NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 672
47
23:30 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Dominiknak ma se lesz ast/goal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
wrexham
200
Realnál túl sok Atleti meccset elemeztek múlt héten
több mint 1 éve
a tölgyfából biztos vagyok benne, hogy az első forduló a téma...nem holnap játszik a fradi?Első gólnál későn és úgy dőlt el, mint egy kivágott tölgyfa.Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.que?!
Vitézlő Titoknok tomz
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
És megint Durán!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
nem holnap játszik a fradi?Első gólnál későn és úgy dőlt el, mint egy kivágott tölgyfa.Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.que?!
Vitézlő Titoknok tomz
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
Első gólnál későn és úgy dőlt el, mint egy kivágott tölgyfa.Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.que?!
Vitézlő Titoknok tomz
r.baggio
több mint 1 éve
Lipcs-Juve meccsen felpörögtek az események
több mint 1 éve
444.hu/2024/10/02/fizetos-a-bajnokok-ligaja-orjong-az-allami-sportnapilap"A RTL jóval kevesebbet fizet amúgy a Bajnokok Ligájáért, mint amennyiért a köztévé szerezte meg az NB I. közvetítési jogait."
több mint 1 éve
Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.que?!
Vitézlő Titoknok tomz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Salah meg Vlahovic tromfol egymásra
több mint 1 éve
Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.
több mint 1 éve
Juve 2 perces belül VAR piros, VAR tizi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nunez nagyon nem érzi jól magát Slot rendszerében.
több mint 1 éve
Jota be, és 10 percen belül meg is lövi a 2. gólt 😊
több mint 1 éve
wrexham
200
Mbappé nem úgy volt hogy 3-4 hèt pihi?
több mint 1 éve
Lipcse-Juven a kommentátor kb 5 másodperccel spoilerezi az eseményeket Sport 2-n.Nagyon idegesítő és ráadásul semmit sem tesznek ellene.
andree
több mint 1 éve
Hát, a vasárnap után egyik madridi csapat sincs a toppon
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
50 perc után kompenzálta, hogy beakadt a hang 10 másodpercre. Most 5 másodperccel le van maradva a kommentátor. 😀nem vitatom, mondjuk nem is azt nézemElképesztő, hogy 10 perc alatt nem sikerül észrevenni senkinek.Lipcse-Juven a kommentátor kb 5 másodperccel spoilerezi az eseményeket Sport 2-n.helyszínen van marci
andree
szal valszeg a studió balfasz
Negritis, a vajda
andree
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
wrexham
200
Ha csak 1 ilyen lenne…ERIK TEN HAG: BIZONYÍTOTTAM MÁR, MINDIG NYEREK! AZ ELMÚLT HAT ÉVBEN NYOLC TRÓFEÁT GYŰJTÖTTEMNem akarok politizálni, de van itthon is valaki, aki azt hiszi, hogy ő maga a tökély, és éli a kis világát a fejében lejátszódó álomvilágban.
Nem tudom mit szív a pali, de kérek belőle.
Abból a 8-ból nyert egy FA kupát vagy liga kupát nem? Többi a nem túl veretes holland bajnokságban jött össze
wrexham
Szóval a lényeg: nem egyedüli eset 😊
shagi0206
több mint 1 éve
ERIK TEN HAG: BIZONYÍTOTTAM MÁR, MINDIG NYEREK! AZ ELMÚLT HAT ÉVBEN NYOLC TRÓFEÁT GYŰJTÖTTEMNem akarok politizálni, de van itthon is valaki, aki azt hiszi, hogy ő maga a tökély, és éli a kis világát a fejében lejátszódó álomvilágban.
Nem tudom mit szív a pali, de kérek belőle.
Abból a 8-ból nyert egy FA kupát vagy liga kupát nem? Többi a nem túl veretes holland bajnokságban jött össze
wrexham
Szóval a lényeg: nem egyedüli eset 😊
Szerkesztette: shagi0206
több mint 1 éve
wrexham
200
ERIK TEN HAG: BIZONYÍTOTTAM MÁR, MINDIG NYEREK! AZ ELMÚLT HAT ÉVBEN NYOLC TRÓFEÁT GYŰJTÖTTEMNem tudom mit szív a pali, de kérek belőle.
több mint 1 éve
A védelem nem remekel, már másodjára segít a Bolognanak hogy gólt lőjenek, de szerencsére most csak kapufáig jutottak.
több mint 1 éve
tavaly ugye ez 11 volt 45 meccsen, bár kicsit más szerepbenIgen, de a nevetésen érződött, hogy a realitástól elég messze van 😀Huu ESPN-t nézem, és mondták a magyar interjút, ahol említett hogy 25 gól + gólpassz a cél, és kinevetettek 😀én tnt-t de valszeg ugyanaz 😀
Nomac
és ugye azon nevettek hogy "behind on schedule"
Negritis, a vajda
Nomac
idén eddig 7 meccsen 3
szóval ha 50 meccset tol akkor "on pace"
több mint 1 éve
Igen, de a nevetésen érződött, hogy a realitástól elég messze van 😀Huu ESPN-t nézem, és mondták a magyar interjút, ahol említett hogy 25 gól + gólpassz a cél, és kinevetettek 😀én tnt-t de valszeg ugyanaz 😀
Nomac
és ugye azon nevettek hogy "behind on schedule"
Negritis, a vajda