Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Abszolut igaz amit mondtal, de en most Marcira gondoltam.En nem tudom, mit surol, azt tudom, hogy ha megfeleloen kepzik, jatszik eleget es az o mentalitasa is maximum lesz, akkor a gyerek kurva jo lehet. Mert amit eddig lattam tole, oriasi potencial van benne es toronymagasan kilogna a valogatott kozeppalyajan felfele. Olyan tokei vannak, amire itt nagyon nagy szukseg lenne, nem ilyen szintelen-szagtalan, minimumos jatekos, mint Nagy vagy Nikitscher, akik a tutit csinaljak es passzolgatnak hatra. A gyerek 19 evesen annyi labdat szerez a Bundesligaban 1000 perc alatt, amennyit Nikitscher vagy Nagy Adam 2000 perc alatt.Nem leszek nepszeru, de szerintem Dardai a kozepszer aljat surolja.Azert a jelenlegi magyar valogatott eleg jo nevekbol all, ha itt van Dardai, Gulacsi, Sallai, ha Schafer nem lapozza ki magat, etc.a nemet masodosztaly kiesojenek a felidos csatara a kilences mezben.Szalai 2013-as szavai nem vesztették el a jelentőségüket.
Csodalatos.
Kenny
Különösen gondolok itt arra, hogy azért egy éles nemzetközi meccsen kijön ám az, hogy ki hol, mennyit és milyen körülmények között edződik. Ki játszik a BL-ben, ki a másodosztályokban, ki meg a Haladásban.
Kampman
Alapvetoen szerintem kb. messze a legerosebb, ha azt nezzuk, ki hol es mennyit jatszik. Szoval en erre nem fognam, hogy osztalykulonbseg. Kurva szar utemben jottek ki a serulesek nalunk.
Stez
Kenny
Stez
több mint 1 éve
Kara, Csoboth, Gazdag, Fiola, Nikitscher..
több mint 1 éve
En nem tudom, mit surol, azt tudom, hogy ha megfeleloen kepzik, jatszik eleget es az o mentalitasa is maximum lesz, akkor a gyerek kurva jo lehet. Mert amit eddig lattam tole, oriasi potencial van benne es toronymagasan kilogna a valogatott kozeppalyajan felfele. Olyan tokei vannak, amire itt nagyon nagy szukseg lenne, nem ilyen szintelen-szagtalan, minimumos jatekos, mint Nagy vagy Nikitscher, akik a tutit csinaljak es passzolgatnak hatra. A gyerek 19 evesen annyi labdat szerez a Bundesligaban 1000 perc alatt, amennyit Nikitscher vagy Nagy Adam 2000 perc alatt.Nem leszek nepszeru, de szerintem Dardai a kozepszer aljat surolja.Azert a jelenlegi magyar valogatott eleg jo nevekbol all, ha itt van Dardai, Gulacsi, Sallai, ha Schafer nem lapozza ki magat, etc.a nemet masodosztaly kiesojenek a felidos csatara a kilences mezben.Szalai 2013-as szavai nem vesztették el a jelentőségüket.
Csodalatos.
Kenny
Különösen gondolok itt arra, hogy azért egy éles nemzetközi meccsen kijön ám az, hogy ki hol, mennyit és milyen körülmények között edződik. Ki játszik a BL-ben, ki a másodosztályokban, ki meg a Haladásban.
Kampman
Alapvetoen szerintem kb. messze a legerosebb, ha azt nezzuk, ki hol es mennyit jatszik. Szoval en erre nem fognam, hogy osztalykulonbseg. Kurva szar utemben jottek ki a serulesek nalunk.
Stez
Kenny
több mint 1 éve
jojjon meg osvath meg botka es ligavalogatott is lehet.
több mint 1 éve
Teljesen összezavar ez a KATÁZÁS
több mint 1 éve
Egy jó vállalás ellen nincs ellenszer.Nem tudom mi lenne ha Gulácsi kapna 0.58 xgre 3 gólt …vszeg a csávó menedékjogot kérne Erdogantol2.3 xGOT-re, annyira nem vészes, a lövések voltak extrák amúgy.
csebi
zacknorb
Egy jó portás is csak utat mutat.
