Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!
Hat ez nem nez ki jol Denes.

több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 796 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Bogdannak nem jutott mikrofon?

Kibaszott gaz ugy hallani mintha a szomszed szobabol beszelne.

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 793
Milyen ironikus az is, hogy míg kislisztes csak álmodozhat a felnőtt keretről (mert "fel kell építeni erőnlétileg" természetesen), addig a német születésű Noah Fenyő már a kispadon lesz
r.baggio
Csak megtanulja majd a magyar futballközeg egyszer, hogy az nb1-es "ügyeskéket" (by Ferenczi Attila) a helyükön kell kezelni.

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Én azt még megértem ,hogy kell a Citybe egy cserecsatár.
De Garnacho mi a fészkes francért kell a Chelsea-be??????
Ennyiért tudtak volna venni egy top jobbhátvédet,esetleg egy korrekt cserét/alternatívát Jackson mögé, egy Caicedo alternatívát, egy klasszis kapust, de nem, a 23. szélső kell nekik....

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 004 — no es importante
Milyen ironikus az is, hogy míg kislisztes csak álmodozhat a felnőtt keretről (mert "fel kell építeni erőnlétileg" természetesen), addig a német születésű Noah Fenyő már a kispadon lesz

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!
9-től hollywood bowl a match4-en.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 956 — Lucas Scott
Na így a Feyenoord vereséggel amúgy a Bayern úgy fogja tolni a BL pótkört hogy két meccs között lesz a Leverkusen elleni bajnoki (akiknek jelen állás szerint nem lesz meccs akkor). Ez a tegnapi vereség a bajnokságra is hatással van nem picit

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 124 — Kinek mit intézett a kormánya
Valaki emmondja, mi a fsznak kell amugy a Citynek csatar 75 millioert Haaland moge? Ertem en, hogy 210 profi meccsbol 39-et jatszott mar szelen, de o nem szelso, hanem kozepcsatar. Meg azt is ertem, hogy Haaland minden evben megserul 1-2 honapra, de akkor is, ez 8-10-15 meccs evente. Meg azt is ertem, hogy kell korrekt csere. De nalam a korrekt cserejatekos az nem 75 millioba kerul.
Stez
Alvarez pótlék lesz ő szerintem, kvázi beismerik hogy elbaszták a nyáron.
Tony Adams
Annyi pénzért szerintem reális volt, hogy elengedik, de itt is az ár a durva, nem az, hogy hoznak egy ilyen játékost.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Valaki emmondja, mi a fsznak kell amugy a Citynek csatar 75 millioert Haaland moge? Ertem en, hogy 210 profi meccsbol 39-et jatszott mar szelen, de o nem szelso, hanem kozepcsatar. Meg azt is ertem, hogy Haaland minden evben megserul 1-2 honapra, de akkor is, ez 8-10-15 meccs evente. Meg azt is ertem, hogy kell korrekt csere. De nalam a korrekt cserejatekos az nem 75 millioba kerul.
Stez
Alvarez pótlék lesz ő szerintem, kvázi beismerik hogy elbaszták a nyáron.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 383
Stez
Megtehetik. Szerintem ennél több logika nincs ebben.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 47 935 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
21:00, League One: Wrexham (#3) - Birmingham (#1)!
warr_b
Megint hazai pálya
😃
- JC6
14-12 eddig a H/A nekik a ligában.
Most lesz egymás után két hazai, azzal 16-12, de utána a maradék 7-11 lesz. NEm látok ebben semmi kirívót.
warr_b
Csalás tesó
Csalás
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 467 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Megint hazai pálya
😃
- JC6
14-12 eddig a H/A nekik a ligában.
Most lesz egymás után két hazai, azzal 16-12, de utána a maradék 7-11 lesz. NEm látok ebben semmi kirívót.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
warr_b
Megint hazai pálya
😃
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 467 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 124 — Kinek mit intézett a kormánya
Kíváncsian várom hogy mire megy majd Marmoush nélkül a Frankfurt.

