NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 933 — Kinek mit intézett a kormánya
Mit megy a Fagyi teeeee

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 357 — Packers Suicide Squad
A merevített kép alapján nem volt les

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 143 — "Montoya por favor!"
Lol csalni kell a Spursnek a Fagyi ellen 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 373 — Omar's Coming Yo!
EZ NEM LES HALO!

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Buzi VAR, ne merészelj csalni!
több mint 1 éve
Varga 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
2 magyarral van több a hazai csapatban, mint a vendegben 👍
több mint 1 éve
Na akkor kivételesen hajrá Fradi 😀

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 600
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/szalai-adam-visszater-a-valogatotthoz
zacknorb
NER
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 933 — Kinek mit intézett a kormánya
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/szalai-adam-visszater-a-valogatotthoz

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
OFFICIAL: FIFA confirms it will allow member associations of participating clubs in the new Club World Cup to open their transfer window from 1 to 10 June 2025.

In case it gets approved by the leagues, new signings can be registered before the tournament starts on 15 June.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Botkában akkora a bizalom, hogy inkább Civic a jobbhátvéd 😀
csipkelli
Az Gartemann lesz, Civic fix egy sorral előrébb lesz.
Aztán lehet meglep minket Jansen egy 5 védővel.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Varga és Saldanha is ott van egy nagyon 4-4-2-nek tűnő kezdőben.
zacknorb
Le kell rendezni fél óra alatt, mert vasárnap paksi túra.
Mondjuk ezt az angolok is megoldhatják 😊
Botkában akkora a bizalom, hogy inkább Civic a jobbhátvéd 😀

Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
Varga és Saldanha is ott van egy nagyon 4-4-2-nek tűnő kezdőben.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
 www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/felaron-a-bl-meccsek-4-ezer-fradi-szurkolonak
Basszus, ez nem is rémlett, ilyen is volt.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bremer ACL

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 382 — The Mathematician
hú b+, legalja

www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/10/gulacsi-peter-szeretnem-tisztazni-a-kialakult-helyzetet/kommentek
Negritis, a vajda
en Rossi FB bejegyzesenel szandekosan beraktam egy szurkalo kommentet, hatha leforditjak a Misternek. hat ne tudd meg mit kaptam ott az egybitesektol 😊
csebi
nem akarom tudni 😀
néha ránézek és leolvad az agyam tőle

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 974 — Lucas Scott
hú b+, legalja

www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/10/gulacsi-peter-szeretnem-tisztazni-a-kialakult-helyzetet/kommentek
Negritis, a vajda
en Rossi FB bejegyzesenel szandekosan beraktam egy szurkalo kommentet, hatha leforditjak a Misternek. hat ne tudd meg mit kaptam ott az egybitesektol 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 240
ej ha Salah egy másodperccel korábban indult volna.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 382 — The Mathematician
hú b+, legalja

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
azert elkepeszto, hogy Kompany mit kovetel meg Upatol meg Kimtol. Nem egyszer az ellenfel kapujatol 35 meterre alltak mint leghatso ember, elkepeszto terulettel a hatuk mogott raadasul igy les csapdazni sem lehet. ebbol sztem vissza kell venni.
csebi
Igen, az ennyire feltolt védekezést de Ligttel nem lehetett volna jól kivitelezni, és Dier sem véletlenül van ennyire partvonalon kívül. És bár egyetértek azzal, hogy Neuer söprögető stílusa többet használt nekünk, mint ártott, azért azt figyelembe kell venni, hogy ő sem lesz már fiatalabb, és nem feltétlenül szerencsés az, hogy egy komplett térfelet kell bejátszania közel 40 évesen a kontráknál.

Alapvetően egyébként jó meg korszerű ez a fajta high pressing (bár tegnap azért nem volt annyira agresszív a letámadás), de ezen lehet azért finomhangolni.
Hungarian Bill
igen es ilyen fajta tapasztalat szerzesre sztem tokeletesek ezek a meccsek. itt mar nincs olyan hatalmas minosegbeli kulonbseg mint egy random bundesliga csapat ellen, de meg azert nem verre megy h egy vereseg miatt oda a szezon.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 677
azert elkepeszto, hogy Kompany mit kovetel meg Upatol meg Kimtol. Nem egyszer az ellenfel kapujatol 35 meterre alltak mint leghatso ember, elkepeszto terulettel a hatuk mogott raadasul igy les csapdazni sem lehet. ebbol sztem vissza kell venni.
csebi
Igen, az ennyire feltolt védekezést de Ligttel nem lehetett volna jól kivitelezni, és Dier sem véletlenül van ennyire partvonalon kívül. És bár egyetértek azzal, hogy Neuer söprögető stílusa többet használt nekünk, mint ártott, azért azt figyelembe kell venni, hogy ő sem lesz már fiatalabb, és nem feltétlenül szerencsés az, hogy egy komplett térfelet kell bejátszania közel 40 évesen a kontráknál.

Alapvetően egyébként jó meg korszerű ez a fajta high pressing (bár tegnap azért nem volt annyira agresszív a letámadás), de ezen lehet azért finomhangolni.
több mint 1 éve
amúgy ezzel a kapus kérdés okádékkal csak eljutottunk oda, hogy '98 óta, azaz 26 év után nem külföldön, magasabban jegyzett bajnokságban játszó játékos stabilan a magyar válogatott első számú kapusa, hanem random jóska a mennyeiből. szép munka! 👊
peach
Már persze azt leszámítva, hogy '16-ban Király Gabi már a Haladásban volt payrollon.
slowmotion
utolso eve volt a valogatottban, akkor igazolt haza kulfoldrol. picit sem lehet hasonlitani Dibuszhoz, aki csupan azt nezte, hogy mennyivel jon ki anyagilag pluszba, ha magasabban jegyzett csapathoz igazolna. egyik megmerette magat kulfoldon tobb mint 10 even at, es azutan jott haza levezetni mig a masikban annyi ambicio van, mint Orban Balazsban, ha a hazat meg kellene vedeni az oroszokkal szemben.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
amúgy ezzel a kapus kérdés okádékkal csak eljutottunk oda, hogy '98 óta, azaz 26 év után nem külföldön, magasabban jegyzett bajnokságban játszó játékos stabilan a magyar válogatott első számú kapusa, hanem random jóska a mennyeiből. szép munka! 👊
peach
Már persze azt leszámítva, hogy '16-ban Király Gabi már a Haladásban volt payrollon.
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 616 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...