Jó kapusnak van szerencséje.
több mint 1 éve
Jó de ugyanez igaz a törökökre is illetve van két komoly eltiltottjuk.Azert a jelenlegi magyar valogatott eleg jo nevekbol all, ha itt van Dardai, Gulacsi, Sallai, ha Schafer nem lapozza ki magat, etc.a nemet masodosztaly kiesojenek a felidos csatara a kilences mezben.Szalai 2013-as szavai nem vesztették el a jelentőségüket.
Csodalatos.
Kenny
Kampman
Stez
Ég és föld a két csapat, ez a válogatott 5 éve emberfelettit nyom, előbb utóbb itt a vége..
több mint 1 éve
Nem leszek nepszeru, de szerintem Dardai a kozepszer aljat surolja.Azert a jelenlegi magyar valogatott eleg jo nevekbol all, ha itt van Dardai, Gulacsi, Sallai, ha Schafer nem lapozza ki magat, etc.a nemet masodosztaly kiesojenek a felidos csatara a kilences mezben.Szalai 2013-as szavai nem vesztették el a jelentőségüket.
Csodalatos.
Kenny
Kampman
Stez
több mint 1 éve
Nem tudom mi lenne ha Gulácsi kapna 0.58 xgre 3 gólt …vszeg a csávó menedékjogot kérne Erdogantol2.3 xGOT-re, annyira nem vészes, a lövések voltak extrák amúgy.
csebi
több mint 1 éve
Azert a jelenlegi magyar valogatott eleg jo nevekbol all, ha itt van Dardai, Gulacsi, Sallai, ha Schafer nem lapozza ki magat, etc.a nemet masodosztaly kiesojenek a felidos csatara a kilences mezben.Szalai 2013-as szavai nem vesztették el a jelentőségüket.
Csodalatos.
Kenny
Kampman
több mint 1 éve
Szegény Hali, örül, ha az Nb3-ben indulhata nemet masodosztaly kiesojenek a felidos csatara a kilences mezben.Szalai 2013-as szavai nem vesztették el a jelentőségüket.
Csodalatos.
Kenny
Kampman
több mint 1 éve
a nemet masodosztaly kiesojenek a felidos csatara a kilences mezben.Nálunk megye 4-ben a múltkor el volt tiltva az irányítónk, aki Vasas nevelés. Ő a 10-es. Alig várta az autószerelőnk a lehetőséget, a kispadra felvette a mezét. Soha az életében nem futballozott, csak a kvótával meg kell lenni a helyi gyerekekből hogy kapjunk támogatást. A 88. percben becserélte az edző , a 89. percben össze rúgta mindkét bokáját, úgy, hogy nem bírt lábra állni és le kellett cserélni 😃😃
Csodalatos.
Kenny
több mint 1 éve
Kössetek fel, de Dibusz nem válogatott szint.
több mint 1 éve
Ahogy szoktunkNa nem baj, a Hunyadi végén mi nyerünk.Vezéráldozattal
Kampman
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Nem tudom mi lenne ha Gulácsi kapna 0.58 xgre 3 gólt …vszeg a csávó menedékjogot kérne Erdogantol
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Kata,Fiola,Nagy Zsolt harmast nem birja el a csapat.
több mint 1 éve
Védelem az szunyál vagy mi a fasz?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na nem baj, a Hunyadi végén mi nyerünk.Vezéráldozattal
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na nem baj, a Hunyadi végén mi nyerünk.
több mint 1 éve
Itt a vége
több mint 1 éve
a nemet masodosztaly kiesojenek a felidos csatara a kilences mezben.Szalai 2013-as szavai nem vesztették el a jelentőségüket.
Csodalatos.
Kenny