Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Szégyen ez a VAR már tényleg.
több mint 2 éve
Hamar elkezdték nyomni a Messzikét
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
vicc
több mint 2 éve
Minden szögletnél lehetne 11-est ítélni...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
felesleges ezzel is segíteni őket...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
deyell
11 702
nem véletlenül kérdeztemargentin tizenegyesre mennyi az odds?Megraktam 6.25-ös oddsért a szaúdi kiállítást 😀Messziassziszt 3,80-ért sem tűnik elérhetetlennek
warr_b
slowmotion
deyell
choose life
több mint 2 éve
Varos tizi 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Na, a VAR overen van.
több mint 2 éve
gyerekek ez mi...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
dugo93
4 230
Az argentínok már rotálnak? Vagy mi indokolja, hogy Otamendi játszik Martinez helyett?
több mint 2 éve
remek bulvársztori a szaúdiakkal kapcsolatban, hogy a szövkapjuk, Hervé Renard párja egy Renardhoz hasonlóan nagy vándor, a 2013-ban elhunyt Bruno Metsu özvegye
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
deyell
11 702
Araboknak fizikai fájdalmat okoz, ha nincs szakálluk? 😊www.dailymail.co.uk/news/article-5193601/Preacher-says-men-without-beards-cause-indecent-thoughts.html
warr_b
choose life
több mint 2 éve
bogjosi
1 496
az szerintem full más történet, konkrétan annyit csináltak csak, hogy nem szerepeltek jól, erre jött a média sztori.index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/21/vb-2022-katar-2022-vilagbajnoksag-iran-himnusz-halalbuntetes/2010-ben a bulvármédia azt is tényként közölte, hogy az észak-koreai játékosokat a hazatérésük után nyilvános pártértekezleteken hordták le, aztán elküldték őket munkatáborba.
elb.szott egy világ ez...
bogec7
Én azért fenntartásokkal kezelném az ilyesmit.
Kampman
itt meg ezzel szembementek a vezetéssel, Iránnban ez komoly büntetéssel jár...szóval.
de persze, majd kiderül, mondjuk szerintem sem fognak már ezek a focisták visszamenni Iránba..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Micsoda hangulat!Ezek a fizetet Argenrin drukkerek? 🙃
több mint 2 éve
Rodaron
2 076
Araboknak fizikai fájdalmat okoz, ha nincs szakálluk? 😊Náluk ez vallási, és kultúra dolog.
warr_b
több mint 2 éve
Araboknak fizikai fájdalmat okoz, ha nincs szakálluk? 😊
több mint 2 éve
én csak olyat látok, ami nem csapatspecifikus, de csak amatőrben játszom. lesz tizi a tipszmikszen egyébként 2,50.argentin tizenegyesre mennyi az odds?Megraktam 6.25-ös oddsért a szaúdi kiállítást 😀Messziassziszt 3,80-ért sem tűnik elérhetetlennek
warr_b
slowmotion
deyell
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
www.origo.hu/sport/focivb/20221122-katari-labdarugovilagbajnoksag-telt-haz-hazugsag-ures-szektorok.htmlMi értelme van bekamuzni ezeket a számokat?A nyitómeccsre is valami 67000 embert mondott a hangosbemondó, azt a stadion befogadóképessége 60000 fő.
Jaj, drága origo, hisz nem volt oly rég a dallasi cpac, ily gyorsan felejtünk...
Stoki
több mint 2 éve
deyell
11 702
argentin tizenegyesre mennyi az odds?Megraktam 6.25-ös oddsért a szaúdi kiállítást 😀Messziassziszt 3,80-ért sem tűnik elérhetetlennek
warr_b
slowmotion
choose life
több mint 2 éve
Megraktam 6.25-ös oddsért a szaúdi kiállítást 😀Messziassziszt 3,80-ért sem tűnik elérhetetlennek
warr_b
több mint 2 éve
Megraktam 6.25-ös oddsért a szaúdi kiállítást 😀
több mint 2 éve
www.origo.hu/sport/focivb/20221122-katari-labdarugovilagbajnoksag-telt-haz-hazugsag-ures-szektorok.htmlJaj, drága origo, hisz nem volt oly rég a dallasi cpac, ily gyorsan felejtünk...
több mint 2 éve
Peruban pedig 🎼Láma szeme láma szeme sötétkék🎼kolumbia beszálhat a szamarakkal?A LOVE felirat a közel-keleti alkotmányok szerint kizárólag kecskékkel és tevékkel kapcsolatban használható.de amugy a sima 'Love' felirattal mi a baj?? a katariak nem hisznek a szerelemben baszki?Nem értem a fifat. Eddig mindenki egyenlő meg elfogadnunk mindenkit, kivéve ha fizetnek érte hogy ne? Miért adták oda a rendezési jogot egy olyan országnak ami elvileg szembe megy a FIFA értékeivel? Szánalom. Mit tudott volna tenni qatar ha azt mondja a FIFA hogy bocsi nálunk a szivárvány meg az lmbtqi megengedett? Lefújja a vb-t? Nem hiszem.árted te 😀
Nemes samu09
Negritis, a vajda
csebi
vpi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
kolumbia beszálhat a szamarakkal?A LOVE felirat a közel-keleti alkotmányok szerint kizárólag kecskékkel és tevékkel kapcsolatban használható.de amugy a sima 'Love' felirattal mi a baj?? a katariak nem hisznek a szerelemben baszki?Nem értem a fifat. Eddig mindenki egyenlő meg elfogadnunk mindenkit, kivéve ha fizetnek érte hogy ne? Miért adták oda a rendezési jogot egy olyan országnak ami elvileg szembe megy a FIFA értékeivel? Szánalom. Mit tudott volna tenni qatar ha azt mondja a FIFA hogy bocsi nálunk a szivárvány meg az lmbtqi megengedett? Lefújja a vb-t? Nem hiszem.árted te 😀
Nemes samu09
Negritis, a vajda
csebi
vpi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!