Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan
Feyenord -Bayern meccs éppen all mert a füst bombák mit semmit sem látni a pályán
csebi
Slot kurva nagyot húzott ezzel a klubváltással
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 956 — Lucas Scott
Feyenord -Bayern meccs éppen all mert a füst bombák mit semmit sem látni a pályán

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 118 — The Mathematician
Alapbol nem is értem miért gondoltak jó ötletnek kinevezni. Asszem talán vmi török kis fos csapatban volt HC előtte, de ott se volt felejthetetlen.
rob3r7o
mer "klublegenda"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 953

zacknorb
varhato volt. meg talan elnezobbek is voltak vele mint masokkal korabban.
csebi
Alapbol nem is értem miért gondoltak jó ötletnek kinevezni. Asszem talán vmi török kis fos csapatban volt HC előtte, de ott se volt felejthetetlen.

Viszont legalább Lipcse nyert végre. Rájuk fért, amilyen elcseszett Bl szezonjuk volt/van.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
lipcsében buli van

több mint 1 éve
Amikor a Brestnek annyit kellene csinálni a top8hoz, hogy egy már szinte fixen kieső csapatot, akik nem is tudtak otthon játszani, meg kéne verni, nyilván kikapnak. Nah majd biztos a Realt az utolsó fordulóban elkapják.
Sixo
mer a sporting?

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 201 — LIGHTS OUT!
Amikor a Brestnek annyit kellene csinálni a top8hoz, hogy egy már szinte fixen kieső csapatot, akik nem is tudtak otthon játszani, meg kéne verni, nyilván kikapnak. Nah majd biztos a Realt az utolsó fordulóban elkapják.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 124 — Kinek mit intézett a kormánya

zacknorb
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/svedorszag-es-azerbajdzsan-ellen-jatszik-a-valogatott-juniusban

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 124 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

zacknorb
varhato volt. meg talan elnezobbek is voltak vele mint masokkal korabban.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
vizilabda, szo szerint😃
Kenny
vard ki az uj szabalyokat, amiket tesztelnek. 7 meteren tulrol lott gol 2-t er. buntetot is lehet 7rol loni, 2-t er. siman 30 felett szereznek golokat a teszt merkozeseken.

több mint 1 éve
Ebben az országban nem kellene a fociba pénzt ölni, nekem ez a véleményem, mert ez rohadt szánalmas annak aki nem ragadt le a 70-80-as években.
KeyG
Nem kellene ENNYI ÉS ILYEN pénzt ölni a fociba.
Infa- és szervezeti struktúra már fennáll, már csak a tudástranszfer kell, és legfőképpen a magán/piaci tőke bevonása. Aztán el lehet dönteni, hogy piaci igények kielégítése és/vagy magyar footballtradíció újraélesztése legyen a cél (ez utóbbihoz masszív társadalmi átrendezkedés, és a polgárság újraélesztése kellene, so ezt inkább lapozzuk).
zacknorb
mi?
Negritis, a vajda
Igen, ez a következő probléma 😄

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ebben az országban nem kellene a fociba pénzt ölni, nekem ez a véleményem, mert ez rohadt szánalmas annak aki nem ragadt le a 70-80-as években.
KeyG
Infa- és szervezeti struktúra már fennáll, már csak a tudástranszfer kell, és legfőképpen a magán/piaci tőke bevonása. Aztán el lehet dönteni, hogy piaci igények kielégítése és/vagy magyar footballtradíció újraélesztése legyen a cél (ez utóbbihoz masszív társadalmi átrendezkedés, és a polgárság újraélesztése kellene, so ezt inkább lapozzuk).
zacknorb
mi?

több mint 1 éve
KeyG

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egyébként ha valaki megnézi a magyar és a norvég bajnokság csapatainak az értékét, 154-254 millió a norvég bajnokság javára igaz 4 csapattal több az első osztály ott, a játékosok átlagéletkorát 26.1 a magyar és 24.4 a norvég bajnokságé illetve a légiósok számát 133-97 a magyar bajnokság javára, akkor nekem ne mondja senki, hogy itt nem az utánpótlás nevelésben vannak a gondok.
Norvégia lakossága 5,5 milló mondjuk itt vagyunk 9,5-en és nem vagyunk képesek egy normális bajnokságot kiállítani a magyar bajnokság 2. legértékesebb klubja a Puskás attól 9 értékesebb klub van az Eliteserienben.
És azt is tudjuk, hogy az első Fradi értéke miért és miből annyi amennyi.
KeyG
Abszurdisztánban ahol tombol a pluralizmus megakadt a proliság 50 árnyalatánál elég sok minden nem úgy működik ahogy mondjuk a józan ész vagy a racionalitás diktálna.

Amíg a foci mocsara körül folyamatosan rózsaszín, parfümmel tuningolt pöcegőzzel kábítanak és erre vevők is az emberek senkinek se érdeke ebből a körforgásból kilépni.

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 136
Egyébként ha valaki megnézi a magyar és a norvég bajnokság csapatainak az értékét, 154-254 millió a norvég bajnokság javára igaz 4 csapattal több az első osztály ott, a játékosok átlagéletkorát 26.1 a magyar és 24.4 a norvég bajnokságé illetve a légiósok számát 133-97 a magyar bajnokság javára, akkor nekem ne mondja senki, hogy itt nem az utánpótlás nevelésben vannak a gondok.
Norvégia lakossága 5,5 milló mondjuk itt vagyunk 9,5-en és nem vagyunk képesek egy normális bajnokságot kiállítani a magyar bajnokság 2. legértékesebb klubja a Puskás attól 9 értékesebb klub van az Eliteserienben.
És azt is tudjuk, hogy az első Fradi értéke miért és miből annyi amennyi.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!
easy

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ezzel megvan a legjobb nyolc az utolsó meccsen lehet a tarcsit küldeni
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
Hol volt ez a Raphinha a Xavi alatt???
ozibozi
Végül ideért….de így is néha azért vannak szornyu meccsei…bár ahhoz képest hogy régen néha voltak jó meccsei, ez elég nagy fejlődés
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 752 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Benfica elfikázta....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 170
Hol volt ez a Raphinha a Xavi alatt???
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 737 — "Montoya por favor!"
Jó látni hogy az UEFA már alkalmaz NFL-es scriptírókat 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú meccs lehetett ez a Benfica ellen 😀😀😀😀
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
4-5