Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 napja
Na mi van Szala, kell egy pofon? HahahaAz "Mi van Buffon? Kell egy pofon?" volt a 22 férfi című Bëlga klasszikusban.
Stez
1 napja
Na mi van Szala, kell egy pofon? Hahaha
1 napja
Most olvasom, hogy 1966 óta nem volt olyan játékos a VB-ken aki 30 percig labdába sem ért, de Oyarzabalnak sikerült ezt ma abszolválnia.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
annyira imádom ezt, csak nézzük már hogy Füllkrug pont előtte a karjával veszi le a labdát, így régen szabadrúgásnak kellett volna lennie kifelé 😀javítva! 😊Mondjuk ennek a spanyol csapatnak szerintem David Villa es Fernando Torres ota kb nincs verbeli, kiemelkedo kilencese, csak Moratal vannak, meg Firmino-feelingu csatarok, akik jobbak szervezesben, mint a kapu elott. De hat Fuentes ezzel + a bíróval vert hulyere mindenkit ket eve.Nekem ez all time legszánalmasabb vb teljesitménye volt ez.nem, a spanyolok már az előző vébén is hasonlóan fantáziadúsan játszottak.
davemayer
okos ember más hibájából tanul, a hülye spanyolok a sajátjukból sem.
tudom, nem néztek Liverpool-meccseket, de: ezek nem néztek Liverpool-meccseket?! baszki, ki ebben a spanyol csapatban a csatár? (Oyarzabal nem ér, mert ő nem csatár, csak oda tették. pont, mint Gakpót a Liverpoolban, és abban sem volt köszönet.)
slowmotion
Stez
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
Ez a belga védelem elég kemény, csoda volna ha mennének az egyenes kiesésben egy kört.
1 napja
Mar amikor. Talalkoztam mar olyannal, hogy meg fenykepes bizonyitek utan is kocsogolt az illeto chates ember. De szamomra frusztralo, hogy nincs egy telefonszam, ahol egy hus-ver embernek el lehet mondani, mi a gond, es csak egy chaten, kivalaszthato par opciobol kb raboksz, hogy mi all a legkozelebb a gondodhoz (volt mar extrem eset nalam, aminek semmi koze sem volt a valaszthato opciokhoz, es kb masfel oraba telt, amig rendesen le lehetett kommunikalni a problemat, mikozben magaval az etteremmel meg harom plusz kort kellett futni.Kérdés nélkül jóvá is írnak mindent. 😀 Biztos sokan csalnak ezzel.OffMondjuk ezek egy jó része nem a futárcég hibája, hanem az étteremé.Nem használom egyiket se. Tegnap muteromnál voltunk (Pest megyei község, ahol nyaranta lébecol), valami hasonló szutykon keresztül rendelt kaját, mert az étterem weboldala azt írta átmenetileg nem működik és nem fogadnak rendelést, aztán a mondott 60-90 percből 3 óra lett, rohadjanak meg, plusz ráadásul egy plusz köretet lefelejtettek, és palacsintából is kevesebbet küldtek, aztán az 50+-os futár faszinak arról se volt fogalma, hogy mennyi a számla, se egy darab papír, se semmi nem volt nála. 35ezres rendelésnél szerintem kicsit ciki... monnyuk kétezresnél is az lenne (igen, telefonálni kellett volna, de hát nem én intéztem).Woltot vagy Foodorat csekkold, háthaTessék amúgy, NFL/NCAA is, meg vb isUhh, ez fasza lenne, de gondolom a 17-be nem szállítanak 😕
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
Viszont egeszen bicskanyitogato, hogy nagyjabol barmilyen hasonlo gond van, a futarceggel nem tudsz normalisan kommunikalni, nincs egy telefonszam, amit hivhatsz, chaten ob beszelgetsz egy robottal, aztan vagy mazlid van vagy nem.
Stez
Jughead
1 napja
Ott voltam márHa valami gebasz lesz, akkor tudom hová emigrálok.Azori-szigetek jobb.
Willie Parker
És az még EU.
Őszentsége Sobri Jóska
1 napja
amennyi hülye van abszolút nem csodálom ezt.OffMondjuk ezek egy jó része nem a futárcég hibája, hanem az étteremé.Nem használom egyiket se. Tegnap muteromnál voltunk (Pest megyei község, ahol nyaranta lébecol), valami hasonló szutykon keresztül rendelt kaját, mert az étterem weboldala azt írta átmenetileg nem működik és nem fogadnak rendelést, aztán a mondott 60-90 percből 3 óra lett, rohadjanak meg, plusz ráadásul egy plusz köretet lefelejtettek, és palacsintából is kevesebbet küldtek, aztán az 50+-os futár faszinak arról se volt fogalma, hogy mennyi a számla, se egy darab papír, se semmi nem volt nála. 35ezres rendelésnél szerintem kicsit ciki... monnyuk kétezresnél is az lenne (igen, telefonálni kellett volna, de hát nem én intéztem).Woltot vagy Foodorat csekkold, háthaTessék amúgy, NFL/NCAA is, meg vb isUhh, ez fasza lenne, de gondolom a 17-be nem szállítanak 😕
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
Viszont egeszen bicskanyitogato, hogy nagyjabol barmilyen hasonlo gond van, a futarceggel nem tudsz normalisan kommunikalni, nincs egy telefonszam, amit hivhatsz, chaten ob beszelgetsz egy robottal, aztan vagy mazlid van vagy nem.
