Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 napja
Ferran Torres lassan eléri a moratai mélypontokat helyzetkihagyásban.Morata legalább néha rúgott fontos gólt és viccesen béna volt, FT-ről ez sem mondható el.
1 napja
Jó szarok ezek a spanyolok. No Yamal no Party.Simán benne van a torna meglepetése eddig
1 napja
Proxyi
194
Nyilván torna eleje, meg Yamal, Williams, Porroval (és Merinoval) más a leányzó fekvése, de annyi. Német, argentín (francia) válogatott sokkal meggyőzőbbnek előzetesen.
1 napja
Yamal nelkul ez egy nagyon gyenge csapat😐nem hiszem hogy vele jobb lenne tbh
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Yamal nelkul ez egy nagyon gyenge csapat😐
1 napja
Rossz nézni ezt az antifocit amit letoltak a spanyolok az első 45 percben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Zöld-fo-ki! Zöld-fo-ki!
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 napja
Nem szoktam sok karamkodot itt latni Mix miatt🤔mondjuk te nem is káromkodsz ha a mix nem jön, ellentétben itt pár emberrelszórakozásbólB+ Torres 3 perce raktam h vezetni fogtok a félidőben...továbbra se értem miért fogadnak az emberek
davemayer
Negritis, a vajda
igaz én könnyen írom, aki 100-200 forintokkal szokott játszani, de ténylegesen játszani
zacknorb
Negritis, a vajda
1 napja
mondjuk te nem is káromkodsz ha a mix nem jön, ellentétben itt pár emberrelszórakozásbólB+ Torres 3 perce raktam h vezetni fogtok a félidőben...továbbra se értem miért fogadnak az emberek
davemayer
Negritis, a vajda
igaz én könnyen írom, aki 100-200 forintokkal szokott játszani, de ténylegesen játszani
zacknorb
1 napja
Ferran ellened fogadott Dave😂
1 napja
szórakozásbólB+ Torres 3 perce raktam h vezetni fogtok a félidőben...továbbra se értem miért fogadnak az emberek
davemayer
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
1 napja
Proxyi
194
Error az agyban/adrenalinfüggés.B+ Torres 3 perce raktam h vezetni fogtok a félidőben...továbbra se értem miért fogadnak az emberek
davemayer
Negritis, a vajda
1 napja
Az erzes miatt.B+ Torres 3 perce raktam h vezetni fogtok a félidőben...továbbra se értem miért fogadnak az emberek
davemayer
Negritis, a vajda
1 napja
B+ Torres 3 perce raktam h vezetni fogtok a félidőben...továbbra se értem miért fogadnak az emberek
davemayer
1 napja
B+ Torres 3 perce raktam h vezetni fogtok a félidőben...Nagyon harmatos a spanyol csapat, mintha nem akarnanak itt lenni
davemayer
1 napja
Morata a legjobbjuk csak nem hozták el, nem?Mondjuk a legjobb jatekosuk guineai. 😁Mikor lesz már spanyol sárga?már nem csak a négerek hanem az ázsiaiak is probléma?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Negritis, a vajda
Stez
1 napja
B+ Torres 3 perce raktam h vezetni fogtok a félidőben...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 napja
Hülye😁😁😁Mikor lesz már spanyol sárga?már nem csak a négerek hanem az ázsiaiak is probléma?
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
Mondjuk a legjobb jatekosuk guineai. 😁Mikor lesz már spanyol sárga?már nem csak a négerek hanem az ázsiaiak is probléma?
Negritis, a vajda
1 napja
FAbian Ruiz felszabadított
1 napja
utóbbi 2-3 percben azért valamit végre mutatnak a spanyolok
1 napja
Mikor lesz már spanyol sárga?már nem csak a négerek hanem az ázsiaiak is probléma?
1 napja
Ráverte van önbizalomvagy csak gecire érzik, hogy passzokkal nem tudnak bontani, so kéne valami váratlan
segítek, úgy hívják hogy CSEL
Poloska vagyok.
1 napja
ő is nácivagy szarházitelex.hu/sport/2026/06/15/shaun-evans-ausztral-jatekvezeto-kezjel-fifa-vizsgalatNeztem is tegnap. Nagy arc a figura😄
😀😀😀
Löfli
Toto21
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Mikor lesz már spanyol sárga?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018