Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 napja
Azt nem tehetik meg, az UEFA nem engedi, az orszagok szovetsegei sem, nem is tehetik, mert juliusban kezdodnek az europai kupahoskodesek es tarsaik. Mondjuk kivancsi lennek, mi lenne egy ilyen tenyleg elhuzott rendezesnel, bar szerintem felelmetesen unalmassa valna maga a torna, ha naponta mondjuk a 3-4-5 helyett ket meccset nezhet az ember. 😀vagy elhúzzák 2 hónapon át 😊rosszul emlekszem h a 94es meccsek nagyobb resze eu idoben jol jottek ki?Az 24 csapatos vb volt, ez meg 48. 52 meccs vs 104, ekkora letszamemelesnel mondjuk ha akarnak sem tudnak ugy okoskodni az idopontokat, hogy az ugy soso mindenkinek megfeleljen, hacsak nem jatszananak parhuzamosan tobb meccset. Csak az meg uzleti szempontbol nem eri meg.
YoungZeeZee
Stez
NB2
2 napja
vagy elhúzzák 2 hónapon át 😊rosszul emlekszem h a 94es meccsek nagyobb resze eu idoben jol jottek ki?Az 24 csapatos vb volt, ez meg 48. 52 meccs vs 104, ekkora letszamemelesnel mondjuk ha akarnak sem tudnak ugy okoskodni az idopontokat, hogy az ugy soso mindenkinek megfeleljen, hacsak nem jatszananak parhuzamosan tobb meccset. Csak az meg uzleti szempontbol nem eri meg.
YoungZeeZee
Stez
2 napja
rosszul emlekszem h a 94es meccsek nagyobb resze eu idoben jol jottek ki?Az 24 csapatos vb volt, ez meg 48. 52 meccs vs 104, ekkora letszamemelesnel mondjuk ha akarnak sem tudnak ugy okoskodni az idopontokat, hogy az ugy soso mindenkinek megfeleljen, hacsak nem jatszananak parhuzamosan tobb meccset. Csak az meg uzleti szempontbol nem eri meg.
YoungZeeZee
2 napja
rosszul emlekszem h a 94es meccsek nagyobb resze eu idoben jol jottek ki?durván igen, igaz jóval kevesebb meccsek kellett dolgozni
YoungZeeZee
hu.wikipedia.org/wiki/1994-es_labdar%C3%BAg%C3%B3-vil%C3%A1gbajnoks%C3%A1g
2 napja
Mondjuk a brazikoknál csak 4 óra az eltolódás és a városokat többsége az óceánparton, ergo az ország keleti részén van.rosszul emlekszem h a 94es meccsek nagyobb resze eu idoben jol jottek ki?Meg mondjuk 2014-ben is a meccsek legtöbbje 18 meg 21/22 órási kezdéssel volt. Nagyon kevés volot az éjféli kezdés is, ha volt is a "jelentéktelenebb" meccseket rakták arra az időpontra.
YoungZeeZee
kapitnono
Oroszt is most néztem meg reggel, ott meg nagyon korai nem volt.
Poloska vagyok.
2 napja
thats what she saidemnégy rövid összefoglaló megtekintése után nem voltam biztos a végeredményben 😀Ezért kell a hosszút nézni
Löfli
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
rosszul emlekszem h a 94es meccsek nagyobb resze eu idoben jol jottek ki?Meg mondjuk 2014-ben is a meccsek legtöbbje 18 meg 21/22 órási kezdéssel volt. Nagyon kevés volot az éjféli kezdés is, ha volt is a "jelentéktelenebb" meccseket rakták arra az időpontra.
YoungZeeZee

2 napja
emnégy rövid összefoglaló megtekintése után nem voltam biztos a végeredményben 😀Ezért kell a hosszút nézni
Löfli
Poloska vagyok.
2 napja
emnégy rövid összefoglaló megtekintése után nem voltam biztos a végeredményben 😀Mellesleg az ÖF végére berakták a gólt ismétlésben. XD
Löfli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 napja
YoungZeeZee
9 825
rosszul emlekszem h a 94es meccsek nagyobb resze eu idoben jol jottek ki?
2 napja
nincsA németek beelőzték a brazilokat!1974es VBn mindket nemetorszag kint volt. Kelet nemetek 5 golja is gondolom benne van.
iktriad
beltazor
germany/west germanyként vannak kezelve a statok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
emnégy rövid összefoglaló megtekintése után nem voltam biztos a végeredményben 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
jó nagy rakás szar ez a tipply oldal, hogy külön kell még egy mentés gombot nyomni a tippek beírása után. El is ment az elefánt telim...
2 napja
hosszú öf alapján az ecuador - elefánt meccs is fasza volt, kár, hogy a végén vitték a tippem meg fantasymat is. utóbbi amúgy ordít valami reformért mert vicc, hogy szinte csak a cleansheet - goal - assist szentháromságon múlik minden. ott van pl diamonde aki mvp volt öf alapján, kialakított legalább 5 helyzetet, cselezett, lőtt, brutálisat melózott, erre 2 pont.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Liberato Cacace!www.perfectworldcup.com/result/8004l1210g410a18f1130lb14z13115515n0yu?utm_source=copy_link&utm_medium=social&utm_campaign=result_share
Nkosinathi Sibisi!
www.perfectworldcup.com/result/8004l17i1bz0lv1020zv13p13a15n0z616s0yu?utm_source=copy_link&utm_medium=social&utm_campaign=result_share
Ibrahim Bayesh!
www.perfectworldcup.com/result/8004l17i1cv0z911g0zv0tz1711311b91430je?utm_source=copy_link&utm_medium=social&utm_campaign=result_share
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja
A németek beelőzték a brazilokat!1974es VBn mindket nemetorszag kint volt. Kelet nemetek 5 golja is gondolom benne van.
iktriad

2 napja
Ja igen, ezt nem linkeltem be mert elsikkadtMegnézném a futómennyiségeket, tippre Raphinhának 2 kilivel több van eddig mint Vininek.Csak másfél lett közte😅
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
2 napja
Szépen nem tudnak játszani. Eredményesen sajnos igen....... Megölik a futball szépségétA németek beelőzték a brazilokat!Nem tudnak a nemetek jatszani. 😕
iktriad
Brouwerij van de Vrij
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
Na ez szèp győzelem a svèdektől! 🙏
2 napja
Megnézném a futómennyiségeket, tippre Raphinhának 2 kilivel több van eddig mint Vininek.Csak másfél lett közte😅
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Szép volt Japán!Jók vagyuk 🙂
2 napja
Faszom, a holland-japán után az ecuadori telim is az utolsó pillanatban megy el, kétszer nyolc pont helyett csak 1-1 🤬😔Isakot meg végül a torna előtt kicsivel droppoltam, 1+2 😅

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 napja
A németek beelőzték a brazilokat!Nem tudnak a nemetek jatszani. 😕
iktriad
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil