Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Legalább ilyenkor engedhetnék neki a szabadot
több mint 1 éve
nem kell bánkódni a leicesternek, köv.meccsen egy könnyű ellenfél ellen biztos pontot/pontokat szereznek
több mint 1 éve
Riporter ilyen hülye? "gesztus".. lehozza a másik középpályást aki 4 sárgán ül.igen a spíleres stáb ennyire hülye
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Riporter ilyen hülye? "gesztus".. lehozza a másik középpályást aki 4 sárgán ül.
több mint 1 éve
nevertonLassan már ott tartunk, hogy ki nincs? 😀Valamikor le kell tölteni a büntit, nem lehet 4 sárgával lavírozni a maradék 21 meccsen.mondjuk whu a mu előtt van a tabellán 😊
Inkább egy whu mint utána a mu vagy a forest
Stoki
Negritis, a vajda
shagi0206
meg még a spurs
több mint 1 éve
Lassan már ott tartunk, hogy ki nincs? 😀Valamikor le kell tölteni a büntit, nem lehet 4 sárgával lavírozni a maradék 21 meccsen.mondjuk whu a mu előtt van a tabellán 😊
Stoki
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Valamikor le kell tölteni a büntit, nem lehet 4 sárgával lavírozni a maradék 21 meccsen.mondjuk whu a mu előtt van a tabellán 😊
Stoki
több mint 1 éve
Stoke-Leedsen is korrekt köd vanAngolok hülyék hülye angolok
buzi angol időjárás...
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Valamikor le kell tölteni a büntit, nem lehet 4 sárgával lavírozni a maradék 21 meccsen.Inkább egy whu mint utána a mu vagy a forest
több mint 1 éve
Stoke-Leedsen is korrekt köd vanbuzi angol időjárás...
több mint 1 éve
Oszt ez mír sárga te farok
Draft

több mint 1 éve
dominiknak ezért kár volt
több mint 1 éve
nem hivatalosan az volt az elsőamugy zidane vbs kiallitasa volt az elso "var"os itelet nem?a biri vmi visszajatszast megnezett anno ha jol emlekszembárhova teszed ezt a vonalat lesz 3-4 centis dolog amin rugózni kellLehet, hogy lenne egy ilyen negatív következménye.Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
zacknorb
De az egyébként nagyon pozitív VAR tekintélyét is kikezdi, hogy ilyen 3-4 centis dolgokon videóznak perceket, ahelyett, hogy az olyan nyilvánvaló bírói tévedések/csalások korrekciójára használnák, mint pl. a 2002-es koreai meccsek, Lampard gólja 2010-ben, stb.
Kampman
ahogy van mikor azt nézik hogy saját térfeléről indul-e a játékos
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
elvileg erre nem hagyatkozhatott volna a bíró, de rászólt a tartalék bíró talán
több mint 1 éve
Még BebasszaLali isNagyon kellene egy harmadik gól,hogy nyugi legyen a Poolnak....majd jota
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Draft

több mint 1 éve
Nagyon kellene egy harmadik gól,hogy nyugi legyen a Poolnak....majd jota
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 545
amugy zidane vbs kiallitasa volt az elso "var"os itelet nem?a biri vmi visszajatszast megnezett anno ha jol emlekszembárhova teszed ezt a vonalat lesz 3-4 centis dolog amin rugózni kellLehet, hogy lenne egy ilyen negatív következménye.Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
zacknorb
De az egyébként nagyon pozitív VAR tekintélyét is kikezdi, hogy ilyen 3-4 centis dolgokon videóznak perceket, ahelyett, hogy az olyan nyilvánvaló bírói tévedések/csalások korrekciójára használnák, mint pl. a 2002-es koreai meccsek, Lampard gólja 2010-ben, stb.
Kampman
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
bárhova teszed ezt a vonalat lesz 3-4 centis dolog amin rugózni kellLehet, hogy lenne egy ilyen negatív következménye.Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
zacknorb
Kampman
több mint 1 éve
Nagyon kellene egy harmadik gól,hogy nyugi legyen a Poolnak....
Draft

több mint 1 éve
Lehet, hogy lenne egy ilyen negatív következménye.Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
zacknorb
több mint 1 éve
"Szegény" VAR bírónak ma sok a meló
több mint 1 éve
Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Te vagy a szaudi Arsene Wenger.
Kampman
több mint 1 éve
Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.