Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Pepe az ultimate Ace 😁Ahhh kijatszod a joker kartyat. Nyertel.Ez a Buzketsz meg aktiv jatekos? Keves nala fergebb focistat lattam eddig.Ramos? 😄
undisputedly
steelwolf
Vrij6
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Olyan jatekosokrol beszelunk, akik nem ket hete vannak az adott poszton. Ugyhogy azert te nezokent sem mesz neki vakon a velemenyalkotasnak. Van egy valid keped neked is a jatekosokrol, es a szerepkorokrol, a kapitanyok szisztemairol. Foleg, ha olyanokrol beszelunk, mint Mancini vagy Enrique, akik nem surun valtoztatnak az alapokon, mivel mindkettonek fontos, hogy a csapata kontrollalja a meccseket, tehat ne igazodniuk kelljen az ellenfelhez.Csak bátran.Nem mondtam, hogy hulyek, azt mondtam, en nem latom benne a pluszt, amit elol hozzatesz, azzal szemben, mint amit a kozeppalyan.Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Stez
Meg jó, hogy itthonról, nulla háttérinfóval könnyen tudjuk jobban, hogy miként kéne csapatot összerakni.
Sobri Jóska
Engedelmeddel, talan a velemenyemet azert meg leirhatom, remelem. Biztos sok a hodolom, aki a kutba ugrana egy szavamra, nekik uzenem, hogy a szubjektiv velemenyem nem szentiras, mielott meg csoportos harakirit kovetne el az orszag.
Stez
Csak én meg a abból indulok ki, hogy picivel több az infójuk, többet vannak a játékosokkal, és nem vakon vannak, hanem más a koncepciójuk, mint neked vagy nekem.
És abba más jatekosok, más szerepkörben, más utasításokkal is validak lehetnek.
Sobri Jóska
Eddig egyebkent Enrique nyeri a taktikai csatat, ettol fuggetlenul Olmo, mint csatar, nekem akkor is egy meglepo huzas. Guardiola 2, aki szinten allandoan a csatar nelkuli jatekot eroltette, a nagyon fontos meccseken azert erre ra is fizetett, pl a BL-dontoben.
Az egyebkent ertheto, hogy LE szettoltotte a tamadosorat gyors jatekosokkal, Bonucci es Chiellini is lajhar, csak ez szerintem tipikusan az a meccs lehet, ahol ha van egy lehetoseged, azt kimeletlenul be kell vagnod. Nem puskazhatod el a helyzeteket, mert az ellenfel is lehet, hogy egyszer kerul helyzetbe majd, de azt berugja mondjuk, es hello. Az olaszok meg eddig a tornan tipikusan ez a csapat, ami keves helyzetbol is nagyon jol tud gazdalkodni.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 878
Suh?Ez a Buzketsz meg aktiv jatekos? Keves nala fergebb focistat lattam eddig.Ramos? 😄
undisputedly
steelwolf
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ahhh kijatszod a joker kartyat. Nyertel.Ez a Buzketsz meg aktiv jatekos? Keves nala fergebb focistat lattam eddig.Ramos? 😄
undisputedly
steelwolf
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ez sima sárga
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Sima sárga, ismét elmaradt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Jó szar meccs eddig. Az angol-skót pl sokkal jobb volt.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Legalabb 2 sargalap elmaradt, meg jo hogy overre tettem a lapokat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
A nemnéger emerson játéka a legsötétebb magyar válogatottas időket idézi, mikor elindul a labdával már nyilvánvaló, hogy bele fogja vezetni valakibe/kivezeti a pályárólHa kicsit fehérebb és magasabb lenne, akkor megkérdezném h Elek Ákos mit keres az EB-elődöntőn?
r.baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ez a Buzketsz meg aktiv jatekos? Keves nala fergebb focistat lattam eddig.biztos kevés meccset láttál...
