Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
14 napja
Argentín szurkoló voltam amúgy 2014-ig kb. Imádtam gyerekként a világoskék-fehér kombót. Uruguayt is csípem.Szerintem ezt rossz embernek írtad, nála jobban itt nem sokan utálják őket 😁Nyernek, figyeljétek meg🇦🇷106 perc nulla kapura lövés után még örülnél neki?
KeyG
Akcidens
kapitnono
Visszatérve a spanyolok idegesek, ez már pszichológia. A tehetetlenség frusztrálttá tette őket, ordas nagy lelki hátrányból indulnának 11-es párbajban.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
14 napja
De la Fuentevel is elbeszelgetnek a spanyol szovetseg helyeben, hogy hogyan tortenhet meg, hogy verbeli kilences nelkul osszevalogat egy vb-keretet.Látod nem csak Tuchel meg Nagelsmann hülye!
Stez
14 napja
Parades játékvezetés.Paradesnek elmaradt kb 8 sárgaaz argentin meg elrúgja a labdát, full sárgaMár háromszor ki kellett volna állítani.
NB2
nagylaza, főpohárnok
Akcidens
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
De la Fuentevel is elbeszelgetnek a spanyol szovetseg helyeben, hogy hogyan tortenhet meg, hogy verbeli kilences nelkul osszevalogat egy vb-keretet.Kit hivnal be?
Stez
14 napja
Igen. Rúgjanak a kapusok is.Egyetértek, ehhez a borzalomhoz illene egy 20 körös büntetőpárbaj.Nem tudom ki érdemelné meg kevésbé a győzelmet, a totális semmi vagy az emberelőnyben, 18-0-ás lövési fölényben semmire sem képes csapat.Így van. Ezt a tiziknek kell eldöntenie.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
14 napja
Nem tudom ki érdemelné meg kevésbé a győzelmet, a totális semmi vagy az emberelőnyben, 18-0-ás lövési fölényben semmire sem képes csapat.Trump átadja kupát majd júeszéjnek inkább
Kampman
14 napja
A 94-es se volt valami jó szvsz.Max ha brazil vagy bolgár valaki. 😀Fos vb überfos döntőjeMegszeretteti a játékot az amerikaikkal az egyszer biztos.
warr_b
vpi
14 napja
De la Fuentevel is elbeszelgetnek a spanyol szovetseg helyeben, hogy hogyan tortenhet meg, hogy verbeli kilences nelkul osszevalogat egy vb-keretet.
14 napja
Akcidens
299
Paradesnek elmaradt kb 8 sárgaaz argentin meg elrúgja a labdát, full sárgaMár háromszor ki kellett volna állítani.
NB2
nagylaza, főpohárnok
14 napja
Egyetértek, ehhez a borzalomhoz illene egy 20 körös büntetőpárbaj.Nem tudom ki érdemelné meg kevésbé a győzelmet, a totális semmi vagy az emberelőnyben, 18-0-ás lövési fölényben semmire sem képes csapat.Így van. Ezt a tiziknek kell eldöntenie.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
14 napja
Nagyon remélem hogy a spanyolok találnak egyet....Már találtak …
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
14 napja
az argentin meg elrúgja a labdát, full sárgaMár háromszor ki kellett volna állítani.
NB2
14 napja
Ugy volt hogy Barca szurkolok fociunnepe lesz. De ez igy fos 😀
14 napja
Nem tudom ki érdemelné meg kevésbé a győzelmet, a totális semmi vagy az emberelőnyben, 18-0-ás lövési fölényben semmire sem képes csapat.Így van. Ezt a tiziknek kell eldöntenie.
Kampman
14 napja
Fos vb überfos döntőjeMegszeretteti a játékot az amerikaikkal az egyszer biztos.
warr_b
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
14 napja
Yamal nettó emberhátrány, szerencséjük, hogy amúgy emberelőnyben vannak, de én épp ezért már lehívtam volna a pályáról, mert véletlenül se lenne szabad labdához jutnia

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 napja
A Jetsben egy középhátvéd tud úgy irányítani, mint Brady Cook. 😀Jets és Giants mention HBI-től!jó hogy irányítót mondott nem középhátvédet
iktriad
Tactful Cactus
14 napja
Nagyon remélem hogy a spanyolok találnak egyet....
14 napja
Szerintem ezt rossz embernek írtad, nála jobban itt nem sokan utálják őket 😁Nyernek, figyeljétek meg🇦🇷106 perc nulla kapura lövés után még örülnél neki?
KeyG
Akcidens

14 napja
KeyG-t ismerve szerintem nem xDNyernek, figyeljétek meg🇦🇷106 perc nulla kapura lövés után még örülnél neki?
KeyG
Akcidens
14 napja
Nem tudom ki érdemelné meg kevésbé a győzelmet, a totális semmi vagy az emberelőnyben, 18-0-ás lövési fölényben semmire sem képes csapat.
14 napja
okosan olik az idot az argentinok es huzzak a spanyolok agyat.Legnagyobb partner ebben Vincic
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.