Soccer VB 2022
A LOVE felirat a közel-keleti alkotmányok szerint kizárólag kecskékkel és tevékkel kapcsolatban használható.de amugy a sima 'Love' felirattal mi a baj?? a katariak nem hisznek a szerelemben baszki?Nem értem a fifat. Eddig mindenki egyenlő meg elfogadnunk mindenkit, kivéve ha fizetnek érte hogy ne? Miért adták oda a rendezési jogot egy olyan országnak ami elvileg szembe megy a FIFA értékeivel? Szánalom. Mit tudott volna tenni qatar ha azt mondja a FIFA hogy bocsi nálunk a szivárvány meg az lmbtqi megengedett? Lefújja a vb-t? Nem hiszem.árted te 😀
Nemes samu09
Negritis, a vajda
csebi
Otamendi meg Mariska mit keres a válogatottban? egyik régen se tudott focizni, a másik meg egy öreg hangulatember🇦🇷 Argentina XI : Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; De Paul, Paredes, Papu Gomez; Messi, Lautaro Martinez, Di Maria.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 22, 2022
🇸🇦 Saudi Arabia XI: Alowais; Abdulhamid, Altambakti, Albulayhi, Alshahrani; Alfaraj, Kanno, Almalki; Albrikan, Alshehri, Aldawsari.#FIFAWorldCup
Sixo
vkinek el kell vinnie a balhet a veresegert.Kanno mit keres ott?🇦🇷 Argentina XI : Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; De Paul, Paredes, Papu Gomez; Messi, Lautaro Martinez, Di Maria.
🇸🇦 Saudi Arabia XI: Alowais; Abdulhamid, Altambakti, Albulayhi, Alshahrani; Alfaraj, Kanno, Almalki; Albrikan, Alshehri, Aldawsari.#FIFAWorldCup
Sixo
Al-Abed kellett volna, így hülyén néz ki.
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Kanno mit keres ott?🇦🇷 Argentina XI : Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; De Paul, Paredes, Papu Gomez; Messi, Lautaro Martinez, Di Maria.
Sixo
Al-Abed kellett volna, így hülyén néz ki.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Viccelsz, bolondozol? 😀zavar, hogy vegre egy egesz vilagnak lesz ez fociunnep???Tudom, tudom...Értem amit mondasz, de akkor ha kizárólag a lóvé számít, akkor csinálják meg tényleg a szuperligát, meg ne legyenek selejtezők, hanem legyen deklaráltan a legnépesebb országok, legnagyobb piacok versenye 😊a BL-nél is pont arról van szó, hogy deklaráltan bármely európai ország bajnoka nyerhet, a gyakorlatban pedig már rég nem bajnokok ligája ez, szerinted vajon miért van ez így?
Aztán lehet nézni a Kína-Nigéria, India-Oroszország, Indonézia-Usa, Pakisztán-Etiópia szuperrangadókat.
warr_b
az exkluzivitás pénzt visz el, az elméletben létező kiskaput azért csak nyitva kell hagyni
r.baggio
Csak a bullshitelés zavar, meg a hülyének nézés 😊
warr_b
csebi
The official Qatar 2022 World Cup anthem is finally released.
— Nisselue på (@NisselueP) November 20, 2022
(By Norwegian comedian Rasmus Wold). pic.twitter.com/LHgJXS5fWW
Breaking | Leroy Sané has a knee injury and will miss tomorrow's game against Japan. (DFB)
— Get German Football News (@GGFN_) November 22, 2022
🇦🇷 Argentina XI : Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; De Paul, Paredes, Papu Gomez; Messi, Lautaro Martinez, Di Maria.
