Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
29 napja
Na jo ezt belotte.
29 napja
Boooooo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
29 napja
Messi who? 😀
29 napja
Nem hittem volna, hogy ilyen kib.ott sok néző lesz minden meccsen.1994-ben is ez volt.
nagylaza, főpohárnok
29 napja
Ronaldo😂 kezdi
29 napja
Na hajrá üzbégek!

29 napja
Nem hittem volna, hogy ilyen kib.ott sok néző lesz minden meccsen.
29 napja
Ronaldo Félix Neto 😀😀😀Ez hatalmas. Bruno Fernandes szerintem az ivószünetben cserét kér hogy ő inkább nem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
29 napja
Martinez-nek nincsenek tökei. Ronaldo kezd... No comment. Lehet lemódosítom a tippem 1-0-raMa kiütéssel nyernek
Toto21
29 napja
Martinez-nek nincsenek tökei. Ronaldo kezd... No comment. Lehet lemódosítom a tippem 1-0-raSenkinek nem lenne töke kirakni Ronaldot a kezdőből hidd el.
Toto21

29 napja
12-13 éve egyre kevésbé érdekel, a francia eb óta már csak világversenyeket nézek. viszont azelőtt teljesen focibuzi voltam, az öreg ralf pedig már a 2000es években is mad scientistként volt számontartva. podcasteket szoktam hallgatni, tehát taktikailag képben vagyok mik mennek, mert ez a része elvonatkoztatottan érdekel a mai napig, de klubmeccset a 2024 októberi el classicot láttam utoljára, akkor is mert kíváncsi voltam hogy néz ki az, amit flick csinál. apám 72 óta cruijff mániás és ő ragasztotta rám a barcát, amíg el nem engedtem az egészet. eredményeket azért meg szoktam nézninem erről van szó. 2 évente nézek csak focit világversenyek alkalmával, az hogy ki mit nyilatkozik, az nagyívben kerül ki.....Mondjuk azt furcsállom, hogy állításod szerint nem nézel focit, mégis tisztában vagy ilyen finomságokkal
a labancokkal pedig az fc ralf rangnick heavy metal foci miatt szimpatizálnék
fake.id
zacknorb
Szerkesztette: fake.id
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
29 napja
Martinez-nek nincsenek tökei. Ronaldo kezd... No comment. Lehet lemódosítom a tippem 1-0-ra0-0t módosíottam 2-0ra
Toto21
de lehet visszaváltom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
29 napja
Martinez-nek nincsenek tökei. Ronaldo kezd... No comment. Lehet lemódosítom a tippem 1-0-ra
29 napja
Messi limitáltan játszik majd. Igen Elefántcsontpart és Szenegál is nagyon jó tippek. Belgiumban és Boszniában nem hiszek. Akkor inkább Japán és Hollandia. Meg kell várjam a mai meccseket még mielőtt megcsinálom a csapatom holnapra. 😊Messi szerintem tuti fog, kellenek neki a gólokKorea, Elefántcsontpart, Szenegál, Bosznia, Belgium? nekik kell a győzelem, és gyenge az ellenfél. Anglia és Argentína lehet még érdekes, de gondolom Messi nem fog játszani, talán Kane sem, ha nyernek Ghána ellen.lassan jön a harmadik játéknap. mi az ideális taktika fantasyban, wildcard most vagy inkább a nyolcaddöntőben érdemes használni?Wildcard, de kinel ki dog jatszani ez a kerdes. Marokko es Brazilia erdekes csapatok
deyell
Toto21
deyell
warr_b
29 napja
Messi szerintem tuti fog, kellenek neki a gólokKorea, Elefántcsontpart, Szenegál, Bosznia, Belgium? nekik kell a győzelem, és gyenge az ellenfél. Anglia és Argentína lehet még érdekes, de gondolom Messi nem fog játszani, talán Kane sem, ha nyernek Ghána ellen.lassan jön a harmadik játéknap. mi az ideális taktika fantasyban, wildcard most vagy inkább a nyolcaddöntőben érdemes használni?Wildcard, de kinel ki dog jatszani ez a kerdes. Marokko es Brazilia erdekes csapatok
deyell
Toto21
deyell

29 napja
Korea, Elefántcsontpart, Szenegál, Bosznia, Belgium? nekik kell a győzelem, és gyenge az ellenfél. Anglia és Argentína lehet még érdekes, de gondolom Messi nem fog játszani, talán Kane sem, ha nyernek Ghána ellen.lassan jön a harmadik játéknap. mi az ideális taktika fantasyban, wildcard most vagy inkább a nyolcaddöntőben érdemes használni?Wildcard, de kinel ki dog jatszani ez a kerdes. Marokko es Brazilia erdekes csapatok
deyell
Toto21
built for this shit
29 napja
Nem tudom, nem emlekszem.korábban nem ilyen első hétvégéig lehetett extrába tippelni?Mondjuk en semmi gondot sem latok ezekkel az utolagos vagy kesobb erkezo tippekkel, leven tudtommal nem tetben megy a tippelosdi, ilyenforman nem nyer es nem is veszit senki sem a jatekban. De engem mar a korabbi ilyen eset sem zavart, mig Sobrit igen. 😀nem erről van szó. 2 évente nézek csak focit világversenyek alkalmával, az hogy ki mit nyilatkozik, az nagyívben kerül ki.....Mondjuk azt furcsállom, hogy állításod szerint nem nézel focit, mégis tisztában vagy ilyen finomságokkal
fake.id
zacknorb
Stez
Negritis, a vajda
29 napja
lassan jön a harmadik játéknap. mi az ideális taktika fantasyban, wildcard most vagy inkább a nyolcaddöntőben érdemes használni?Wildcard, de kinel ki dog jatszani ez a kerdes. Marokko es Brazilia erdekes csapatok
deyell
29 napja
korábban nem ilyen első hétvégéig lehetett extrába tippelni?Mondjuk en semmi gondot sem latok ezekkel az utolagos vagy kesobb erkezo tippekkel, leven tudtommal nem tetben megy a tippelosdi, ilyenforman nem nyer es nem is veszit senki sem a jatekban. De engem mar a korabbi ilyen eset sem zavart, mig Sobrit igen. 😀nem erről van szó. 2 évente nézek csak focit világversenyek alkalmával, az hogy ki mit nyilatkozik, az nagyívben kerül ki.....Mondjuk azt furcsállom, hogy állításod szerint nem nézel focit, mégis tisztában vagy ilyen finomságokkal
fake.id
zacknorb
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
29 napja
Mondjuk en semmi gondot sem latok ezekkel az utolagos vagy kesobb erkezo tippekkel, leven tudtommal nem tetben megy a tippelosdi, ilyenforman nem nyer es nem is veszit senki sem a jatekban. De engem mar a korabbi ilyen eset sem zavart, mig Sobrit igen. 😀nem erről van szó. 2 évente nézek csak focit világversenyek alkalmával, az hogy ki mit nyilatkozik, az nagyívben kerül ki.....Mondjuk azt furcsállom, hogy állításod szerint nem nézel focit, mégis tisztában vagy ilyen finomságokkal
fake.id
zacknorb
29 napja
nem erről van szó. 2 évente nézek csak focit világversenyek alkalmával, az hogy ki mit nyilatkozik, az nagyívben kerül ki.....Mondjuk azt furcsállom, hogy állításod szerint nem nézel focit, mégis tisztában vagy ilyen finomságokkal
fake.id
29 napja
lassan jön a harmadik játéknap. mi az ideális taktika fantasyban, wildcard most vagy inkább a nyolcaddöntőben érdemes használni?
built for this shit
29 napja
nem erről van szó. 2 évente nézek csak focit világversenyek alkalmával, az hogy ki mit nyilatkozik, az nagyívben kerül ki. az általam látott meccsek alapján tényleg kinézem a japcsikból a giga upsetet. a labancokkal pedig az fc ralf rangnick heavy metal foci miatt szimpatizálnék, a tegnapi lowblock kapjunk ki kevésre toszakodás el is vette tőlük a kedvem. sokkal többet vártam tőlük játékban a legutóbbi eb alapján meg amit a selejtezők alatt hallottam rólukElvégre a japán szövkap bejelentkezett a kupára. Ezek szerint van, aki komolyan vette.ha lehet még utólag jelentkezni tippel, akkorVigyázz mert fogyatékosnak leszel titulálva
ki nyeri? nippon
ki nyerje? labancok
fake.id
remontada
nagylaza, főpohárnok
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
29 napja
Benbouali az ETO csatár is olvassa a fórumot a kispadon...😁Jordan vezetes van kozben. Algeria is jo nagy hulladek lehet.Ez jó jinx volt.
Brouwerij van de Vrij
Brouwerij van de Vrij

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!