Soccer
41 feliratkozó
2 órája
Azért mielőtt vége egy BL cím csak bedurran nem?Nincs, de amikor volt is szarok voltunk, ez egy ilyen év. Ez is. Vége lehetne már.Asencio egy világi nyomorék. Huijsent szidják madridistán minden meccsen, aztán a közelébe nem ér ez a balfasz, ma csak két gólt szoptunk a faszsága miatt 😀Hát azért az Arbeloaball is ott volt a szeren...
Ez a Victor Munoz meg nem kellett, 5 misiért ment az Osasunába, kíváncsi leszek mennyiért megy el a PL-be nyáron. 😊
eaglesmcnabb
Egyszerűen nincs edzője a Madridnak...
gyurczi
eaglesmcnabb
2 órája
Victor Font az egyetlen erdemi kihivo akit 5 eve is legyozott. Nagyjabol a programja az hogy kevezeti a klubot a jovojet kiarulo shady Laporta idoszakbol. Nyilvan ez a fasz fog maradniOkè köszönöm. Amúgy a mindent eladott ès ő okozta a kakit🤷?...hát akkor fogalmazzunk úgy hogy az elődök okozta szr helyzetből muszáj volt megtalálni az eszközt hogy kijöjjünk vhogy ès a leghatékonyabb eszköznek ezt tudta felhasználni...amire lehet sok mindent mondani ès fanyalogni, de sok lehetőség nem volt, annyi minősèget a tarcsiból nem lehetett felhozni, hogy sikerek is jöjjenek.Ebbol nagyjabol semmi sem igaz. 😀 Laporta lemondott mert hivatalos elnokvalasztas lesz. Barki jelolheti magat aki elg culet alairat maga moge.Amúgy igaz a hír hogy Laporta lèp ès márciusba választják meg az utódját? Most hallottam vkitől de èn erről hírt nem találtam. Sok mindent lehet mondani rá ès biztos nagy zsivány ő is (mint az összes) de az ő első elnöksège alatt volt a legstabilabb a klub ès most is elèg nagy kakiból próbálja/ta meg kirángatni a klubot, inkább több mint kevesebb sikerrel.En azt olvastam, hogy kamu az egesz, csak azert mond le, hogy ujra lehessen valasztani. A tobbi jelolt, akik jonnek, kamura vannak, Laporta nyilvan ujra jelolteti magat elnoknek, meg is valasztjak. Szoval szinjatek, ezzel kikerulve valami szabalyt. Es tippre nem probalja kirangatni a klubot, hanem okozta is nem kis reszben a kakit, miutan eladott mindent, ami a Barcelona birtokaban volt, kozben meg felvasarolta a fel vilagot reszletekre, amit valahogy fizetni kene. 😃
dande2
Stez
Ez a hivatalos procedura.
Blevi
dande2
3 órája
Azert ami a satdion felujitas kprul tortent az az O sara. Nem szep tortenet az sem mar azert mennie kene.Okè köszönöm. Amúgy a mindent eladott ès ő okozta a kakit🤷?...hát akkor fogalmazzunk úgy hogy az elődök okozta szr helyzetből muszáj volt megtalálni az eszközt hogy kijöjjünk vhogy ès a leghatékonyabb eszköznek ezt tudta felhasználni...amire lehet sok mindent mondani ès fanyalogni, de sok lehetőség nem volt, annyi minősèget a tarcsiból nem lehetett felhozni, hogy sikerek is jöjjenek.Ebbol nagyjabol semmi sem igaz. 😀 Laporta lemondott mert hivatalos elnokvalasztas lesz. Barki jelolheti magat aki elg culet alairat maga moge.Amúgy igaz a hír hogy Laporta lèp ès márciusba választják meg az utódját? Most hallottam vkitől de èn erről hírt nem találtam. Sok mindent lehet mondani rá ès biztos nagy zsivány ő is (mint az összes) de az ő első elnöksège alatt volt a legstabilabb a klub ès most is elèg nagy kakiból próbálja/ta meg kirángatni a klubot, inkább több mint kevesebb sikerrel.En azt olvastam, hogy kamu az egesz, csak azert mond le, hogy ujra lehessen valasztani. A tobbi jelolt, akik jonnek, kamura vannak, Laporta nyilvan ujra jelolteti magat elnoknek, meg is valasztjak. Szoval szinjatek, ezzel kikerulve valami szabalyt. Es tippre nem probalja kirangatni a klubot, hanem okozta is nem kis reszben a kakit, miutan eladott mindent, ami a Barcelona birtokaban volt, kozben meg felvasarolta a fel vilagot reszletekre, amit valahogy fizetni kene. 😃
dande2
Stez
Blevi
dande2
3 órája
Okè köszönöm. Amúgy a mindent eladott ès ő okozta a kakit🤷?...hát akkor fogalmazzunk úgy hogy az elődök okozta szr helyzetből muszáj volt megtalálni az eszközt hogy kijöjjünk vhogy ès a leghatékonyabb eszköznek ezt tudta felhasználni...amire lehet sok mindent mondani ès fanyalogni, de sok lehetőség nem volt, annyi minősèget a tarcsiból nem lehetett felhozni, hogy sikerek is jöjjenek.Ebbol nagyjabol semmi sem igaz. 😀 Laporta lemondott mert hivatalos elnokvalasztas lesz. Barki jelolheti magat aki elg culet alairat maga moge.Amúgy igaz a hír hogy Laporta lèp ès márciusba választják meg az utódját? Most hallottam vkitől de èn erről hírt nem találtam. Sok mindent lehet mondani rá ès biztos nagy zsivány ő is (mint az összes) de az ő első elnöksège alatt volt a legstabilabb a klub ès most is elèg nagy kakiból próbálja/ta meg kirángatni a klubot, inkább több mint kevesebb sikerrel.En azt olvastam, hogy kamu az egesz, csak azert mond le, hogy ujra lehessen valasztani. A tobbi jelolt, akik jonnek, kamura vannak, Laporta nyilvan ujra jelolteti magat elnoknek, meg is valasztjak. Szoval szinjatek, ezzel kikerulve valami szabalyt. Es tippre nem probalja kirangatni a klubot, hanem okozta is nem kis reszben a kakit, miutan eladott mindent, ami a Barcelona birtokaban volt, kozben meg felvasarolta a fel vilagot reszletekre, amit valahogy fizetni kene. 😃
dande2
Stez
Blevi
3 órája
Ebbol nagyjabol semmi sem igaz. 😀 Laporta lemondott mert hivatalos elnokvalasztas lesz. Barki jelolheti magat aki elg culet alairat maga moge.Amúgy igaz a hír hogy Laporta lèp ès márciusba választják meg az utódját? Most hallottam vkitől de èn erről hírt nem találtam. Sok mindent lehet mondani rá ès biztos nagy zsivány ő is (mint az összes) de az ő első elnöksège alatt volt a legstabilabb a klub ès most is elèg nagy kakiból próbálja/ta meg kirángatni a klubot, inkább több mint kevesebb sikerrel.En azt olvastam, hogy kamu az egesz, csak azert mond le, hogy ujra lehessen valasztani. A tobbi jelolt, akik jonnek, kamura vannak, Laporta nyilvan ujra jelolteti magat elnoknek, meg is valasztjak. Szoval szinjatek, ezzel kikerulve valami szabalyt. Es tippre nem probalja kirangatni a klubot, hanem okozta is nem kis reszben a kakit, miutan eladott mindent, ami a Barcelona birtokaban volt, kozben meg felvasarolta a fel vilagot reszletekre, amit valahogy fizetni kene. 😃
dande2
Stez
3 órája
Amúgy igaz a hír hogy Laporta lèp ès márciusba választják meg az utódját? Most hallottam vkitől de èn erről hírt nem találtam. Sok mindent lehet mondani rá ès biztos nagy zsivány ő is (mint az összes) de az ő első elnöksège alatt volt a legstabilabb a klub ès most is elèg nagy kakiból próbálja/ta meg kirángatni a klubot, inkább több mint kevesebb sikerrel.En azt olvastam, hogy kamu az egesz, csak azert mond le, hogy ujra lehessen valasztani. A tobbi jelolt, akik jonnek, kamura vannak, Laporta nyilvan ujra jelolteti magat elnoknek, meg is valasztjak. Szoval szinjatek, ezzel kikerulve valami szabalyt. Es tippre nem probalja kirangatni a klubot, hanem okozta is nem kis reszben a kakit, miutan eladott mindent, ami a Barcelona birtokaban volt, kozben meg felvasarolta a fel vilagot reszletekre, amit valahogy fizetni kene. 😃
dande2
3 órája
Úgy jön ki a matek, hogy pl az oldal követőiMiért lenne baromság ha felméri a követőit és a saját nevében ezt publikálja a lista alján feltüntetve a saját céget is.Mert nem jön ki a matek számszakilag.
ozibozi
Sajnálom, ha nem látod át, én nem vagyok tanár, hogy jobban el tudjam magyarázni mint ahogy eddig tettem.
Őszentsége Sobri Jóska
— akik kitöltöttek egy felmérést és benne megjelölték hogy követik a PL-t 2025-26-ban—nem mind rendelkeznek kedvenc csapattal, mert elképzelhető hogy csak játékosokat szeretnek, vagy csak a nagy rangadókat nézik szórakozásból, vagy még nincs nekik, ezért nem jelölt be egy konkrét csapatot.
Ez itt kb minden 5. amcsi követőjük Idén.
(Majd választanak jövőre 😊
Ha holnap Mo-on az Arena4 csinálna egy felmérést az NFL-ről,
tuti lenne %-ban mérhető követő, akik nem jelölnének meg kedvenc csapatot de kitöltenék a kérdéseket mert nézik.
3 órája
Amúgy igaz a hír hogy Laporta lèp ès márciusba választják meg az utódját? Most hallottam vkitől de èn erről hírt nem találtam. Sok mindent lehet mondani rá ès biztos nagy zsivány ő is (mint az összes) de az ő első elnöksège alatt volt a legstabilabb a klub ès most is elèg nagy kakiból próbálja/ta meg kirángatni a klubot, inkább több mint kevesebb sikerrel.Joan Laporta utódja.... Joan Laporta
dande2
Poloska vagyok.
3 órája
Amúgy igaz a hír hogy Laporta lèp ès márciusba választják meg az utódját? Most hallottam vkitől de èn erről hírt nem találtam. Sok mindent lehet mondani rá ès biztos nagy zsivány ő is (mint az összes) de az ő első elnöksège alatt volt a legstabilabb a klub ès most is elèg nagy kakiból próbálja/ta meg kirángatni a klubot, inkább több mint kevesebb sikerrel.
Szerkesztette: dande2
3 órája
Nincs, de amikor volt is szarok voltunk, ez egy ilyen év. Ez is. Vége lehetne már.Asencio egy világi nyomorék. Huijsent szidják madridistán minden meccsen, aztán a közelébe nem ér ez a balfasz, ma csak két gólt szoptunk a faszsága miatt 😀Hát azért az Arbeloaball is ott volt a szeren...
Ez a Victor Munoz meg nem kellett, 5 misiért ment az Osasunába, kíváncsi leszek mennyiért megy el a PL-be nyáron. 😊
eaglesmcnabb
gyurczi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 órája
Asencio egy világi nyomorék. Huijsent szidják madridistán minden meccsen, aztán a közelébe nem ér ez a balfasz, ma csak két gólt szoptunk a faszsága miatt 😀Hát azért az Arbeloaball is ott volt a szeren...
eaglesmcnabb
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 órája
Asencio egy világi nyomorék. Huijsent szidják madridistán minden meccsen, aztán a közelébe nem ér ez a balfasz, ma csak két gólt szoptunk a faszsága miatt 😀 Ez a Victor Munoz meg nem kellett, 5 misiért ment az Osasunába, kíváncsi leszek mennyiért megy el a PL-be nyáron. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 órája
Asencio elment gyufáért
4 órája
Amikor Raúl gólt lő a Realnak 😏
4 órája
Szerintem is.Fityo te retek. xdsima piros.
Stez
Kenny
4 órája
mossa a pénzt a hell.Nem tudom, mi folyik Miskolcon a hatterben az elmult x idoben, de ez a KZ kinevezes mar alapbol akkora ongol volt, szerintem kb. nincs ember, aki azt mondta volna, hogy barmi pozitiv johet ki belole. De igazabol szerintem meg a vart lofosnal is rosszabb ez az egesz bagazs. Nevetseges volt az ultrak nagyarcu fenyegetese es uzengetese, de amugy az o oldalukat is meg tudom erteni, hogy elegu van abbol, ami megy. Ez ertekelhetetlen.Nagyon kutya csapat ez a DVTK.Szegény ultrák most mit fognak csinálni, még jobban bojkottálnak?
Stez
warr_b
Stez
4 órája
di Marco nem szeret gólt lőni 😀
4 órája
Miért lenne baromság ha felméri a követőit és a saját nevében ezt publikálja a lista alján feltüntetve a saját céget is.Mert nem jön ki a matek számszakilag.
ozibozi
Sajnálom, ha nem látod át, én nem vagyok tanár, hogy jobban el tudjam magyarázni mint ahogy eddig tettem.
4 órája
Dehát ott van a neve a lista készítőjének aki ezt megjelentette.Nincs olyan lista, mintavétel, kerekítes, bármi, amiben ezek a számok így, ahogy be lettek másolva legitimek lehetnek matematikailag. Ez így egy önellentmondás, inkoherencia.nem tudjuk hogy a 20 PL csapat szurkolói 100%-eAz valószínűbb, hogy kb. ugyanannyi a felkerekítés, mint a lekerekítés.nem feltétlenMost supported Premier League clubs in the United States, as per @MenInBlazers:És a többi 21%?!