itt a villantás, bár nincs félidő 😊nemcsak félidő sincs, de számottevő domborzat sem
twitter.com/i/status/1594614927230390272
NB2
ha már krikett, az angolok legalább az ott elért idei vb címükkel elégedettek lehetnek, ha esetleg soccerben nem jönne összekrikettben még hatalmas derbi, nah de fociban😊en egy Pakisztan-Indiat neznek meg 😊Értem amit mondasz, de akkor ha kizárólag a lóvé számít, akkor csinálják meg tényleg a szuperligát, meg ne legyenek selejtezők, hanem legyen deklaráltan a legnépesebb országok, legnagyobb piacok versenye 😊lakossag alapjan ezek az orszagok osszesen kb 82 milla, a kontinens meg 1.2 milliard tehat 10% sincs, nem tenyezok raadasul foci alapjan sem.Oké, ezeket te jobban ismered, de ez is Egyiptom...ez picit buborekos gondolkodas. en jartam olyan faluban Egyiptomban, ami kb ugyanugy nezett ki, mint mikor Jezus es kedves csaladja eltek Egyiptomban, egyedul a villany volt bevezetve a tv miatt. meg a legszegenyebb helyeken is vhogy kifizettek egy kozponti helyre (bolt, juice-s, sisás hely) a sport csatornat, hogy tudja nezni a kozosseg a focit.Indiában szerintem leszarják a focit, ott a krikett az atyaúristen. Kína meg... azt néznek amit a Párt mond és enged 😀gondolom arra mennek, hogy Kína meg India is kijusson.Biztos remek lesz a nézettség.legkozelebb minimum 17 csapat Azsiabol es Afrikabol. izlelgessetek. Europabol meg 16.A bővítéssel az is hatalmas probléma, hogy 3 csapatos csoportok lesznek, tehát simán lehet majd megint okoskodni az eredményekkel. Ráadásul 2 meccsért kiutazni egy tornára hosszú kvalifikációs procedúra után egyenesen nevetségesa csoportkör totál érdektelen lesz így.
r.baggio
deyell
csebi
warr_b
deyell
Afrikában meg a sok csóringer nyomorultnak még tévéje sincs, ki nézné?
warr_b
csebi
Akkor mi lehet Dél-Szudánban, Mozambikban, Szomáliában, Nigerben?
warr_b
az a cel, hogy olyan ne forduljon elo a jovoben, hogy pl Egyiptom ne jusson ki, ami a kontinens 3. legnagyobb lakossagu orszaga.
csebi
Aztán lehet nézni a Kína-Nigéria, India-Oroszország, Indonézia-Usa, Pakisztán-Etiópia szuperrangadókat.
warr_b
csebi
bár fociban biztos nagyon baráti lenne a hangulat
NB2
zavar, hogy vegre egy egesz vilagnak lesz ez fociunnep???Tudom, tudom...Értem amit mondasz, de akkor ha kizárólag a lóvé számít, akkor csinálják meg tényleg a szuperligát, meg ne legyenek selejtezők, hanem legyen deklaráltan a legnépesebb országok, legnagyobb piacok versenye 😊a BL-nél is pont arról van szó, hogy deklaráltan bármely európai ország bajnoka nyerhet, a gyakorlatban pedig már rég nem bajnokok ligája ez, szerinted vajon miért van ez így?
warr_b
az exkluzivitás pénzt visz el, az elméletben létező kiskaput azért csak nyitva kell hagyni
r.baggio
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Tudom, tudom...Értem amit mondasz, de akkor ha kizárólag a lóvé számít, akkor csinálják meg tényleg a szuperligát, meg ne legyenek selejtezők, hanem legyen deklaráltan a legnépesebb országok, legnagyobb piacok versenye 😊a BL-nél is pont arról van szó, hogy deklaráltan bármely európai ország bajnoka nyerhet, a gyakorlatban pedig már rég nem bajnokok ligája ez, szerinted vajon miért van ez így?
warr_b
r.baggio
Aú, azért odáig még én sem merészkednék 😀en egy Pakisztan-Indiat neznek meg 😊Értem amit mondasz, de akkor ha kizárólag a lóvé számít, akkor csinálják meg tényleg a szuperligát, meg ne legyenek selejtezők, hanem legyen deklaráltan a legnépesebb országok, legnagyobb piacok versenye 😊lakossag alapjan ezek az orszagok osszesen kb 82 milla, a kontinens meg 1.2 milliard tehat 10% sincs, nem tenyezok raadasul foci alapjan sem.Oké, ezeket te jobban ismered, de ez is Egyiptom...ez picit buborekos gondolkodas. en jartam olyan faluban Egyiptomban, ami kb ugyanugy nezett ki, mint mikor Jezus es kedves csaladja eltek Egyiptomban, egyedul a villany volt bevezetve a tv miatt. meg a legszegenyebb helyeken is vhogy kifizettek egy kozponti helyre (bolt, juice-s, sisás hely) a sport csatornat, hogy tudja nezni a kozosseg a focit.Indiában szerintem leszarják a focit, ott a krikett az atyaúristen. Kína meg... azt néznek amit a Párt mond és enged 😀gondolom arra mennek, hogy Kína meg India is kijusson.Biztos remek lesz a nézettség.legkozelebb minimum 17 csapat Azsiabol es Afrikabol. izlelgessetek. Europabol meg 16.A bővítéssel az is hatalmas probléma, hogy 3 csapatos csoportok lesznek, tehát simán lehet majd megint okoskodni az eredményekkel. Ráadásul 2 meccsért kiutazni egy tornára hosszú kvalifikációs procedúra után egyenesen nevetségesa csoportkör totál érdektelen lesz így.
