Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 5., vasárnap
22:00 Brazília - Norvégia (nyolcaddöntő, New York)
Július 6., hétfő
2:00 Mexikó - Anglia (nyolcaddöntő, Mexikóváros)
21:00 Portugália - Spanyolország (nyolcaddöntő, Dallas)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
9 napja
Havertz-el karöltve... Nagelsmann kezd delkapus magassagokba kerülni 🙄Sane örülök, hogy palyan lehetsz❤️A gólja ellenére nettó emberhátrány.
Toto21
iktriad
9 napja
Otthon nyaral Duvalban.Trevorka érdekesen fúj eddig.Az ekvádori padon ül
esanders10
Kampman
Sane örülök, hogy palyan lehetsz❤️A gólja ellenére nettó emberhátrány.
Toto21
9 napja
Sane örülök, hogy palyan lehetsz❤️
9 napja
Minek kell egyáltalán reklamálni, miért nem lehet egyből kihívni a bírót a nyomorult VAR szobából??
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
9 napja
Nagyon gyenge a spori😂
9 napja
Trevorka érdekesen fúj eddig.
9 napja
Stiller-re kivancsi leszek, mert Nmecha ma megint harmatos. Sane meg Havertz valszeg elolrol es hatulrol elegiti ki Nagelsmann-t es ezert lehetnek meg mindig palyan...🫠
9 napja
Henrikkel értek egyet. A stúdiósok közül ő az egyetlen értelmezhető arc.
9 napja
Mondjuk nem csodálkoznék, ha elvennékEl is kellett volna
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 napja
Valamit ki kellene találni arra is, hogy ki nyerte az ivószünetet.Fújjolják "az ivószünetet!" My people!!!Én megkedveltem a reklámszünetet, olyan amerikaias. De jobb lenne félidőnként kettő, 6 db 15 perces szakasz. És végeredménytől függetlenül lőhetne a végén mindkét csapat összes játékosa tizenegyest, az még izgibb lenne.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
9 napja
Valamit ki kellene találni arra is, hogy ki nyerte az ivószünetet.Fújjolják "az ivószünetet!" My people!!!Én megkedveltem a reklámszünetet, olyan amerikaias. De jobb lenne félidőnként kettő, 6 db 15 perces szakasz. És végeredménytől függetlenül lőhetne a végén mindkét csapat összes játékosa tizenegyest, az még izgibb lenne.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
9 napja
Valóban, a Kanada-Dél-Afrika meccs be van írva vasárnap estére az Eredmények.com-on, de hétfőre (keddre, stb.) meg semmi. Gondolom majd feltöltik ha meglesznek a párosítások.Vasárnap véget ér a csoportkör, mikor kezdődik a kieséses szakasz? Péntek, szombat?Még vasárnap
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
9 napja
Vasárnap véget ér a csoportkör, mikor kezdődik a kieséses szakasz? Péntek, szombat?Még vasárnap
Őszentsége Sobri Jóska
9 napja
Fújjolják "az ivószünetet!" My people!!!Én megkedveltem a reklámszünetet, olyan amerikaias. De jobb lenne félidőnként kettő, 6 db 15 perces szakasz. És végeredménytől függetlenül lőhetne a végén mindkét csapat összes játékosa tizenegyest, az még izgibb lenne.
iktriad
Vasárnap véget ér a csoportkör, mikor kezdődik a kieséses szakasz? Péntek, szombat?
9 napja
Fújjolják "az ivószünetet!" My people!!!
9 napja
Yeboah? 😊
9 napja
Boooooooo, ez pl.nem volt trash.Ecuador góljainál ezt kéne lejátszani.Igaza volt Puzsérnak annak idején, hogy Kozsóért kifejezetten a német eurotrash a felelős.
youtu.be/9cQlVww0zKo?si=Y5QSMjsXYQsTCFIW
iktriad
Kampman
youtu.be/eGUsqIPurNQ?si=K9FBkIaCaTo9qPm8
9 napja
Ecuador góljainál ezt kéne lejátszani.Igaza volt Puzsérnak annak idején, hogy Kozsóért kifejezetten a német eurotrash a felelős.
youtu.be/9cQlVww0zKo?si=Y5QSMjsXYQsTCFIW
iktriad
9 napja
Uncsi ez a meccs, már több mint 10 perc eltelt, és még csak 2 gól.Félek, hogy 9-9 lesz, pedig csak 7-7-re tippeltem 😕 na jó igazából csak 2-2-re, szóval vissza lehet picit venni...
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
9 napja
Javítva.Sanénak kiről vannak kompromitáló cuccai, hogy még mindig kezd? Undav bezzeg nem.Valojaban nem ertem a hasonlitast, az egyik mínusz egy ember általában a pályán, a masik kb 60 perc alatt rúgott hármat a vébén.
iktriad
Stez
9 napja
Kuraszói srác milyen szimpi, janemideAzért tőlük nem várná az ember, hogy Patkányramost toljanak
9 napja
Nem mondom hogy vedheto volt, de szupi lenne ha Neuer, nem akkor dolne el mikor mar visszafele jon a labda.Fura volt Neuer mozgasa. De sokadik kapus a veben, akinek ilyen fura a reakcioja, ugyhogy elegge valoszinu, hogy ez a labda megint egy hulladek, es szall mindenfele, ha ugy rugjak meg, amivel osszezavarjak a kapust.
beltazor
9 napja
Uncsi ez a meccs, már több mint 10 perc eltelt, és még csak 2 gól.