1. Liverpool - 22%
2. Arsenal - 16%
3. Chelsea- 13%
4. Manchester United - 7%
5. Tottenham- 6%
6. Everton - 5%
7. Fulham - 3%
8. Manchester City - 3%
9. Crystal Palace - 3%
10. Leeds - 1%
ozibozi
Bárhogy is oszlik meg, kell, hogy legyen olyan csapat a maradék 10-ből, akinek legalább 2 % jut, vagyis több, mint a Leedsnek, és akkor a Leeds nem tud 10. lenni.
Ez már megint milyen elbaszott matek??
Őszentsége Sobri Jóska
a 0.49et lefelé visszük akkor ~5%nincs meg, tehát "csak" ~16% fog hiányozni
és tekintve hogy itt benne szoktak lenni korábbi PL csapatok is így kijöhet simán
amúgy ezek eleve faszságok mert mit viszonyítasz mihez?
biztos hogy ki kell jönnie a 100%nak?
simán lehet hogy a PL rajongókat kérdezték és van 10-15% aki senkinek se szurkol csak élvezi a jó focit
Negritis, a vajda
20 PL csapat van, az ő támogatóik a 100%. Ha nem így lenne, akkor nem 80% körül lenne a "biztos csapatválasztó", hanem inkább 8%.
Sehogy se jöhet ki ez, és igen, ez egy faszság.
Őszentsége Sobri Jóska
simán lehet hogy ez egy olyan lista ahol az összes focicsapat benne van és akár több csapatnak is lehetsz a szurkolója
és mondjuk a teljes listán az első a Real 30%al a második a Barca 29el a 3. a Bayern 25el
és akkor 4. a Liverpool 22vel
csak a Leeds kapott legalább 1%ot vagy csak a Leeds fért fel mondjuk a top100a, top50be amit mértek így ő még említve van, vagy eleve top10nél akarták meghúzni a határt
de az is lehet hogy tényleg csak a PL rajongókról van szó, de ott is simán lehet hogy van 5-10% aki senkinek sem szurkol csak a bajnokságot nézi vagy játékosokért szorít 1-1 meccsen
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Mellesleg Nem látom hogy reprezentatívként volt feltüntetve.
Miért lenne baromság ha felméri a követőit és a saját nevében ezt publikálja a lista alján feltüntetve a saját céget is mint akik ezt felmérték és közzétettek.
Men in blazers csak beütöd a Google és kijön hogy kik ők,
A Men in Blazers egy észak-amerikai, független médiavállalat, amely a labdarúgásra összpontosít, és podcastokat, videós tartalmakat, hírleveleket és élő eseményeket kínál.
A tartalom a világ labdarúgására, beleértve a Premier League-et, a Bajnokok Ligáját, az amerikai nemzeti csapatokat (férfi és női), az NWSL-t de más bajnokságokra is összpontosít.
Szerkesztette: ozibozi
5 órája
Nagyon kutya csapat ez a DVTK.Ez amúgy az egyik legnagyobb kritika Bogesznak, annyira nincsen rest defense a csapatában, autópályányi területek nyilak mögöttük amiket a DVTK meg tud futkosni.
Stez
Poloska vagyok.
5 órája
Lensnek nyernie kellett volna hazai pályán, hogy tartsa előnyét a PSG-vel szemben. 2-0ra vezettek is 1 óra játék után. Erre 10 perc alatt fordított a Monaco, Ansu Fati vitte meg az utolsó döfést.Ez elég szomorú 😔
Sixo
5 órája
Nem tudom, mi folyik Miskolcon a hatterben az elmult x idoben, de ez a KZ kinevezes mar alapbol akkora ongol volt, szerintem kb. nincs ember, aki azt mondta volna, hogy barmi pozitiv johet ki belole. De igazabol szerintem meg a vart lofosnal is rosszabb ez az egesz bagazs. Nevetseges volt az ultrak nagyarcu fenyegetese es uzengetese, de amugy az o oldalukat is meg tudom erteni, hogy elegu van abbol, ami megy. Ez ertekelhetetlen.Nagyon kutya csapat ez a DVTK.Szegény ultrák most mit fognak csinálni, még jobban bojkottálnak?
Stez
warr_b
5 órája
Nagyon kutya csapat ez a DVTK.Szegény ultrák most mit fognak csinálni, még jobban bojkottálnak?
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"