Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Érik egy újabb 6-0-ás verés. 😀
1 hónapja
Bolond baloGun, hát benne van a neveben is hogy egy fegyver.. amúgy par napja eafc26ban indítottam egy wc careert USA + angliaval, USA első meccsen balogun mesternegyes 😀

Just Win Baby!
1 hónapja
Trump kint van amúgy a meccsen? Mert akkor most kell megrakni hogy fordít paraguay

Just Win Baby!
1 hónapja
szal a vb után pochettinot kirúgják?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ja hát kb az egész akkori spurst, eriksent is... Csak próbáltam geologiailag olyat mondani aki közelebb van usahoz mint europahoz (Harry= bolond winks?) 😀Meg Kane még Harry is. 😀Lamelat meg Sont honosithatjak gyorsan... Végülis legalább 2 napja amcsiban tartózkodnak 😀Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...Pochettino meghatja őket, mint a prime Tottanham Spurst 2016/17-ben. 😂
Raider89
iktriad
Raider89
iktriad
Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
1 hónapja
Meg Kane még Harry is. 😀Lamelat meg Sont honosithatjak gyorsan... Végülis legalább 2 napja amcsiban tartózkodnak 😀Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...Pochettino meghatja őket, mint a prime Tottanham Spurst 2016/17-ben. 😂
Raider89
iktriad
Raider89
1 hónapja
Dejo itt a hétvége, már csak 2 napot dolgozok a héten 😀😀😀 remélem legalább a 4gol jön

Just Win Baby!
1 hónapja
Lamelat meg Sont honosithatjak gyorsan... Végülis legalább 2 napja amcsiban tartózkodnak 😀Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...Pochettino meghatja őket, mint a prime Tottanham Spurst 2016/17-ben. 😂
Raider89
iktriad
Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
1 hónapja
Boabeten amúgy tippjatekban 5-1et tippeltem erre a meccsre, ez jelen pillanatban max 5-0

Just Win Baby!
1 hónapja
Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...

Just Win Baby!
1 hónapja
Amcsik ügyesek, Paraguay megafos.Azért ennél enis tobbre számítottam tőlük...amik uralják eddig de para nem is akar focizni .. vagy nem tud (?)
Őszentsége Sobri Jóska

Just Win Baby!
1 hónapja
BaloGyorgy !!!A Balofegyver! A helyi Balotelli. 😀
Raider89
1 hónapja
Én megraktam 4 meg 5 golra (nem 2000 euróval )Paraguay eddig kicsit Arsenal fless... Rault az eredmenyre csak nem nézték hogy nem ők vezetnekén 0-1et tippeltem, háát van baj
Raider89
Negritis, a vajda

Just Win Baby!
1 hónapja
Paraguay eddig kicsit Arsenal fless... Rault az eredmenyre csak nem nézték hogy nem ők vezetnekén 0-1et tippeltem, háát van baj
Raider89
1 hónapja
Jogos, adom amúgy csak tüske helyett meleg tea, csak mert szonda van 😀Én 3 fok és -18 fok között dolgozok, holnap mondom a főnöknek hogy ivoszunet, úgyis megyek leltárra 😀😀neked cigi meg tüske szüneted van
Raider89
Negritis, a vajda

Just Win Baby!
1 hónapja
Paraguay eddig kicsit Arsenal fless... Rault az eredmenyre csak nem nézték hogy nem ők vezetnek

Just Win Baby!
1 hónapja
Én 3 fok és -18 fok között dolgozok, holnap mondom a főnöknek hogy ivoszunet, úgyis megyek leltárra 😀😀neked cigi meg tüske szüneted van
Raider89
1 hónapja
Fúúúúú most nézem a vasárnapi programot, ma délután aludnom kell egy picit. 😬
1 hónapja
Én 3 fok és -18 fok között dolgozok, holnap mondom a főnöknek hogy ivoszunet, úgyis megyek leltárra 😀😀

Just Win Baby!
1 hónapja
Ja gondolom Shakira, aki többször volt kint a vbn mint az olaszok az elmúlt 10 évben...😀😀Halftime Show lesz asszem a döntőben.Akkor remélem lesz egy Ice Cube halftime show is, meg 3 percenként popeyes reklám.Amúgy inglewoodban jelenleg 22 fok van, a faszra van ivoszunet?Hogy 4 negyednek tűnjön, ha már a VB nagy része az USA-ban van. Avagy a még több zsé miatt.
Raider89
iktriad
Raider89
iktriad

Just Win Baby!
1 hónapja
Halftime Show lesz asszem a döntőben.Akkor remélem lesz egy Ice Cube halftime show is, meg 3 percenként popeyes reklám.Amúgy inglewoodban jelenleg 22 fok van, a faszra van ivoszunet?Hogy 4 negyednek tűnjön, ha már a VB nagy része az USA-ban van. Avagy a még több zsé miatt.
Raider89
iktriad
Raider89