisman
Stez
Toca
Stez
Így ezzel a sorsolási rendszerrel meg mákjuk is volt, mint ahogy több országnak is.
De azért ne olyan gyorsan, legyen elég, hogy bejutnak a döntőbe 😀
Solymi
Stez
Sixo
Stez
több mint 3 éve
és ennek mi köze azon állításodhoz, hogy "A masodik hely csak a veszteseknek eleg." ? azért kárhoztatod, mert egy tradicionális olasz család kezében van 100 éve akik jól értenek az üzleti élethez, ahelyett, hogy eladták volna valami koreai arcoknak aki csak a pénzt akarják kihúzni a klubból?Meg az is merfoldekkel jobb volt, mint a hatszor akkora koltsegvetesbol dolgozo, es negyszer annyit vasarlo Juventus.a milannak a serie a-ban elég voltNem eleg. A masodik hely csak a veszteseknek eleg.Végülis hányszor megénekelték már a nagy angol menetelést.Barhogy fajna. A sok juventusos majom mar eleg nagy csapas lenne. 😀Annyira látom, hogy az Áruló miatt buknak majd az Angolok csakhogy jobban fájjon!Angol gyozelemre var a vilag. A BL utan kell. XdÉn nem látok ebbe sem problémát. A világ nem élné túl az angolok győzelmétDe akkor a buzi angolokat verjek meg a dontoben.Na.
Kenny
Stez
Heisman
Stez
Toca
Stez
Így ezzel a sorsolási rendszerrel meg mákjuk is volt, mint ahogy több országnak is.
Solymi
Stez
Sixo
Stez
több mint 3 éve
Meg az is merfoldekkel jobb volt, mint a hatszor akkora koltsegvetesbol dolgozo, es negyszer annyit vasarlo Juventus.a milannak a serie a-ban elég voltNem eleg. A masodik hely csak a veszteseknek eleg.Végülis hányszor megénekelték már a nagy angol menetelést.Barhogy fajna. A sok juventusos majom mar eleg nagy csapas lenne. 😀Annyira látom, hogy az Áruló miatt buknak majd az Angolok csakhogy jobban fájjon!Angol gyozelemre var a vilag. A BL utan kell. XdÉn nem látok ebbe sem problémát. A világ nem élné túl az angolok győzelmétDe akkor a buzi angolokat verjek meg a dontoben.Na.
Kenny
Stez
Heisman
Stez
Toca
Stez
Solymi
Stez
Sixo
több mint 3 éve
Mert veszélyes volt, a spanyolok annyit passzolgattak a félpálya körül, hogy komoly árkokat koptatott a labda. Csak nem akartak egy bokaficamot 😊Hát lehet vitatkozni, de ezen a meccsen nem érdemeltek az olaszok továbbjutást. Értelmes támadásuk szinte nem is volt, félpályán alig jöttek át.Nincs igazság, egy büdös másodpercig nem érdemelte meg ezen a meccsen a továbbjutástEzzel vitatkoznék
kapitnono
Gergőbácsi
kapitnono
több mint 3 éve
Berardinak majdnem összejött egy értelmes megmozdulás, de aztán mégsem. sok meccset hagytam ki, de a svejciak elleni gólpasszon kívül csinált már valamit ezen az eb-n?
több mint 3 éve
Hajrá Dánia! 🇩🇰vigyázzál, mert elveszted a chargers ikonod
Chargers LT
több mint 3 éve
'94, Baggio2006-ban Trezeguet, most Morata…jó ómen ha 11-es párbaj van és a másik csapatnál Juve-s csatár rúgja a 11-est 😆De most nem az olaszokkal volt 😊Mondjuk aki Morataval büntetőt rugat, az meg is érdemli.juvenál többet is rúgott és egyet sem hagyott ki idén ha jól emlékszem
somoskovig
Sixo
somoskovig
MC12
több mint 3 éve
Hajrá Dánia! 🇩🇰
több mint 3 éve
a milannak a serie a-ban elég voltNem eleg. A masodik hely csak a veszteseknek eleg.Végülis hányszor megénekelték már a nagy angol menetelést.Barhogy fajna. A sok juventusos majom mar eleg nagy csapas lenne. 😀Annyira látom, hogy az Áruló miatt buknak majd az Angolok csakhogy jobban fájjon!Angol gyozelemre var a vilag. A BL utan kell. XdÉn nem látok ebbe sem problémát. A világ nem élné túl az angolok győzelmétDe akkor a buzi angolokat verjek meg a dontoben.Na.
Kenny
Stez
Heisman
Stez
Toca
Stez
Solymi
Stez
több mint 3 éve
Mondjuk, hogy miért azt írják ki háttérben, hogy 2-1, nem tudom...1-1 (4-2) mondjuk
több mint 3 éve
Nekem nem a vendégekkel volt bajom amúgy, sőt... Az okMiért?Bazz, 🤣🤣 ez az MTV stúdióTotál kretének
Chargers LT
ThundersNFL
Mármint elhiszem, csak most nézem én is, és már nem tűnik fel mindig, hogy mi van.
Kampman
A műsorvezető mondott vicces dolgot 😅