Soccer VB 2026

20 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 245 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 061 — beers & Packers
Kár, hogy már csak szökőévente fogadok egyszer-egyszer, akkor talán lenne valami izgalom.
1 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 790 — Poloska confirmed
Tetszik ezen a vbn hogy végre elengedték ezt a bigdata nem lövünk mert kicsi az esély és amúgy is taktikai fegyelem kell faszságot és püfölik a nagylövőket
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 031 — Dr Kongó fan
Messi vs Mbappé elég nagy csata lesz, ahogy látom a cipőért...
Igor
Kaneről már lemondtál?🤣
eaglesmcnabb
Lol, ne bohóckodjunk... még Haaland többet fog rúgni mint Kane 😊 Undavot meg inkább nem is mondom 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 571 — je suis poloska
Igor
Kaneről már lemondtál?🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 947 — Sworn to the Dark
iraki játékosok szerencsések, hogy Uday Hussein már nem él

built for this shit

1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 560 — WHO DAT!!!!
Gyerünk teki

1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 031 — Dr Kongó fan

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 131 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nekem tetszenek az osztrákok, 16-ig jók. Onnantól nem nagyon van egy kreatívabb játékosuk.
KeyG
Toni Polster nem ér rá? 🙃
steelwolf
Polster befejező csatár volt, egy tank. Andreas Herzog lehetne 30 évvel fiatalabb.
Őszentsége Sobri Jóska
Ivica Vastic kéne ehhez a melóhoz. 😀
iktriad
Inkább Schwarzenegger 😀
Toto21
De ő már
1. Öreg
2. Szó szerint félbe szakította volna az ellenfeleit anno
iktriad
1 hónapja
mate93 New Orleans Saints 622
A baj az, hogy a FIFA értelmetlenül előnyben részesíti Argentínát, de főleg azokat az eseteket amelyekben ő érintett. Ezekre semmi szükség nem lenne. Felőlem nyerhet VB-t de ne így, meg ne úgy ahogy a 2022-est nyerte.
Toto21
minden egyes meccsen a legjobb csapat volt argentina a 2022-es VB-n 😊 ezt az osszes ellenfele elismerte a torna soran van dijktol kezdve modricon keresztul mbappeval bezarolag. te is tudod, hogy argentina volt a legjobb csapat a vilagbajnoksagon, gyakorlatilag hollandiat, horvatorszagot es franciaorszagot is lefociztak a palyarol. de ha neked konnyebb ugy feldolgozni, ha nyilvanvalo butasagokat irsz, nekem ugyis jo 😊
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 401 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
sikerült egy ilyen érdektelen meccsre hazaérni, aztán lehet is aludni, milyen béna menetrend

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 392 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nekem tetszenek az osztrákok, 16-ig jók. Onnantól nem nagyon van egy kreatívabb játékosuk.
KeyG
steelwolf
Polster befejező csatár volt, egy tank. Andreas Herzog lehetne 30 évvel fiatalabb.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Inkább Schwarzenegger 😀
Toto21
De ő már
1. Öreg
2. Szó szerint félbe szakította volna az ellenfeleit anno
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 839
KeyG
steelwolf
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Inkább Schwarzenegger 😀
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 392 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
KeyG
steelwolf
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 839
mármint azon kívül, hogy ma pályán se szabadott volna lennie. Azon kívül szinte akár semmi
Toto21
teljesen oszinten kerdezem toled, ez nem faraszto? biztos idegorlo lehet mindenidok legjobb focistaja ellen szurkolni hetente ketszer 20 eve 😅 mindig bosszankodsz, mergelodsz, megeri ez neked?

nekem van szemelyes peldam, fiatalabb koromban en sem akartam elfogadni, hogy tom brady a GOAT. de azert amikor mar eltelnek az evek, remelhetoleg nem maradunk a 12 eves onmagunk szintjen, egyszeruen belatja az ember azt, ami nyilvanvalo. hidd el, sok bosszusagtol megkimeled magad, ha nem arra varsz, hogy messi kikapjon😅csak te leszel merges minden egyes alkalommal.

segit ha egy magyar forumon kitoltod a frusztraciodat es gyozkodod a tobbieket, hogy marpedig az nem ugy van, mint ahogy az egesz vilag latja? mert ugye itt nem a piros laprol van szo, ez csak ujabb urugy, hogy kopkodhess😁

enjoy greatness.

peace 😊
mate93
több dologban szövegértelmezési problémák merültek fel.

Ad 1 nem Messit szidtam, sőt elismerem
Ad 2 nem miatta vagyok frusztrált

A baj az, hogy a FIFA értelmetlenül előnyben részesíti Argentínát, de főleg azokat az eseteket amelyekben ő érintett. Ezekre semmi szükség nem lenne. Felőlem nyerhet VB-t de ne így, meg ne úgy ahogy a 2022-est nyerte.

Tök nyugodtan alszom akkor is, ha 1000 gólt rúg és akkor is ha 0-át. Az igazságtalanságot és a felesleges kivételezést meg add uram hadd tehessem szóvá.

Emellett elmondtam. Ronaldo is többet árt Protugáliának, mint használ.
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 927
tudom unalmas, de ez a 11 órás kezdés annyira wtf, tipikusan szopassuk Európát meg Afrikát hozzáállás
NB2
Tényleg unalmas, mert ha Európában lenne, akkor biztos hajnalban adnád hogy ne szopasd a többi kontinenst.
topin
Főleg, hogy már régóta Ázsiában nézik a legtöbben a focit.
csi77
Csapatok is mennyire örülnének hogy hajnalban kell focizni, meg a helyi nézők és vendéglátósok, meg rendező városok is biztos díjaznák, hogy NB2 nézhesse, ezért ott hajnalban már el kell kezdeni a napot. Mindent az európaiak kényelméért egy a világ másik felén rendezett VB-n..
topin
A 4 negyeddöntőből hármat, plusz a két elődöntőt és a döntőt még mindig európai főműsoridőben rendezik, szóval nagyon nem kell panaszkodni.
1 hónapja
topin New England Patriots 2 459
tudom unalmas, de ez a 11 órás kezdés annyira wtf, tipikusan szopassuk Európát meg Afrikát hozzáállás
NB2
Tényleg unalmas, mert ha Európában lenne, akkor biztos hajnalban adnád hogy ne szopasd a többi kontinenst.
topin
csi77
Csapatok is mennyire örülnének hogy hajnalban kell focizni, meg a helyi nézők és vendéglátósok, meg rendező városok is biztos díjaznák, hogy NB2 nézhesse, ezért ott hajnalban már el kell kezdeni a napot. Mindent az európaiak kényelméért egy a világ másik felén rendezett VB-n..
1 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 487 — Bears & Illinois fan
NB2
topin

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
topin New England Patriots 2 459
NB2
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
NB2
Jó az, fél 11, 3/4 11-re pont hazaérek melóból 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 208 — no es importante
EB - top4
AFCON - top 3
Ázsia Kupa - top 3
Oceánia Kupa - top 2
Copa America - top4

meg is van a 16 csapat és had szóljon
Negritis, a vajda
Helyette jön hamarosan a 60 csapatos vb...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 609 — nabege2@yahoo.com
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 927
egyébként ha Ausztria nem lenne itt, nem érezném meg a hiányukat
NB2
a csapatok kb fele hót felesleges
Negritis, a vajda
Szóval még kevesebb európai csapatot?
csebi
Egyértelmű, én teljesen kivagyok azoktól, akik csak az európai válogatottakat gondolják üdvözítőnek, mintha az EB-n a joga bonito menne 0-24-ben
r.baggio
EB - top4
AFCON - top 3
Ázsia Kupa - top 3
Oceánia Kupa - top 2
Copa America - top4

Negritis, a vajda
Ebben az elrendezésben nekem az tetszene különösen, hogy Katar és Szaúd-Arábia az utóbbi bő 10 évben akár két kontinensről is kvalifikálhatták volna magukat.

Illetve persze Vanuatut is üdvözölhetnénk a vb-n.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 796 — The Mathematician
egyébként ha Ausztria nem lenne itt, nem érezném meg a hiányukat
NB2
a csapatok kb fele hót felesleges
Negritis, a vajda
Szóval még kevesebb európai csapatot?
csebi
Egyértelmű, én teljesen kivagyok azoktól, akik csak az európai válogatottakat gondolják üdvözítőnek, mintha az EB-n a joga bonito menne 0-24-ben
r.baggio
EB - top4
AFCON - top 3
Ázsia Kupa - top 3
Oceánia Kupa - top 2
Copa America - top4

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
mate93 New Orleans Saints 622
mármint azon kívül, hogy ma pályán se szabadott volna lennie. Azon kívül szinte akár semmi
Toto21
teljesen oszinten kerdezem toled, ez nem faraszto? biztos idegorlo lehet mindenidok legjobb focistaja ellen szurkolni hetente ketszer 20 eve 😅 mindig bosszankodsz, mergelodsz, megeri ez neked?

nekem van szemelyes peldam, fiatalabb koromban en sem akartam elfogadni, hogy tom brady a GOAT. de azert amikor mar eltelnek az evek, remelhetoleg nem maradunk a 12 eves onmagunk szintjen, egyszeruen belatja az ember azt, ami nyilvanvalo. hidd el, sok bosszusagtol megkimeled magad, ha nem arra varsz, hogy messi kikapjon😅csak te leszel merges minden egyes alkalommal.

segit ha egy magyar forumon kitoltod a frusztraciodat es gyozkodod a tobbieket, hogy marpedig az nem ugy van, mint ahogy az egesz vilag latja? mert ugye itt nem a piros laprol van szo, ez csak ujabb urugy, hogy kopkodhess😁

enjoy greatness.

peace 😊
1 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 487 — Bears & Illinois fan
Jaja, a németül és franciául beszélő csapatok nélkül sokkal jobb lenne. Nem lenne Ger, Fra, Bel, Svájc, Afrikábol sokan, mennyivel színvonalasabb vb lenne.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png