Soccer

42 feliratkozó

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 941 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ugyan ez volt az Arsenalnál is. Sorakoztak a semmirekellő kóklerek a csapatban brutális fizetésért. Évekbe telt mire sikerült mindenkit elzavarni. Azért Eduék tökösek voltak, mert Özilt és Aubat is konkrétan kitették a csapatból csak hogy megszabaduljanak a fizetéstől és a mérgező személyiségüktől. Sok játékost úgy adtunk kölcsönbe, hogy kb a teljes fizetését álltuk, csak ne legyen itt. Ez egy hosszú, fájdalmas folyamat, de muszáj meglépni a Unitednek ha valamit fel akarnak építeni.
Sebii
Igen csak ha kölcsönadod de a fizu 80%-át te állod mondjuk (mondtam egy számot) azzal nem vagy beljebb a könyvekben... most meg főleg az kellene.
Amúgy kora miatt ilyen Hojlundnak még lenne is piaca pl, a baj a 30+-os sorral van. Casemiro, Mount, Lindelöf, Maguire, Eriksen stb stb ezeknek a kor+magasfiz+sokszor még évekig szerződés amivel nem lehet mit csinálni.
Vagy megment egy arab csapat mert nekik még jó a név miatt és tudják a fizut állni, ha mázlid van még utalnak is kis pénzt - mint anno nekünk mondjuk Fabinhoért vagy tényleg letolt gatya mert európában nem tudsz ilyeneket eladni. Várod h lejárjon a szerződés és addig max ja kölcsönadásokkal a fizu 10-30%-át tudod spórolni mert annyit hajlandó kb egy Wolves fizetni e 250.000-ből ha egyáltalán kell neki a nyugger.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 066
Ugyan ez volt az Arsenalnál is. Sorakoztak a semmirekellő kóklerek a csapatban brutális fizetésért. Évekbe telt mire sikerült mindenkit elzavarni. Azért Eduék tökösek voltak, mert Özilt és Aubat is konkrétan kitették a csapatból csak hogy megszabaduljanak a fizetéstől és a mérgező személyiségüktől. Sok játékost úgy adtunk kölcsönbe, hogy kb a teljes fizetését álltuk, csak ne legyen itt. Ez egy hosszú, fájdalmas folyamat, de muszáj meglépni a Unitednek ha valamit fel akarnak építeni.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 905
RIP Leo Beenhakker
warr_b
Mondta az Ajaxnál Fisherpalkónak, hogy vagy foci vagy pörköltgulás.
A Palkó inkább elment qrni Siófokra a Pipacsba.
Mondjuk Netzer Günti is benne volt, hogy elhitte az egészet.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 941 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ha en lennek a Manchester United Managere. Akkor Yoro, Bruno Fernandes es esetleg Garnacho maradhatna, a tobbieket mind eladnam... Ugarte, Dalot, Casemiro, HOJLUND es ONANA mind mehet messzire.
Toto21
Az a baj a 2/3-ukra nincs vevő. Mert vagy szarok vagy szarok és kurva magas a fizujuk még sokáig amit nem vállal át senki. Érted ha egy Norwich szintű játékos vagy nem gáz de közben a Norwich nem tudni megvenni még ha ingyen is adna a MU mert közben 300.000-res a heti fizud. Gecinagy a szarkupac.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 066
Onana bazze Matic rohadtul nem tévedt😂
manuszka86
Mindekozben meg Ratcliffe telerinyalja a mediat, hogy a klubnak nincs penze, de azt vegignezik, ahogy az MU csak a kapus miatt bukja el az evi milliokat az ilyen-olyan sorozatokban.

Erthetetlen. Egyszeruen nevetseges.
Stez
Még régebben láttam egy Omar Berrada interjút akkor még a Citynél dolgozott,azt mondta egy játékosnak két éve van bizonyítani hogy oda való különben Sanyi és eladva… na nálunk is ez a mentalitás kell, van itt bőven takarítani azok közül akiket megörökölt Amorim.

Nem is véletlenül keringenek a pletykák hogy nyáron kapus érkezik,kis túlzással bárki jobb lenni,mert ennyi potya nem fér bele.
manuszka86
Ramsdale megint kiesett a csapatával, ő szerintem fasza kapus és nem lenne nagyon drága.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 510 — Lucas Scott
Bayern akár B csapattal is kiállhat.
ozibozi
A Bayern nem fog B csapattal kiállni hazai Dortmund elleni derbyn, és "csak" 6 pont előnnyel.
zacknorb
Igen túl szoros a tabella. Plusz nincs is B csapat. Annyi sérült van h mar ok játszanak kb …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 800 — The Mathematician
Salah gólínségének elemzése:
 www.nytimes.com/athletic/6266613/2025/04/11/mohamed-salah-goals-assists-form/

That his goals have stopped flowing at the prolific rate of earlier months is no great shock. Racing to 32 strikes from the first 41 appearances in all competitions was a level bordering on ridiculous. It’s why all those discussions about the Ballon d’Or were justified. So what’s changed?

Well, it’s not as if he’s now missing multiple chances — he’s just not getting them as often. Then, when he does get into those dangerous positions, he just hasn’t been as clinical as in previous months.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 030 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Gec, ezek a köcsögök áttették a BVSC-Vasast húsvéthétfő délután 4-re, na oda se megyek akkor.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 030 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 858 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
RIP Leo Beenhakker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 781 — Csodabogár
manuszka86
Mindekozben meg Ratcliffe telerinyalja a mediat, hogy a klubnak nincs penze, de azt vegignezik, ahogy az MU csak a kapus miatt bukja el az evi milliokat az ilyen-olyan sorozatokban.

Stez
Még régebben láttam egy Omar Berrada interjút akkor még a Citynél dolgozott,azt mondta egy játékosnak két éve van bizonyítani hogy oda való különben Sanyi és eladva… na nálunk is ez a mentalitás kell, van itt bőven takarítani azok közül akiket megörökölt Amorim.

Nem is véletlenül keringenek a pletykák hogy nyáron kapus érkezik,kis túlzással bárki jobb lenni,mert ennyi potya nem fér bele.
manuszka86
közben Tóth Balázs meg padozik a Blackburnnél, úgy hogy 6L-es szériában vannak, csak mondom...hm..hm? 😀

több mint 1 éve
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan
manuszka86

Stez

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 448 — Cowboys fan
Mi történt Glasgow-ban?
Ki volt irva 0-1 mondom szevasztok, gyökerek, erre 0-0? Var meg tizi meg piros..
JC6 (Mr. Miele)
a piros az korábban volt, csávó elvitte a tizenhatos vonalán a támadó lábát, aki pont befordult volna egy-egyben a kapussal, teljesen jó ítélet.
a másik az volt, hogy a védő kezezett a tizenhatoson belül, a baszknál maradt a labda, visszatette középre a társnak, de közben a kapus mögé sodródott. a társ belerúgta a kapusba, és így a lesen lévő baszkhoz pattant, aki berúgta.
ezt nem lehetett megadni, de mivel volt előtte egy kezezés, amit a video észrevett, ezért az az után történteket előnyszabálynak értelmezték, és mivel nem lett belőle előny, ezért visszatértek a tizenegyeshez - ami ugye kimaradt.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 094
manuszka86
Egesz egyszeruen nem tudom megerteni, hogy a mai labdarugasban egy ilyen faszi hogy lehet hetrol hetre milliokert meg ott a posztjan. Mert hogy elso dolgom lenne, hogy a palit eladnam akar fillerekert barhova, addig is meg a kispadon kivul semmivel nem talalkozna, az is fix.

Egy csilliardos uzletben meg nem merik meghuzni, hogy felratoljak az embert, aki lehet, hogy sokat keres es be kene nyelnie a vezetosegnek, de ahany pontot, ahany kupatovabbjutast elherdal, az mostmar szerintem olyan sok millioba van a klubnak, hogy ahhoz kepest a teljes hatralevo fizeteset meg sem ereznek.

Stez
A MU-nál van még ilyen játékos. Harry Maguire.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 49 915 — Whoops, looks like something went wrong.
manuszka86
Egesz egyszeruen nem tudom megerteni, hogy a mai labdarugasban egy ilyen faszi hogy lehet hetrol hetre milliokert meg ott a posztjan. Mert hogy elso dolgom lenne, hogy a palit eladnam akar fillerekert barhova, addig is meg a kispadon kivul semmivel nem talalkozna, az is fix.

Egy csilliardos uzletben meg nem merik meghuzni, hogy felratoljak az embert, aki lehet, hogy sokat keres es be kene nyelnie a vezetosegnek, de ahany pontot, ahany kupatovabbjutast elherdal, az mostmar szerintem olyan sok millioba van a klubnak, hogy ahhoz kepest a teljes hatralevo fizeteset meg sem ereznek.

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 333
Mi történt Glasgow-ban?
Ki volt irva 0-1 mondom szevasztok, gyökerek, erre 0-0? Var meg tizi meg piros..
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 839
Ha en lennek a Manchester United Managere. Akkor Yoro, Bruno Fernandes es esetleg Garnacho maradhatna, a tobbieket mind eladnam... Ugarte, Dalot, Casemiro, HOJLUND es ONANA mind mehet messzire.
több mint 1 éve
Monjduk érdekes hogy nem videózták a végén a beadás előtt szerintem kint volt a labda az alapvonalon, mielőtt a lyoni visszapasszolta
kapitnono
Videózzák, mint mindent.
több mint 1 éve
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 560 — WHO DAT!!!!
Monjduk érdekes hogy nem videózták a végén a beadás előtt szerintem kint volt a labda az alapvonalon, mielőtt a lyoni visszapasszolta

több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 781 — Csodabogár
Onana egy kibaszott vicc

mondjuk ez meg volt bombázva

Szerkesztette: petey

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 839
Onana whats my name... masodik felvonas!
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 063 — beers & Packers
Persze, hogy a MU-gól idején megyek ki cigizni. (Mondván, áh, már úgyse változik az eredmény...)
több mint 1 éve
Ez a Bilbao meccs is komoly
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 560 — WHO DAT!!!!
Ez a Hojlund olyan falábú, hogy fájdalmas nézni minden labdaérintését 😀
kapitnono
3 játékosnál többet nem tudsz mondani, aki nem lenne falábú jelen pillanatban Manchester vörös felében
Toto21
Ennyire nem akartam belemenni, csak ő nagy feltűnt nekem 😀