Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 napja
Lumen Fielden vezetnek Rè fiai 😛
1 napja
Szarok a belgák, szimpik az egyik.
1 napja
Betalált az egyik Egyip Tomi, aki nem is Salah.
1 napja
😀 Ez eddig nem az európaiak vébéje

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
Európa kiégett a negyvenes évek óta először
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
Fasza, hogy belga győzelemre tippeltem
1 napja
az mekkora gól!!!
1 napja
de fasza, hogy a szpíker itthonról toljaNem itthonrol tolja.
már a második szitut nem jól mondja, mert nem látja a bírót vagy a partjelzőt
NB2
1 napja
Mennyivel jobb lehetne egy Zaire-Ceylon-Burma-Csehszlovákia vb csoport.A Belgium-Egyiptom a Halál a Níluson?Én egyszer nagyon akarok egy Belgium - Kongói Demokratikus Koalíció meccset, sajnos a kongóiak közül nem mindenki fog tudni tapsolni, de hangulat az biztosan lenne.
Tactful Cactus
Kampman
1 napja
Ez a var vajon melyik meccset nézi?
1 napja
Remélem a középső neve neki is "Teli".Én arra várok, hogy Izraelnek a valóságban is legyen egy Shegg Bequr nevű játékosa.A Belgium-Egyiptom a Halál a Níluson?Én egyszer nagyon akarok egy Belgium - Kongói Demokratikus Koalíció meccset, sajnos a kongóiak közül nem mindenki fog tudni tapsolni, de hangulat az biztosan lenne.
Tactful Cactus
Kampman
Willie Parker
1 napja
Doku megfeszült, mint Jézus
1 napja
Infantino nem a mi meccsünkre jön, oké, minden fel lesz jegyezveMinden el lesz rendezve?
Kampman
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 napja
Én arra várok, hogy Izraelnek a valóságban is legyen egy Shegg Bequr nevű játékosa.A Belgium-Egyiptom a Halál a Níluson?Én egyszer nagyon akarok egy Belgium - Kongói Demokratikus Koalíció meccset, sajnos a kongóiak közül nem mindenki fog tudni tapsolni, de hangulat az biztosan lenne.
Tactful Cactus
Kampman
Szerkesztette: Willie Parker
1 napja
de fasza, hogy a szpíker itthonról toljamár a második szitut nem jól mondja, mert nem látja a bírót vagy a partjelzőt
1 napja
Gyurcsány haciendájának neve Pápa-AlsónVan ilyen ország?A Belgium-Egyiptom a Halál a Níluson?Én egyszer nagyon akarok egy Belgium - Kongói Demokratikus Koalíció meccset, sajnos a kongóiak közül nem mindenki fog tudni tapsolni, de hangulat az biztosan lenne.
Tactful Cactus
Kampman
nagylaza, főpohárnok
1 napja
Ez a terem a DK kongresszusán.Van ilyen ország?A Belgium-Egyiptom a Halál a Níluson?Én egyszer nagyon akarok egy Belgium - Kongói Demokratikus Koalíció meccset, sajnos a kongóiak közül nem mindenki fog tudni tapsolni, de hangulat az biztosan lenne.
Tactful Cactus
Kampman
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 napja
Doku nem hagyja magàt felakasztani.A kommentátor sok Star Warst nézett.
1 napja
Infantino nem a mi meccsünkre jön, oké, minden fel lesz jegyezve
1 napja
Van ilyen ország?A Belgium-Egyiptom a Halál a Níluson?Én egyszer nagyon akarok egy Belgium - Kongói Demokratikus Koalíció meccset, sajnos a kongóiak közül nem mindenki fog tudni tapsolni, de hangulat az biztosan lenne.
Tactful Cactus
Kampman
1 napja
Tudom, de nagyon kreativan kellett talalni Szalahra is valamit.Na mi van Szala, kell egy pofon? HahahaAz "Mi van Buffon? Kell egy pofon?" volt a 22 férfi című Bëlga klasszikusban.
Stez
iktriad
1 napja
A Belgium-Egyiptom a Halál a Níluson?Én egyszer nagyon akarok egy Belgium - Kongói Demokratikus Koalíció meccset, sajnos a kongóiak közül nem mindenki fog tudni tapsolni, de hangulat az biztosan lenne.
Tactful Cactus
1 napja
A Belgium-Egyiptom a Halál a Níluson?Poirot melyik klub játékosa?
Tactful Cactus