r.baggio
deyell
csebi
warr_b
deyell
warr_b
csebi
warr_b
az a cel, hogy olyan ne forduljon elo a jovoben, hogy pl Egyiptom ne jusson ki, ami a kontinens 3. legnagyobb lakossagu orszaga.
csebi
warr_b
csebi
krikettben még hatalmas derbi, nah de fociban😊en egy Pakisztan-Indiat neznek meg 😊Értem amit mondasz, de akkor ha kizárólag a lóvé számít, akkor csinálják meg tényleg a szuperligát, meg ne legyenek selejtezők, hanem legyen deklaráltan a legnépesebb országok, legnagyobb piacok versenye 😊lakossag alapjan ezek az orszagok osszesen kb 82 milla, a kontinens meg 1.2 milliard tehat 10% sincs, nem tenyezok raadasul foci alapjan sem.Oké, ezeket te jobban ismered, de ez is Egyiptom...ez picit buborekos gondolkodas. en jartam olyan faluban Egyiptomban, ami kb ugyanugy nezett ki, mint mikor Jezus es kedves csaladja eltek Egyiptomban, egyedul a villany volt bevezetve a tv miatt. meg a legszegenyebb helyeken is vhogy kifizettek egy kozponti helyre (bolt, juice-s, sisás hely) a sport csatornat, hogy tudja nezni a kozosseg a focit.Indiában szerintem leszarják a focit, ott a krikett az atyaúristen. Kína meg... azt néznek amit a Párt mond és enged 😀gondolom arra mennek, hogy Kína meg India is kijusson.Biztos remek lesz a nézettség.legkozelebb minimum 17 csapat Azsiabol es Afrikabol. izlelgessetek. Europabol meg 16.A bővítéssel az is hatalmas probléma, hogy 3 csapatos csoportok lesznek, tehát simán lehet majd megint okoskodni az eredményekkel. Ráadásul 2 meccsért kiutazni egy tornára hosszú kvalifikációs procedúra után egyenesen nevetségesa csoportkör totál érdektelen lesz így.
r.baggio
deyell
csebi
warr_b
deyell
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
bár fociban biztos nagyon baráti lenne a hangulat
en egy Pakisztan-Indiat neznek meg 😊Értem amit mondasz, de akkor ha kizárólag a lóvé számít, akkor csinálják meg tényleg a szuperligát, meg ne legyenek selejtezők, hanem legyen deklaráltan a legnépesebb országok, legnagyobb piacok versenye 😊lakossag alapjan ezek az orszagok osszesen kb 82 milla, a kontinens meg 1.2 milliard tehat 10% sincs, nem tenyezok raadasul foci alapjan sem.Oké, ezeket te jobban ismered, de ez is Egyiptom...ez picit buborekos gondolkodas. en jartam olyan faluban Egyiptomban, ami kb ugyanugy nezett ki, mint mikor Jezus es kedves csaladja eltek Egyiptomban, egyedul a villany volt bevezetve a tv miatt. meg a legszegenyebb helyeken is vhogy kifizettek egy kozponti helyre (bolt, juice-s, sisás hely) a sport csatornat, hogy tudja nezni a kozosseg a focit.Indiában szerintem leszarják a focit, ott a krikett az atyaúristen. Kína meg... azt néznek amit a Párt mond és enged 😀gondolom arra mennek, hogy Kína meg India is kijusson.Biztos remek lesz a nézettség.legkozelebb minimum 17 csapat Azsiabol es Afrikabol. izlelgessetek. Europabol meg 16.A bővítéssel az is hatalmas probléma, hogy 3 csapatos csoportok lesznek, tehát simán lehet majd megint okoskodni az eredményekkel. Ráadásul 2 meccsért kiutazni egy tornára hosszú kvalifikációs procedúra után egyenesen nevetségesa csoportkör totál érdektelen lesz így.
r.baggio
deyell
csebi
warr_b
deyell
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Egyébként, oké. Nézik a meccset Dél-Szudánban.nezettseg, es veszik. meg veszik a pepsit, mert az tamogatja a vb-t. egyiptomban pl ezert megy joval jobban a pepsi.
