Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnekHahó
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
na jó, asszem ideje lezárni a topikot, ha már a másnapos kajálásról van szó 😀
több mint 1 éve
remélem az irén csarnok végén lévő lángososnál kajáltál a dagadt öregnél. mi mindig ott nyomtuk sing után 😊jó hát én ugye egyetemistaként szegeden piáltam és első busz 5.15Jó, hát a hideg kóla az tök alap másnaposság esetére 😊Extra csípős gírosztál - kizárólag a körútról valamelyik dzsuvi-gyroszóban + cola.sztem amúgy a kajáknál az alapanyag minőségénél 2 dolog fontosabb:Nem azt mondtam, hogy nincs, csak azt hogy kevés 😊 (én a kobe-t pl kevésbé szeretem)mondjuk sztem egy ausztrál wagyu is jobb már 😀De, a kobe wagyu 😊🥰Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.Nananannana, ésszel! Kevés jobb dolog van a gasztronómia világában, min egy jól elkészített argentín angus marhából készített T-bone steak egy kiváló mendozai malbec-kel! 😊
Dél-Amerika marhahús fan cigányai kb, minden törzsi és "kulturális" szinten
FLZOLI
MC12
warr_b
Negritis, a vajda
MC12
- elkészítés
- milyen a hangulatod
pl egy éjszakai bulikázás után hajnalban kevés jobb dolog van mint a lángos + tea kombó
de egy iszonyatos bepálinkázás után pl a másnapi húsleves is közel verhetetlen
Negritis, a vajda
MC12
De amúgy jah, piálós buli után körutas gyros vagy hamburger az klasszikus 😊
warr_b
viszont a lángosos nyitott 4.30 körül 😀
Negritis, a vajda
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
jó hát én ugye egyetemistaként szegeden piáltam és első busz 5.15Jó, hát a hideg kóla az tök alap másnaposság esetére 😊Extra csípős gírosztál - kizárólag a körútról valamelyik dzsuvi-gyroszóban + cola.sztem amúgy a kajáknál az alapanyag minőségénél 2 dolog fontosabb:Nem azt mondtam, hogy nincs, csak azt hogy kevés 😊 (én a kobe-t pl kevésbé szeretem)mondjuk sztem egy ausztrál wagyu is jobb már 😀De, a kobe wagyu 😊🥰Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.Nananannana, ésszel! Kevés jobb dolog van a gasztronómia világában, min egy jól elkészített argentín angus marhából készített T-bone steak egy kiváló mendozai malbec-kel! 😊
FLZOLI
MC12
warr_b
Negritis, a vajda
MC12
- elkészítés
- milyen a hangulatod
pl egy éjszakai bulikázás után hajnalban kevés jobb dolog van mint a lángos + tea kombó
Negritis, a vajda
MC12
warr_b
viszont a lángosos nyitott 4.30 körül 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jó, hát a hideg kóla az tök alap másnaposság esetére 😊Extra csípős gírosztál - kizárólag a körútról valamelyik dzsuvi-gyroszóban + cola.sztem amúgy a kajáknál az alapanyag minőségénél 2 dolog fontosabb:Nem azt mondtam, hogy nincs, csak azt hogy kevés 😊 (én a kobe-t pl kevésbé szeretem)mondjuk sztem egy ausztrál wagyu is jobb már 😀De, a kobe wagyu 😊🥰Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.Nananannana, ésszel! Kevés jobb dolog van a gasztronómia világában, min egy jól elkészített argentín angus marhából készített T-bone steak egy kiváló mendozai malbec-kel! 😊
FLZOLI
MC12
warr_b
Negritis, a vajda
MC12
- elkészítés
- milyen a hangulatod
Negritis, a vajda
MC12
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
MC12
6 299
Extra csípős gírosztál - kizárólag a körútról valamelyik dzsuvi-gyroszóban + cola.sztem amúgy a kajáknál az alapanyag minőségénél 2 dolog fontosabb:Nem azt mondtam, hogy nincs, csak azt hogy kevés 😊 (én a kobe-t pl kevésbé szeretem)mondjuk sztem egy ausztrál wagyu is jobb már 😀De, a kobe wagyu 😊🥰Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.Nananannana, ésszel! Kevés jobb dolog van a gasztronómia világában, min egy jól elkészített argentín angus marhából készített T-bone steak egy kiváló mendozai malbec-kel! 😊
FLZOLI
MC12
warr_b
Negritis, a vajda
MC12
- elkészítés
- milyen a hangulatod
Negritis, a vajda
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
😮Nem azt mondtam, hogy nincs, csak azt hogy kevés 😊 (én a kobe-t pl kevésbé szeretem)mondjuk sztem egy ausztrál wagyu is jobb már 😀De, a kobe wagyu 😊🥰Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.Nananannana, ésszel! Kevés jobb dolog van a gasztronómia világában, min egy jól elkészített argentín angus marhából készített T-bone steak egy kiváló mendozai malbec-kel! 😊
FLZOLI
MC12
warr_b
Negritis, a vajda
MC12
Nekem pl a kanadi bölnyből készített steak is nagyon ízlett. Da a wagyu azért más kategória volt 😊
több mint 1 éve
sztem amúgy a kajáknál az alapanyag minőségénél 2 dolog fontosabb:Nem azt mondtam, hogy nincs, csak azt hogy kevés 😊 (én a kobe-t pl kevésbé szeretem)mondjuk sztem egy ausztrál wagyu is jobb már 😀De, a kobe wagyu 😊🥰Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.Nananannana, ésszel! Kevés jobb dolog van a gasztronómia világában, min egy jól elkészített argentín angus marhából készített T-bone steak egy kiváló mendozai malbec-kel! 😊
FLZOLI
MC12
warr_b
Negritis, a vajda
MC12
- elkészítés
- milyen a hangulatod
több mint 1 éve
MC12
6 299
Nem azt mondtam, hogy nincs, csak azt hogy kevés 😊 (én a kobe-t pl kevésbé szeretem)mondjuk sztem egy ausztrál wagyu is jobb már 😀De, a kobe wagyu 😊🥰Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.Nananannana, ésszel! Kevés jobb dolog van a gasztronómia világában, min egy jól elkészített argentín angus marhából készített T-bone steak egy kiváló mendozai malbec-kel! 😊
FLZOLI
MC12
warr_b
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mondjuk sztem egy ausztrál wagyu is jobb már 😀De, a kobe wagyu 😊🥰Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.Nananannana, ésszel! Kevés jobb dolog van a gasztronómia világában, min egy jól elkészített argentín angus marhából készített T-bone steak egy kiváló mendozai malbec-kel! 😊
FLZOLI
MC12
warr_b
több mint 1 éve
De, a kobe wagyu 😊🥰Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.Nananannana, ésszel! Kevés jobb dolog van a gasztronómia világában, min egy jól elkészített argentín angus marhából készített T-bone steak egy kiváló mendozai malbec-kel! 😊
FLZOLI
MC12
több mint 1 éve
The scenes in Morocco right now... 🔥🇲🇦
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 20, 2022
🎥 @Izemanass pic.twitter.com/SKTkYwnWmk
több mint 1 éve
MC12
6 299
Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.Nananannana, ésszel! Kevés jobb dolog van a gasztronómia világában, min egy jól elkészített argentín angus marhából készített T-bone steak egy kiváló mendozai malbec-kel! 😊
FLZOLI
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 516
Mara eleg is voltTipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.mondjuk a focisták alapból nem észlények országtól függetlenül, de hát igen, dél amerika egyik segglyukáról beszélünk, mondom úgy h többször jártam már arra
FLZOLI
Kúrfürst briareos
twitter.com/sportbible/status/1605495708257325056?t=E46ForlOot2scC0l1EaOAg&s=19
több mint 1 éve
Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.mondjuk a focisták alapból nem észlények országtól függetlenül, de hát igen, dél amerika egyik segglyukáról beszélünk, mondom úgy h többször jártam már arra
FLZOLI
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 516
Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak.Allitolag mbappe beszologatott meccs elott de errol nincs info.nalam kb mindig ugy vokt h meccs elott mehetett a zrika a vegen meg mosolyogva pacsiztunk es ennyi.ritkan volt vmi a lefujas utan.
FLZOLI
Ez a kapus meg egy fasz.
több mint 1 éve
Tipik prolik igazából, akikben 30 évnyi kisebbségi komplexus szakadt fel most és végre nem a pár évenkénti államcsődre kell koncentráljanak. Dél-Amerika marhahús fan cigányai kb, minden törzsi és "kulturális" szinten
több mint 1 éve
Hungarian Bill
1 529
Én alapvetően szolidáris vagyok a kapusokkal (volt ifiedzőm mondta találóan, hogy olyanok mint a zenekarban a dobos), de ez a csóka tipikus példája annak, hogy a hirtelen jött reputációt hogy lehet IQ-hiányosan kezelni. Nem érdemtelenül lett a VB legjobb kapusa, kétszer is kulcspillanatban mentette meg a csapatát a góltól, ennek ellenére ő betalálja pont azt a játékost, akinek 100%-os a lőlapja vele szemben. Aztán majd jön a pofára esés, amikor a PL-ben érkezik a "szeddki" Haaland és társaitól. Az ilyen abszolút rászolgál erre.Végülis csak 4 gólt kapott tőle a döntőbenErre szokták mondani, hogy győzni is tudni kell.
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Reméljük Warrb azért jól vagy.Mi közöm? 😊
Buenos Aires, Argentina has totally collapsed. The victory parade, if you can even call it that, has been cut short.
— Nico Cantor (@Nicocantor1) December 20, 2022
This is the one of the few videos I’ve received that’s the safe to upload to social media. People were jumping into the bus. Just INSANE 🤦🏻♂️ pic.twitter.com/OKHfDy7zOB
Sixo
Próbáltam egyszerre figyelni a Bo'ness United-Cowdenbeath és a Connah's Quay-Aberystwyth meccseket 😛
több mint 1 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Durva ez a békemenet! Majdnem akkora, mint nálunk.Sixo
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Toto21
5 904
Argentina remelem a követketö 5 VB-n a csoportkorbol is kizugik. Ekkora tahot, mint a Martinez meg nem lattam, de meg a "nagy" Messi se szol neki, hogy te tesa ezt nem kene. Ugyhogy az en szememben az egesz valogatott leirta magat.