undisputedly
több mint 3 éve
Kampman
28 323
nálam is ő a no. 1.Ez a Buzketsz meg aktiv jatekos? Keves nala fergebb focistat lattam eddig.Ramos? 😄
undisputedly
steelwolf
több mint 3 éve
Kész szerencse, hogy a gurulós foci nem pontozásos sport. Elég nem kikapni, meg továbbjutni.A spanyol csapat olyan mint az ember aki mindig öngyilkos akar lenni de sose sikerült, mert egy másik ember a golyó elé ugrik.Néha olvasom.Nem olvasod a topicot, már ez a meccs előtt is leírtam hogy ez nem jó út többször isVagyis az utólagos történésekből akarod megítélni egy döntes minőséget.Luis Enrique eddig nagyon vakon van, aki nézi a meccseket szerintem el tudja dönteni hogy ennek mennyi értelme van vagy nincs. Főleg amennyire szenvednek a befejezésekkel a spanyolok.Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Stez
Meg jó, hogy itthonról, nulla háttérinfóval könnyen tudjuk jobban, hogy miként kéne csapatot összerakni.
Sobri Jóska
Heisman
Brávó...
Sobri Jóska
Brávó…
Heisman
És ettől még úgy látom, hogy eddig csak eljutottak valahogy.
Sobri Jóska
Volt kettő fos meccsük ami szerencsével döntetlen lett, főleg a svédek ellen. Aztán megverték a horvátokat olyan gólokkal amikor a horvát védelem még ivott meg megbeszélt, aztán Svájc kihagyta a büntetőket miután kaptak egy felesleges pirosat, rákontrázva a spanyolokra. Egy dologban jók, hogyan kerüljék el a vereséget, de befejezni nem tudnak.
Heisman
több mint 3 éve
Ez a Buzketsz meg aktiv jatekos? Keves nala fergebb focistat lattam eddig.Ramos? 😄
undisputedly
több mint 3 éve
Kampman
28 323
A nemnéger emerson játéka a legsötétebb magyar válogatottas időket idézi, mikor elindul a labdával már nyilvánvaló, hogy bele fogja vezetni valakibe/kivezeti a pályárólNevezzük nevén Dombi Tibort.
r.baggio
több mint 3 éve
Jo volt ez a bejatszott zene. Remelem nemcsak en hallottam...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Jó ez az M4.Zenélnek is, van másik hangsáv is
több mint 3 éve
A nemnéger emerson játéka a legsötétebb magyar válogatottas időket idézi, mikor elindul a labdával már nyilvánvaló, hogy bele fogja vezetni valakibe/kivezeti a pályáról
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
esanders10
538
Ez a zene mi volt? 😂
több mint 3 éve
Ez a Buzketsz meg aktiv jatekos? Keves nala fergebb focistat lattam eddig.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 878
Villa megemlítése olyan 'csatárok' mellett mint Iniesta, Fabregas. És még én iszok sokat.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Tarsi
1 246
LE mindig eltalàlja melyik csatárának nem megy 😊 az kezd 😊így amikor becseréli a másikat és az gólt lő, mondhatja, hogy milyen jól cserélt 😀
NB2
több mint 3 éve
Oyarzabal jó szar ma 😄Roberto Baggio vagy Sergio Ramos állított labdából rúgta ugyanoda, értékeld a részsikereket!
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A spanyol csapat olyan mint az ember aki mindig öngyilkos akar lenni de sose sikerült, mert egy másik ember a golyó elé ugrik.Néha olvasom.Nem olvasod a topicot, már ez a meccs előtt is leírtam hogy ez nem jó út többször isVagyis az utólagos történésekből akarod megítélni egy döntes minőséget.Luis Enrique eddig nagyon vakon van, aki nézi a meccseket szerintem el tudja dönteni hogy ennek mennyi értelme van vagy nincs. Főleg amennyire szenvednek a befejezésekkel a spanyolok.Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Stez
Sobri Jóska
Heisman
Brávó...
Sobri Jóska
Brávó…
Heisman
És ettől még úgy látom, hogy eddig csak eljutottak valahogy.
Sobri Jóska
Volt kettő fos meccsük ami szerencsével döntetlen lett, főleg a svédek ellen. Aztán megverték a horvátokat olyan gólokkal amikor a horvát védelem még ivott meg megbeszélt, aztán Svájc kihagyta a büntetőket miután kaptak egy felesleges pirosat, rákontrázva a spanyolokra. Egy dologban jók, hogyan kerüljék el a vereséget, de befejezni nem tudnak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz