Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor elég sok visszavágónak nincs sok értelme mert egy meccs alatt eldőlt...Bármilyen big data modellt néztem 70%+ az esélye a PSG-Arsenal-Barca-Inter továbbjutásra.
kapitnono
Egyenként mindenki 80%+, az Interen kívül mindenki 90%+
több mint 1 éve
Nem láttam a meccset most nèztem vissza a gólokat. Az első gólunk szerintem őszintén szólva les volt (ok a VAR biztos megnèzte bevonalazta stb viszont így is tèvedtek már😏(. 🤔Nem feltétlenül ezen múlt/múlik de az igazsághoz hozzátartozik.
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Mondjuk akkor az Aston villát isAkkor elég sok visszavágónak nincs sok értelme mert egy meccs alatt eldőlt...2 (szinte) eldőlt, 2 nem. A Realt nagy butaság lenne leírni.
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én akkor is leírom: Real.Akkor elég sok visszavágónak nincs sok értelme mert egy meccs alatt eldőlt...2 (szinte) eldőlt, 2 nem. A Realt nagy butaság lenne leírni.
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Akkor elég sok visszavágónak nincs sok értelme mert egy meccs alatt eldőlt...2 (szinte) eldőlt, 2 nem. A Realt nagy butaság lenne leírni.
kapitnono
több mint 1 éve
Akkor elég sok visszavágónak nincs sok értelme mert egy meccs alatt eldőlt...

több mint 1 éve
Dortmundnak kb game set match
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ennél papírformább BL top8-t nehezebb lett volna összehozni.2 angol, 2 német, 2 spanyol, 1 olasz, 1 francia csapat, csak topliga, és az arányok is a ligák erejét tükrözik.
több mint 1 éve
Elképesztő Barca-parádé!
több mint 1 éve
Lesz itt brazil aranylabdas, csak Raphinhanak fogjak hivni.Inkább ő mint vini bármikor
Kenny
több mint 1 éve
És kell hozzá hogy így játszon, nem úgy mint az utóbbi másfél hétben.Lesz itt brazil aranylabdas, csak Raphinhanak fogjak hivni.Ha a bajnokság mellett a blt is behúzzák, akkor esélyes
Kenny
kapitnono
több mint 1 éve
Lesz itt brazil aranylabdas, csak Raphinhanak fogjak hivni.Ha a bajnokság mellett a blt is behúzzák, akkor esélyes
Kenny

több mint 1 éve
Lesz itt brazil aranylabdas, csak Raphinhanak fogjak hivni.
több mint 1 éve
barca meccshez nincs véletlen valakinek nézhető streamje?Hola app
Szesze
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Úgy néz ki Virgil és Mo is marad még két évig Liverpoolban. 😊Salahért kár szerintem. 😕
Zolika
több mint 1 éve
barca meccshez nincs véletlen valakinek nézhető streamje?
több mint 1 éve
Gundel meg a fia védte volna simán ezt is
több mint 1 éve
Egy kontrát végig vitt a Villa gólt is szereztek, ilyen ez 😀

több mint 1 éve
Úgy néz ki Virgil és Mo is marad még két évig Liverpoolban. 😊Mondjuk TAA elvesztése nem fog jól jönni
Zolika
De hátha Bradley fel tud lépni és jön mondjuk kerkez a túloldalra
több mint 1 éve
CONCACAF BL-ben kialakult az alsó ági elődöntő, ahogy arra számítani lehetett Mexikó vs Mexikó, Cruz Azul vs Tigres.
több mint 1 éve
🇫🇷 PSG - Aston Villa 🏴ℹ️ A PSG belezavar az Oldschool Villa Hardcore párizsi iszogatásába.
📅 2025.04.08
www.facebook.com/share/v/1B65AVjoKx/?mibextid=wwXIfr
Szerkesztette: ozibozi