Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
14 napja
Pino/Borja/llorrente/Gabi.. kis átszervezéssel borja mehetne be középreYamalt már réges régen le kellett volna kapniÉs ki jöjjön be a helyére?
NB2
Sixo

Just Win Baby!
14 napja
Fos vb überfos döntője

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
Akcidens
299
Nyernek, figyeljétek meg🇦🇷106 perc nulla kapura lövés után még örülnél neki?
KeyG
14 napja
okosan olik az idot az argentinok es huzzak a spanyolok agyat.
14 napja
A tizik.De ki lesz az argentin Haeriszteasz?106 perc, nulla kapura lovesi kiserlet. Elkepeszto. Szerintem ilyen meg nem is volt vb-dontoben korabban.Scaloni az új Rehagel
Stez
vpi
iktriad
14 napja
az argentin meg elrúgja a labdát, full sárgaborzasztó a meccs, és a bíró egy full töketlen fasz
14 napja
de bután játszanak a spanyolokEddig bírták hogy ne menjenek le a tűrhő parasztok szintjére
NB2
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
14 napja
De ki lesz az argentin Haeriszteasz?106 perc, nulla kapura lovesi kiserlet. Elkepeszto. Szerintem ilyen meg nem is volt vb-dontoben korabban.Scaloni az új Rehagel
Stez
vpi
14 napja
Es nyerni fog megint, a spanyolok iszinyat butak, es elgurult naluk a gyogyszer.106 perc, nulla kapura lovesi kiserlet. Elkepeszto. Szerintem ilyen meg nem is volt vb-dontoben korabban.Scaloni az új Rehagel
Stez
vpi
14 napja
Jets és Giants mention HBI-től!jó hogy irányítót mondott nem középhátvédet
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
Egészen bohózat, hogy milyen jelenetek vannak itt egymás utánÉs ki számított másra? 😀
r.baggio
14 napja
Akcidens
299
Megint összeesett vki
14 napja
106 perc, nulla kapura lovesi kiserlet. Elkepeszto. Szerintem ilyen meg nem is volt vb-dontoben korabban.Scaloni az új Rehagel
Stez
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
14 napja
de bután játszanak a spanyolok
14 napja
106 perc, nulla kapura lovesi kiserlet. Elkepeszto. Szerintem ilyen meg nem is volt vb-dontoben korabban.
14 napja
Shakira.Yamalt már réges régen le kellett volna kapniÉs ki jöjjön be a helyére?
NB2
Sixo
14 napja
Egészen bohózat, hogy milyen jelenetek vannak itt egymás utánegy olyan idoszakban ahol a VAR egy szogletet visszanez
r.baggio
14 napja
De akkor sem donthetsz fel senkit csakúgyCucu nem volt szabálytalan?Nézte a labdát simeone meg megállt, aztán összementek. Szerintem senki nem volt az
vpi
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
14 napja
Forditva meg hentes argentinok. Ok.Cucu nem volt szabálytalan?Nézte a labdát simeone meg megállt, aztán összementek. Szerintem senki nem volt az
vpi
kapitnono
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
14 napja
Akcidens
299
Utolsó cigány ez a meccs
14 napja
Egészen bohózat, hogy milyen jelenetek vannak itt egymás után

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 napja
Nincs több csere már, nem?Yamalt már réges régen le kellett volna kapniÉs ki jöjjön be a helyére?
NB2
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
Akcidens
299
Scaloni csúnyán nézett
14 napja
rászart a légyNem Martinezzel volt a szabálytalanság hanem előtte az argentín vèdővel szemben ès talán ezért mar bele is fújtak. De amúgy ja megèrdemeltèk volnaés mi volt az?
dande2
Negritis, a vajda
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!