NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Chiellini Witsellel is nyomott egy ilyet 😀Csal hát Fifabol tudjuk hogy Witsel nem viccel!
petey
több mint 3 éve
Punters are people tooPont ezt akartam én is kérdezni 😊 LE mit rajzolgatott
NB2
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Chiellini ivott valamit a meccs előtt 😀Egy kis spuri
Heisman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Mi ez gála meccs Chiellini? 😂
több mint 3 éve
Chiellini ivott valamit a meccs előtt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jordi Alba nem vevő Chiellini faszkodására, mekkora jelenet 😄🤪Pedig a szenátor jó arc
warr_b
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Jordi Alba nem vevő Chiellini faszkodására, mekkora jelenet 😄🤪
több mint 3 éve
Pont ezt akartam én is kérdezni 😊 LE mit rajzolgatottOtt voltak a labdak par jatekos mellett, gondolom azt, hogy o kikkel rugatna. Aztan gondolom mrgkerdezte oket, vallaljak e.
NB2
több mint 3 éve
Addig jo amig van 1-2 ilyen kiemelkedő jatekos a csapatban, bezzeg amíg a pepe-ramos duo nyomta madridban senki se casemirozott 🤣🤣 csak ezt a 2 embert emlegette. Barcábol meg mindig volt 4-5 ember akit ki lehetett emelni .Istenem mindig rácsodálkozom, hogy miért utálom a barcát. Hát tele van ilyen Alba féle fasztarisznyákkalcsak kíváncsiságból, de lehet megbánom, melyik csapatot szereted, amelyik nincs tele ilyenekkel?
Hanni
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Pont ezt akartam én is kérdezni 😊 LE mit rajzolgatottMár a döntőre készült 😀
NB2
több mint 3 éve
Sztem R. Baggio fölé lövi és kiesnek az olaszok 😛Te mennyé örülni a GM játékba 😅😁
dande
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Őszintén ? Leszarom 😀, kit érdekel ?Mert csíra dolog. Neked tetszene, ha Kleinheisler hátán Lackó lenne, Szoboszlaién meg Domi?Miért fáj ez neked?Amúgy válogatottban én nem engedném a becenevek meg keresztnevek használatát, ne buzizzunk már...Rodri-Pedri, faszom bajuk van ezeknek...foxi-maxi
warr_b
Sixo
warr_b
Toca
warr_b
több mint 3 éve
Donnarumma csak addig vedett sok tizit, amig milanos volt.
több mint 3 éve
Mancini mögött páran úgy nevettek mintha viccet mesélt volna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hogy csírák 😆Brazilokra akkor mit mondaszMert csíra dolog. Neked tetszene, ha Kleinheisler hátán Lackó lenne, Szoboszlaién meg Domi?Miért fáj ez neked?Amúgy válogatottban én nem engedném a becenevek meg keresztnevek használatát, ne buzizzunk már...Rodri-Pedri, faszom bajuk van ezeknek...foxi-maxi
warr_b
Sixo
warr_b
Toca
warr_b
Heisman
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Jobb lenne ha Bognár ülne a stúdióban...
több mint 3 éve
Pont ezt akartam én is kérdezni 😊 LE mit rajzolgatott
több mint 3 éve
Na a spanyolok nyugodtan kihagyhatják
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ha olaszok nyernek akkor felkészülés kérdése, ha a spanyolok akkor lutri
több mint 3 éve
Brazilokra akkor mit mondaszMert csíra dolog. Neked tetszene, ha Kleinheisler hátán Lackó lenne, Szoboszlaién meg Domi?Miért fáj ez neked?Amúgy válogatottban én nem engedném a becenevek meg keresztnevek használatát, ne buzizzunk már...Rodri-Pedri, faszom bajuk van ezeknek...foxi-maxi
warr_b
Sixo
warr_b
Toca
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sztem R. Baggio fölé lövi és kiesnek az olaszok 😛
több mint 3 éve
jó hát a brazilok fele nem az igazi nevét használjaEgyértelműen Hulk volt a legjobb asszem a 2010-es VB-n.Miért fáj ez neked?Amúgy válogatottban én nem engedném a becenevek meg keresztnevek használatát, ne buzizzunk már...Rodri-Pedri, faszom bajuk van ezeknek...foxi-maxi
warr_b
Sixo
warr_b
Toca
Kampman