Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
LE mindig eltalàlja melyik csatárának nem megy 😊 az kezd 😊Nálam még van vagy 50 perc a meccsből.
NB2
Van, amikor nem az első 40 percben dől el, nem akkor szerzik az összes gólt.
Még mesterhármast is szerezhet bárki.
több mint 3 éve
LE mindig eltalàlja melyik csatárának nem megy 😊 az kezd 😊
több mint 3 éve
Levehette volna
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Oyarzabal jó szar ma 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Néha olvasom.Nem olvasod a topicot, már ez a meccs előtt is leírtam hogy ez nem jó út többször isVagyis az utólagos történésekből akarod megítélni egy döntes minőséget.Luis Enrique eddig nagyon vakon van, aki nézi a meccseket szerintem el tudja dönteni hogy ennek mennyi értelme van vagy nincs. Főleg amennyire szenvednek a befejezésekkel a spanyolok.Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Stez
Meg jó, hogy itthonról, nulla háttérinfóval könnyen tudjuk jobban, hogy miként kéne csapatot összerakni.
Sobri Jóska
Heisman
Brávó...
Sobri Jóska
Brávó…
Heisman
És ettől még úgy látom, hogy eddig csak eljutottak valahogy.
több mint 3 éve
Jót tenne a meccsnek egy spanyol gól.Inkább egy olasz 😄
NB2
Vagy egy berohanó pucér csaj.
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 878
Elesik. Továbbmehet.De hát elesett.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
400 passz meg lesz a spanyoloknak a félidőre? 😄
több mint 3 éve
inkább 2, akik a pálya közepén elkezdenek cskókolózniJót tenne a meccsnek egy spanyol gól.Inkább egy olasz 😄
NB2
warr_b
több mint 3 éve
Csak bátran.Nem mondtam, hogy hulyek, azt mondtam, en nem latom benne a pluszt, amit elol hozzatesz, azzal szemben, mint amit a kozeppalyan.Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Stez
Meg jó, hogy itthonról, nulla háttérinfóval könnyen tudjuk jobban, hogy miként kéne csapatot összerakni.
Sobri Jóska
Engedelmeddel, talan a velemenyemet azert meg leirhatom, remelem. Biztos sok a hodolom, aki a kutba ugrana egy szavamra, nekik uzenem, hogy a szubjektiv velemenyem nem szentiras, mielott meg csoportos harakirit kovetne el az orszag.
Stez
Csak én meg a abból indulok ki, hogy picivel több az infójuk, többet vannak a játékosokkal, és nem vakon vannak, hanem más a koncepciójuk, mint neked vagy nekem.
És abba más jatekosok, más szerepkörben, más utasításokkal is validak lehetnek.
több mint 3 éve
Jót tenne a meccsnek egy spanyol gól.Inkább egy olasz 😄
NB2
több mint 3 éve
Nem olvasod a topicot, már ez a meccs előtt is leírtam hogy ez nem jó út többször isVagyis az utólagos történésekből akarod megítélni egy döntes minőséget.Luis Enrique eddig nagyon vakon van, aki nézi a meccseket szerintem el tudja dönteni hogy ennek mennyi értelme van vagy nincs. Főleg amennyire szenvednek a befejezésekkel a spanyolok.Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Stez
Sobri Jóska
Heisman
Brávó...
Sobri Jóska
Brávó…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jót tenne a meccsnek egy spanyol gól.Mármint olasz 😎
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Jót tenne a meccsnek egy spanyol gól.bármelyik kapuba
NB2
Madden hates me.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 878
Most látom hogy ez egy szokásos Inter-Milán.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Jót tenne a meccsnek egy spanyol gól.
több mint 3 éve
Ez fasza támadás volt.
több mint 3 éve
Olmo előtt mondjuk Chiellini forgott, mint kezdő buzi a gőzben...
Madden hates me.
több mint 3 éve
Tényleg nézhetetlen ez a spanyol jatek, de arra jók hogy elfojtsák az ellenfelet is, így az ellenfél is nézhetetlen mindig 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
az egyik legalacsonyabb csapat az olasz, alig találni fejelni tudód játékost, bezzeg a szögletet vagy 5en el tudják végezni jó szintenEddig nem nagyon látom, hogyan akarnának az olaszok gólt szerezni. Vérszegények elől.Szögletből...
Mr.Breaker
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ahhoz kene szöglet is 😀Eddig nem nagyon látom, hogyan akarnának az olaszok gólt szerezni. Vérszegények elől.Szögletből...
Mr.Breaker
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Vagyis az utólagos történésekből akarod megítélni egy döntes minőséget.Luis Enrique eddig nagyon vakon van, aki nézi a meccseket szerintem el tudja dönteni hogy ennek mennyi értelme van vagy nincs. Főleg amennyire szenvednek a befejezésekkel a spanyolok.Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Stez
Sobri Jóska
Heisman
Brávó...
több mint 3 éve
Nem mondtam, hogy hulyek, azt mondtam, en nem latom benne a pluszt, amit elol hozzatesz, azzal szemben, mint amit a kozeppalyan.Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Stez
Sobri Jóska
Engedelmeddel, talan a velemenyemet azert meg leirhatom, remelem. Biztos sok a hodolom, aki a kutba ugrana egy szavamra, nekik uzenem, hogy a szubjektiv velemenyem nem szentiras, mielott meg csoportos harakirit kovetne el az orszag.
több mint 3 éve
Önző ez az Olmo! Végre lett volna terület.