És? Akkor mi lesz? Még 100 gyerek el kezd rugdosni valami teve-töke golyót?
Vagy megveszik x dollárért a csapatkapitány replika mezét??? Mibű?
😀
zemanla
De ha megnezitek a vilagterkepet.europa meretre lofasz....a vilag tobbi reszen tobb ember el es ha kijut a vbre a csapatuk siman nezik majd...ja igen, Nigeriat nem is mertem irni, ne mvoltam benne biztos, hogy kijutottak-e vagy nem. tehat itt ez a cel egyertelmuen, es nem csak a nezettsegrol van szo, hanem a merchrol is. Egyiptomban sokkal tobb gyerek hord focimezt, mint mondjuk otthon. eleve ez a generacio a 3. vilagban maskepp no fel. nekik nem hosszu a 90 perc, ok leulnek megnezni.Nigéria általában azért mindig kijutott eddig, '94 óta csak a 2006-osról hiányzott (meg a mostaniról).Indiában szerintem leszarják a focit, ott a krikett az atyaúristen. Kína meg... azt néznek amit a Párt mond és enged 😀na azért na, Nigériában már most 200+ millióan laknak, ha csak a fele jutna tv elé, már az brutál, és akkor a számos migránsról nem is beszéltünk
warr_b
plusz Kína meg még néhány nagyobb népességű ország, aztán lehet is veretni a több milliárdos nézettségű eseményre, ami már most is csak füst, semmi láng
a hype a lényeg, meg a sportág minden más felett tartása, ehhez szükséges, hogy minél több ország "bevonódva" érezze magát
r.baggio
Kína meg... az 1,4 milliárd emberhez képest: www.statista.com/statistics/1195916/china-market-size-of-football-fans-by-type/
Szerintem ez nem olyan nagy truváj 😊
warr_b
csebi
Bakker ha crickett vbn lenne a magyar team tutti tobben neznek meg ha nem is tudnak mi az.
Értem amit mondasz, de akkor ha kizárólag a lóvé számít, akkor csinálják meg tényleg a szuperligát, meg ne legyenek selejtezők, hanem legyen deklaráltan a legnépesebb országok, legnagyobb piacok versenye 😊a BL-nél is pont arról van szó, hogy deklaráltan bármely európai ország bajnoka nyerhet, a gyakorlatban pedig már rég nem bajnokok ligája ez, szerinted vajon miért van ez így?
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
És? Akkor mi lesz? Még 100 gyerek el kezd rugdosni valami teve-töke golyót?
Vagy megveszik x dollárért a csapatkapitány replika mezét??? Mibű?
😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
ja igen, Nigeriat nem is mertem irni, ne mvoltam benne biztos, hogy kijutottak-e vagy nem. tehat itt ez a cel egyertelmuen, es nem csak a nezettsegrol van szo, hanem a merchrol is. Egyiptomban sokkal tobb gyerek hord focimezt, mint mondjuk otthon. eleve ez a generacio a 3. vilagban maskepp no fel. nekik nem hosszu a 90 perc, ok leulnek megnezni.Nigéria általában azért mindig kijutott eddig, '94 óta csak a 2006-osról hiányzott (meg a mostaniról).Indiában szerintem leszarják a focit, ott a krikett az atyaúristen. Kína meg... azt néznek amit a Párt mond és enged 😀na azért na, Nigériában már most 200+ millióan laknak, ha csak a fele jutna tv elé, már az brutál, és akkor a számos migránsról nem is beszéltünk
warr_b
plusz Kína meg még néhány nagyobb népességű ország, aztán lehet is veretni a több milliárdos nézettségű eseményre, ami már most is csak füst, semmi láng
a hype a lényeg, meg a sportág minden más felett tartása, ehhez szükséges, hogy minél több ország "bevonódva" érezze magát
r.baggio
Kína meg... az 1,4 milliárd emberhez képest: www.statista.com/statistics/1195916/china-market-size-of-football-fans-by-type/
warr_b
Értem amit mondasz, de akkor ha kizárólag a lóvé számít, akkor csinálják meg tényleg a szuperligát, meg ne legyenek selejtezők, hanem legyen deklaráltan a legnépesebb országok, legnagyobb piacok versenye 😊lakossag alapjan ezek az orszagok osszesen kb 82 milla, a kontinens meg 1.2 milliard tehat 10% sincs, nem tenyezok raadasul foci alapjan sem.Oké, ezeket te jobban ismered, de ez is Egyiptom...ez picit buborekos gondolkodas. en jartam olyan faluban Egyiptomban, ami kb ugyanugy nezett ki, mint mikor Jezus es kedves csaladja eltek Egyiptomban, egyedul a villany volt bevezetve a tv miatt. meg a legszegenyebb helyeken is vhogy kifizettek egy kozponti helyre (bolt, juice-s, sisás hely) a sport csatornat, hogy tudja nezni a kozosseg a focit.Indiában szerintem leszarják a focit, ott a krikett az atyaúristen. Kína meg... azt néznek amit a Párt mond és enged 😀gondolom arra mennek, hogy Kína meg India is kijusson.Biztos remek lesz a nézettség.legkozelebb minimum 17 csapat Azsiabol es Afrikabol. izlelgessetek. Europabol meg 16.A bővítéssel az is hatalmas probléma, hogy 3 csapatos csoportok lesznek, tehát simán lehet majd megint okoskodni az eredményekkel. Ráadásul 2 meccsért kiutazni egy tornára hosszú kvalifikációs procedúra után egyenesen nevetségesa csoportkör totál érdektelen lesz így.
r.baggio
deyell
csebi
warr_b
deyell
warr_b
csebi
warr_b
csebi
Nigéria általában azért mindig kijutott eddig, '94 óta csak a 2006-osról hiányzott (meg a mostaniról).Indiában szerintem leszarják a focit, ott a krikett az atyaúristen. Kína meg... azt néznek amit a Párt mond és enged 😀na azért na, Nigériában már most 200+ millióan laknak, ha csak a fele jutna tv elé, már az brutál, és akkor a számos migránsról nem is beszéltünk
warr_b
r.baggio
Alavjú?de amugy a sima 'Love' felirattal mi a baj?? a katariak nem hisznek a szerelemben baszki?Nem értem a fifat. Eddig mindenki egyenlő meg elfogadnunk mindenkit, kivéve ha fizetnek érte hogy ne? Miért adták oda a rendezési jogot egy olyan országnak ami elvileg szembe megy a FIFA értékeivel? Szánalom. Mit tudott volna tenni qatar ha azt mondja a FIFA hogy bocsi nálunk a szivárvány meg az lmbtqi megengedett? Lefújja a vb-t? Nem hiszem.árted te 😀
Nemes samu09
Negritis, a vajda
csebi
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
lakossag alapjan ezek az orszagok osszesen kb 82 milla, a kontinens meg 1.2 milliard tehat 10% sincs, nem tenyezok raadasul foci alapjan sem.Oké, ezeket te jobban ismered, de ez is Egyiptom...ez picit buborekos gondolkodas. en jartam olyan faluban Egyiptomban, ami kb ugyanugy nezett ki, mint mikor Jezus es kedves csaladja eltek Egyiptomban, egyedul a villany volt bevezetve a tv miatt. meg a legszegenyebb helyeken is vhogy kifizettek egy kozponti helyre (bolt, juice-s, sisás hely) a sport csatornat, hogy tudja nezni a kozosseg a focit.Indiában szerintem leszarják a focit, ott a krikett az atyaúristen. Kína meg... azt néznek amit a Párt mond és enged 😀gondolom arra mennek, hogy Kína meg India is kijusson.Biztos remek lesz a nézettség.legkozelebb minimum 17 csapat Azsiabol es Afrikabol. izlelgessetek. Europabol meg 16.A bővítéssel az is hatalmas probléma, hogy 3 csapatos csoportok lesznek, tehát simán lehet majd megint okoskodni az eredményekkel. Ráadásul 2 meccsért kiutazni egy tornára hosszú kvalifikációs procedúra után egyenesen nevetségesa csoportkör totál érdektelen lesz így.
r.baggio
deyell
csebi
warr_b
deyell
warr_b
csebi
warr_b