A City pedig remélem belefullad a 157 szabályszegésbe minél előbb. (Igen, most a naiv énem írt.)
Mikey
lassú és öreg a középpályád, mire költesz? nyilván a védelemre meg a támadósorra.
slowmotion
Taktika váltás és mehet az ívelgetés hátulról előre.
Matthew99
meglepodnek, ha Haaland mellett konstansan fenn lenne a palyan egy idoben.
csebi
Tavalyi Alvarez szerepkörét fogja szerintem játszani, mert Pep rájöttek hogy nem tudták pótolni.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

A City pedig remélem belefullad a 157 szabályszegésbe minél előbb. (Igen, most a naiv énem írt.)
Mikey
lassú és öreg a középpályád, mire költesz? nyilván a védelemre meg a támadósorra.
slowmotion
Matthew99
meglepodnek, ha Haaland mellett konstansan fenn lenne a palyan egy idoben.

mondanam, hogy buko ez a Citynek, es nyugodtan verjek magukat csodbe ilyen igazolasokkal, de hat nyomtatjak a penzt szoval ez sem all fenn. a jatekost picit sajnalom, elmehetett volna egy hozza jobban illo csapatba is vszeg nyaron ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 333 — Invisible man

Mikey
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan

Mikey
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 118 — The Mathematician

Mikey
top24 "simán" meglesz nekik ahogy a BL hely is jövőre
szal sajnos nem lesz komolyabb lyuk a költségvetésben mint áltlalában

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 383

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 203 — je suis poloska
Dikk, a City 0-2ről ki fog esni xD
Sixo
Koncentrálhatnak a PLre 😏 mondjuk mèg van egy kör
dande2
Most nézem, hogy ha megverik a Brugget az utolsóban, be fogják mákolni, mert a 23. és a 24. egymás ellen játszik. A Citynek meg jobb a gól különbsége.
Sixo
Imádom, hogy a Pool #1 -ről 'Wild Card' után majd a Cityvel játszhat mint utolsó bejutó (legkisebb kiemelt)... faszom
alatriste
16.al játszik az első. A 8. kaphatja a Cityt.
Sixo
Tehát Juve-Real ha így marad. Aki azt megnyeri az megy a Pool ellen.
Sixo
ja, mert valószínű hogy így is marad 32 csapatnál, mikor van hatmillió 12 meg 13 pontos csapat egy fordulóval a vége előtt 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ez a Bayern védő gyengeelméjű lehet. Nincs más magyarázat erre a kifelé 11-re
ozibozi
Most állt be, egyszerűen nem vette fel a meccs ritmusát
csebi
Azért azt már serdülőben tanítják, hogy ha a a 16-oson belül a támadó háttal van a kapunak, vagy az oldalvonal felé vezeti a labdát, akkor nem lépünk oda neki. Ezért még a zsíroskenyér ligában is megmogyoróznak. Óvodás gól volt, ahogy az első is.
Hungarian Bill
ja hat nem vitatom, hogy amator volt Rafa de hat ez van. remelem ezzel le tudtuk a szezonban az ilyen szerencsetlen meccset, es innentol szarnyalunk. amugyis 3 fordulo utan messzinek tunt a top 8, plusz ket meccs nyilvan hianyzik mint a szar zsebbol, de hat muncheni BL donto lesz szoval mindent meg kell tenni.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 170
Ha A sutttgárt leixel a párizsivel akkor mindkettő tövább megy a brűzs kárára
ozibozi
Sporting vagy Benfica L mentené a Brugge-t
zacknorb
PSV , Benfica is kieshet még.
Jó ez a lebonyolítási szisztéma, csak lehetne 4-6?csapattal kevesebb és egy fordulóval több.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Ha A sutttgárt leixel a párizsivel akkor mindkettő tövább megy a brűzs kárára
ozibozi
Sporting vagy Benfica L mentené a Brugge-t

Poloska vagyok.