Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
22 napja
Így csak nem kap Mbappé aranylabdát. Pedig minden meg volt terítve neki. Vb cím gólkirályként, európai aranycipő, bl aranycipő.Kane nyerte az eu aranycipot.
Sixo
22 napja
Adjuk már oda a vb címet a már kiesett csapatok valamelyikének. Norvégiának természetesen 😊 De Zöld foki köztársaság is kaphatja tőlem
22 napja
Így csak nem kap Mbappé aranylabdát. Pedig minden meg volt terítve neki. Vb cím gólkirályként, európai aranycipő, bl aranycipő.Messinek volt az megírva 😂
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
22 napja
Így csak nem kap Mbappé aranylabdát. Pedig minden meg volt terítve neki. Vb cím gólkirályként, európai aranycipő, bl aranycipő.Majd Messi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
Nyilvan, a del-amerikaiak sem kulonbek. De ez annyira visszataszito, hogy barki, csak ezek a patkany spanyolok ne.Visszataszito szinesz patkanyok ezek a spanyolok. Hanyinger egy csapat. Barki jut be a dontobe a masik agon, remelem, nyer, mert ez egy undoritobbnal is undoritobb retek banda.gondolod az argentinok különbek? 😀 Azok ugyanezek, +2 - mert azok meg is taposnak
Stez
shagi0206
22 napja
Így csak nem kap Mbappé aranylabdát. Pedig minden meg volt terítve neki. Vb cím gólkirályként, európai aranycipő, bl aranycipő.
22 napja
Visszataszito szinesz patkanyok ezek a spanyolok. Hanyinger egy csapat. Barki jut be a dontobe a masik agon, remelem, nyer, mert ez egy undoritobbnal is undoritobb retek banda.gondolod az argentinok különbek? 😀 Azok ugyanezek, +2 - mert azok meg is taposnak
Stez
22 napja
Meteor, mindig mondomKicsit behányok, de az angoloknak kell szurkoljak mostantól.Eljuttatnak engem is lassan ide.
Hanni
Kampman

22 napja
én nekik fogok a változatosság jegyébenKicsit behányok, de az angoloknak kell szurkoljak mostantól.Eljuttatnak engem is lassan ide.
Hanni
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
22 napja
Ez a meccs amikor semmi sem jön összeHelyzetük sem volt kb, az a baj..
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szerkesztette: esanders10
22 napja
Visszataszito szinesz patkanyok ezek a spanyolok. Hanyinger egy csapat. Barki jut be a dontobe a masik agon, remelem, nyer, mert ez egy undoritobbnal is undoritobb retek banda.ha spanyol-argentín lesz akkor hajrá meteor
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
Tudom hogy igy van, de soha nem ertettem miert jar a kapusoknak ez a himestojas hozzallas. O van elonyben a kezeivel, amit mezonyben lehet azt egy szogletnel vagy ilyen helyzetben miert nem? Oldja meg meg.Akkor sem ugrasz így oda egy semmi szituban kapusnakMbappénál elgurult a gyógyszetHozzá sem ért
warr_b
warr_b
22 napja
Oké, csak akkor meg jár a lap 😊Ha patkány akkor igenAkkor sem ugrasz így oda egy semmi szituban kapusnakMbappénál elgurult a gyógyszetHozzá sem ért
warr_b
warr_b

22 napja
Kicsit behányok, de az angoloknak kell szurkoljak mostantól.Eljuttatnak engem is lassan ide.
Hanni
22 napja
Visszataszito szinesz patkanyok ezek a spanyolok. Hanyinger egy csapat. Barki jut be a dontobe a masik agon, remelem, nyer, mert ez egy undoritobbnal is undoritobb retek banda.
22 napja
Eszméletlen mennyire nem volt ma fejben ott a francia csapat.. Kár érte..
22 napja
a mai spanyol teljesítmények után lassan én is ott járok, hogy hajrá angolok.Kicsit behányok, de az angoloknak kell szurkoljak mostantól.Same here. Kane miatt orulnek a sikernek.
Hanni
Brouwerij van de Vrij
Ilyet se hittem volna, hogy valaha le fogok írni.
22 napja
full betli az egész galerinek
22 napja
Ez a meccs amikor semmi sem jön össze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
22 napja
Teki fölé

22 napja
Így a 2020-as évek közepére már nem maradt sok illúzióm a soccerrel kapcsolatban, de ez a meccs rúgott még egyet abba a kevésbe is.Förtelem, borzalom, undormány
Ezerszer inkább néznék egy Üzbegisztán-Irán rangadót, mint ezt a fost.
22 napja
Amug Doue épp tizenhatoson belül volt …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
Ha patkány akkor igenAkkor sem ugrasz így oda egy semmi szituban kapusnakMbappénál elgurult a gyógyszetHozzá sem ért
warr_b
warr_b
Draft

22 napja
Amugy adom, hogy eddig azert ezekre a top meccsekre igyekezett nevesebb birokat kuldeni a Fifa, de mostmar a kisebbseg jegyeben direkt kuldi a fogatlanokat, akik a magyar megye 2 szintjet hozzak.Legalább megye 2ben mindig van kiállítás. Ahhoz ez a bíró még túlságosan fog álmatlan
Stez
22 napja
Ez már második sárga és Lamal kiáll
Draft