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
Kérdés nélkül jóvá is írnak mindent. 😀 Biztos sokan csalnak ezzel.OffMondjuk ezek egy jó része nem a futárcég hibája, hanem az étteremé.Nem használom egyiket se. Tegnap muteromnál voltunk (Pest megyei község, ahol nyaranta lébecol), valami hasonló szutykon keresztül rendelt kaját, mert az étterem weboldala azt írta átmenetileg nem működik és nem fogadnak rendelést, aztán a mondott 60-90 percből 3 óra lett, rohadjanak meg, plusz ráadásul egy plusz köretet lefelejtettek, és palacsintából is kevesebbet küldtek, aztán az 50+-os futár faszinak arról se volt fogalma, hogy mennyi a számla, se egy darab papír, se semmi nem volt nála. 35ezres rendelésnél szerintem kicsit ciki... monnyuk kétezresnél is az lenne (igen, telefonálni kellett volna, de hát nem én intéztem).Woltot vagy Foodorat csekkold, háthaTessék amúgy, NFL/NCAA is, meg vb isUhh, ez fasza lenne, de gondolom a 17-be nem szállítanak 😕
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
Stez
1 napja
OffMondjuk ezek egy jó része nem a futárcég hibája, hanem az étteremé.Nem használom egyiket se. Tegnap muteromnál voltunk (Pest megyei község, ahol nyaranta lébecol), valami hasonló szutykon keresztül rendelt kaját, mert az étterem weboldala azt írta átmenetileg nem működik és nem fogadnak rendelést, aztán a mondott 60-90 percből 3 óra lett, rohadjanak meg, plusz ráadásul egy plusz köretet lefelejtettek, és palacsintából is kevesebbet küldtek, aztán az 50+-os futár faszinak arról se volt fogalma, hogy mennyi a számla, se egy darab papír, se semmi nem volt nála. 35ezres rendelésnél szerintem kicsit ciki... monnyuk kétezresnél is az lenne (igen, telefonálni kellett volna, de hát nem én intéztem).Woltot vagy Foodorat csekkold, háthaTessék amúgy, NFL/NCAA is, meg vb isUhh, ez fasza lenne, de gondolom a 17-be nem szállítanak 😕
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
1 napja
illetve egy burkolt üzenetet is közvetítettek a világnak egy szélsőséseg északír terrorszervezet ellen. masterclass ez a csapat.Mi lett volna, ha Stopira is van?Volt. Láttál gólt? Nem. Tehát volt stop. Előre tovább a Lenini úton!
Willie Parker
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
Mondjuk ezek egy jó része nem a futárcég hibája, hanem az étteremé.Nem használom egyiket se. Tegnap muteromnál voltunk (Pest megyei község, ahol nyaranta lébecol), valami hasonló szutykon keresztül rendelt kaját, mert az étterem weboldala azt írta átmenetileg nem működik és nem fogadnak rendelést, aztán a mondott 60-90 percből 3 óra lett, rohadjanak meg, plusz ráadásul egy plusz köretet lefelejtettek, és palacsintából is kevesebbet küldtek, aztán az 50+-os futár faszinak arról se volt fogalma, hogy mennyi a számla, se egy darab papír, se semmi nem volt nála. 35ezres rendelésnél szerintem kicsit ciki... monnyuk kétezresnél is az lenne (igen, telefonálni kellett volna, de hát nem én intéztem).Woltot vagy Foodorat csekkold, háthaTessék amúgy, NFL/NCAA is, meg vb isUhh, ez fasza lenne, de gondolom a 17-be nem szállítanak 😕
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
1 napja
nem, a spanyolok már az előző vébén is hasonlóan fantáziadúsan játszottak.Spanyolok nem tanultak a saját hibájukból, aztán mégiscsak végigmentek az egész EB-n és azóta is dominánsak, de igen, ez nem egy elbaszott meccs volt hanem ugyanott tartanak mint 22ben. 🤣
tudom, nem néztek Liverpool-meccseket, de: ezek nem néztek Liverpool-meccseket?! baszki, ki ebben a spanyol csapatban a csatár? (Oyarzabal nem ér, mert ő nem csatár, csak oda tették. pont, mint Gakpót a Liverpoolban, és abban sem volt köszönet.)
slowmotion
Ez a ki a csatár kérdés meg mintha nem lehetne hamis kilencessel nyerni (ez pont egy Poolostól Firmino után am vicces), meg mintha nem a szélsők miatt vált extrává ez a csapat. És igen, ma hiba volt, hogy pl Victor Munoz nem jött félidőben (nem a két sérülésből visszajövő sztárt írtam direkt.
