Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 7., kedd
18:00 Argentína - Egyiptom (nyolcaddöntő, Atlanta)
22:00 Svájc - Kolumbia (nyolcaddöntő, Vancouver)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Kolumbia: vpi
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
25 napja
Vb eddig be likeNagy bedobás és szögletgól
25 napja
Vezetnek az Olaszok 😁
25 napja
Helyes. Jó lesz ez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
25 napja
a 3-1-es tippem még jöhet

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
így lesz jó a meccs
25 napja
Kolasinac mit akar a bírónál? Ezért pirosat?A lassításon azért látszott, hogy narancssárga.
Sixo
Egyik láb előtte, másik mögötte, és a levegőben repülve ment, ott nem tudja már irányítani a mozgást, nem igazán rajta múlik, hova érkezik. Kb tíz centire volt a piros laptól, a bosnyák gyerek meg a négy hónap IR-től.
Csak mondjuk a mai bíró onnan jött, ahol a ketrecharc az alaptevékenység a meccseken.
25 napja
A 11-es volt a szezon csucsa tole!Egész szezonban.Nah ez az a Jonathan David akit egész szezonban láttam.Ilyen balfaszjóska volt?
Sixo
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Sixo
25 napja
Egyelőre nekem Kanada jobban tetszik, mint mondjuk tegnap Mexikó.
25 napja
Egész szezonban.Nah ez az a Jonathan David akit egész szezonban láttam.Ilyen balfaszjóska volt?
Sixo
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
25 napja
Szerintem , ezt még én is berúgom, jelentős túlsúllyal és csekély futballtudással....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
25 napja
Nah ez az a Jonathan David akit egész szezonban láttam.Ilyen balfaszjóska volt?
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
fú de szar lövés volt Jonatán tesó

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
Jó kis pörgős meccs, csak mindkét csapat nagyon gyenge.
25 napja
Spori a legjobb Kanadai bekk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Hazai palyan nyomja Kanada, de meg igy sincs telt haz. Fura. Lehet meg a bufeben varjak a juharszirupos fagyit.www.yahoo.com/news/world/article/empty-seats-seen-at-world-cup-game-after-controversy-over-ticket-prices-105442690.html
Stez
25 napja
a venezuellai kollegam azt mondta, hogy szemunket paraguay-ra vessuk, mert baromi jok voltak a selejtezokben. vagyis az eleje kulaltak de utana BUMMkár hogy Enciso megsérült.
YoungZeeZee
built for this shit
25 napja
YoungZeeZee
9 877
lol sztem menj jobban bele a tortenelembeMinket is szopattak anno. Nehezen tudok együttérezni velük.Ehhez a bosnyák siratózenéhez képest a magyar himnusz még ugyancsak pozitívUgy kb a tortenelmuk is annyival szarabb durvan leegyszerusitve.
Kampman
Brouwerij van de Vrij
Sixo
25 napja
Hazai palyan nyomja Kanada, de meg igy sincs telt haz. Fura. Lehet meg a bufeben varjak a juharszirupos fagyit.