Oyarzabal meg azért csak volt kulcsember egy EB nyertes csapatban, az első félidőben ő szopta be azt, hogy egyrészt mindenki ugyanoda akart menni, másrészt elől senki nem lábra kérte a labdát, hanem területbe akarta volna, ami nem létezik.
Poloska vagyok.
1 napja
Nekem ez a foci megcsúfolása voltHu ez a meccs most teljesen lehozott a fociról, sosem gondoltam volna h egy spanyol meccs után lesz ez az érzésem.Pedig a gólhiányt leszámítva nem volt rossz.
davemayer
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 napja
AmenNincs már Hazard, már csak KdB-t kéne kirakni, és teljesen szerethető lenne ez a belga csapat.Addig szeretheto ez a belga csapat, amig van kdb 😀
eaglesmcnabb
Stez
1 napja
Nincs már Hazard, már csak KdB-t kéne kirakni, és teljesen szerethető lenne ez a belga csapat.Addig szeretheto ez a belga csapat, amig van kdb 😀
eaglesmcnabb
1 napja
Nincs már Hazard, már csak KdB-t kéne kirakni, és teljesen szerethető lenne ez a belga csapat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Nem használom egyiket se. Tegnap muteromnál voltunk (Pest megyei község, ahol nyaranta lébecol), valami hasonló szutykon keresztül rendelt kaját, mert az étterem weboldala azt írta átmenetileg nem működik és nem fogadnak rendelést, aztán a mondott 60-90 percből 3 óra lett, rohadjanak meg, plusz ráadásul egy plusz köretet lefelejtettek, és palacsintából is kevesebbet küldtek, aztán az 50+-os futár faszinak arról se volt fogalma, hogy mennyi a számla, se egy darab papír, se semmi nem volt nála. 35ezres rendelésnél szerintem kicsit ciki... monnyuk kétezresnél is az lenne (igen, telefonálni kellett volna, de hát nem én intéztem).Woltot vagy Foodorat csekkold, háthaTessék amúgy, NFL/NCAA is, meg vb isUhh, ez fasza lenne, de gondolom a 17-be nem szállítanak 😕
zacknorb
warr_b
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
javítva! 😊Mondjuk ennek a spanyol csapatnak szerintem David Villa es Fernando Torres ota kb nincs verbeli, kiemelkedo kilencese, csak Moratal vannak, meg Firmino-feelingu csatarok, akik jobbak szervezesben, mint a kapu elott. De hat Fuentes ezzel + a bíróval vert hulyere mindenkit ket eve.Nekem ez all time legszánalmasabb vb teljesitménye volt ez.nem, a spanyolok már az előző vébén is hasonlóan fantáziadúsan játszottak.
davemayer
slowmotion
Stez
1 napja
Mondjuk ennek a spanyol csapatnak szerintem David Villa es Fernando Torres ota kb nincs verbeli, kiemelkedo kilencese, csak Moratal vannak, meg Firmino-feelingu csatarok, akik jobbak szervezesben, mint a kapu elott. De hat Fuentes ezzel vert hulyere mindenkit ket eve.Nekem ez all time legszánalmasabb vb teljesitménye volt ez.nem, a spanyolok már az előző vébén is hasonlóan fantáziadúsan játszottak.
davemayer
slowmotion
1 napja
Mi lett volna, ha Stopira is van?Volt. Láttál gólt? Nem. Tehát volt stop. Előre tovább a Lenini úton!
Willie Parker
iktriad
Poloska vagyok.
1 napja
ja, és nekik pluszban van háromszoros francia gólkirályuk, foci akadémiájuk, illetve kurvajó véres hurkájuk ananásszal.Ha valami gebasz lesz, akkor tudom hová emigrálok.Azori-szigetek jobb.
Willie Parker
És az még EU.
Őszentsége Sobri Jóska
1 napja
Hu ez a meccs most teljesen lehozott a fociról, sosem gondoltam volna h egy spanyol meccs után lesz ez az érzésem.Pedig a gólhiányt leszámítva nem volt rossz.
davemayer
1 napja
Woltot vagy Foodorat csekkold, háthaTessék amúgy, NFL/NCAA is, meg vb isUhh, ez fasza lenne, de gondolom a 17-be nem szállítanak 😕
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.