Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
bezzeg haveromat kisorsolták, de neki meg Coldplay jegyei vannak aznapra, remélem nem tudja eladni őket 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Pep h birja?Kloppnak szerintem felemésztette az erejét a kicsinyes, szarrágó gittegyletekkel való birkózás.
O mar tett egy szunetet anno a barca utan.
Simeone a nagy kerdes, mert a csapata nem mindig top
Bill Belicsek meg FA
YoungZeeZee
hogy tudják, hogy Tierney egy fasz velünk szemben, de mindig és mindig megkapjuk vagy bíróként, vagy a var-szobába - most éppen a múltkori var-os ámokfutása után egy nappal bejelentik, hogy a Dinamo elleni meccset megint ő vezeti.
hogy szélmalomharcot vív teljesen feleslegesen.
hogy mindenkit megbasznak kétszer is, de azt a csapatot kivételezettként kezelik, akik miatt két olyan szezonunk ment a kukába, amivel máskor tizenőt ponttal végeztünk volna a többi csapat előtt.
hogy annyit tud csinálni, hogy a negyedik játékvezetőnek kénytelen panaszkodni azon, hogy teljesen nyilvánvaló dolgokat néznek el a meccseinken, hogy olyan hibákat követnek el, amik utána befolyásolják a meccs végeredményét, és tízből nyolcszor egyértelműen a kárunkra.
én azt csodálom, hogy idáig bírta, és még nem kapott szívrohamot a pálya mellett egy erősebb pillanatban.
több mint 2 éve
Schmadtke is távozikSchmadtkét mindig is január végéig mondták, esetleges kiterjeszthetőséggel.
mi a faszom van itt?!
www.facebook.com/photo/?fbid=987999369794221&set=a.188926256368207
Negritis, a vajda
de ha jön új edző, akkor nem kényszerítik rá.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 593
Pep h birja?O mar tett egy szunetet anno a barca utan.
Simeone a nagy kerdes, mert a csapata nem mindig top
Bill Belicsek meg FA
több mint 2 éve
Schmadtke is távozikmi a faszom van itt?!
www.facebook.com/photo/?fbid=987999369794221&set=a.188926256368207
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mourinhónak nincs csapata. 🤔Ráadásul ma van a szülinapunk Józsival. Gondolom nekem ez az ajándék, neki meg a kinevezés lesz 😀
Cubehor
több mint 2 éve
Akkor érte (is) kell most megnyerni a bajnokságot hajrá Pool 😊 Ray Lewis reload 😀
több mint 2 éve
Kipihenni magát jövőre, addigra Ancelotti pont befárad,Kubatov csomagban tesz rájuk ajánlatot, Mourinho a kanyarban sincs.
és viszi magával Szobót Madridba.
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Azt hittem a kupa elődöntőreLaporta tudod a dolgod!Tudja hát, készül a konfdöntőre!
garincsa
warr_b
több mint 2 éve
Kipihenni magát jövőre, addigra Ancelotti pont befárad, és viszi magával Szobót Madridba.
több mint 2 éve
Az a csoda, hogy Guardiola és Simeone tudja ezt csinálni évek óta, ők hárman külön kasztot képviseltek ebből a szempontból az edzők között.
több mint 2 éve
Tavaly tavasszal látszódott ez rajta nagyon, idén úgy tűnt viszont mintha új erőre kapott volna. Ezek szerint csak eddig.
több mint 2 éve
itt egy hosszabb interjúwww.liverpoolfc.com/news/jurgen-klopp-announces-decision-step-down-liverpool-manager-end-season
azzal hogy Pepijin saját karrierjét indítaná be
és a többiek is más irányba mennek úgy néz ki hogy szétszéled a stáb teljesen
ez alapján legalább 1 év pihi jön nála vagy tényleg valami válogatott
több mint 2 éve
Elhozni Gyurit Paksról, mielőtt lecsap rá a Liverpool.Pinyő FA, jobb deal.
csipkelli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Laporta tudod a dolgod!Tudja hát, készül a konfdöntőre!
garincsa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Liverpool-HeartAzt,hogy a teljes edzői stáb nyáron elhagyja a klubot.Többek között Pep Ljinders ès Peter Krawietz is.
több mint 2 éve
Már a videó elején mondtam, hogy Jürgen egy fáradt, enyhén kiégett öregedő emberként fest. 1:10-nél megmondja hogy Running out of energy.Az egész egy remek vizuális alátámasztás.
Minden jót Jürgen!
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
hibát követtem el, belenéztem az NSO kommentekbepedig ott vannak az igazi szakértők
Nem normális ez a Klopp.Hogy tudja otthagyni a több százezer fontos fizetését?Negritis, a vajda
Amúgy meg milyen nyomás van nála?Hagyjuk már...Legrosszabb esetben kirúgják és kap felfoghatatlan mennyiségű végkielégítést.Más összetenné a kezét,ha ilyen munkahelye lehetne.Ő meg otthagyja...Még fizikálisan sem kell megszakadnia.Menjen el gyárba 12 órázni!Akkor majd becsülni fogja a korábbi munkahelyét! lokifan-220
több mint 2 éve
hibát követtem el, belenéztem az NSO kommentekbeNem normális ez a Klopp.Hogy tudja otthagyni a több százezer fontos fizetését?
Amúgy meg milyen nyomás van nála?Hagyjuk már...Legrosszabb esetben kirúgják és kap felfoghatatlan mennyiségű végkielégítést.Más összetenné a kezét,ha ilyen munkahelye lehetne.Ő meg otthagyja...Még fizikálisan sem kell megszakadnia.Menjen el gyárba 12 órázni!Akkor majd becsülni fogja a korábbi munkahelyét! lokifan-220
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Elhozni Gyurit Paksról, mielőtt lecsap rá a Liverpool.na ez sokkolt...A message to Liverpool supporters from Jürgen Klopp. pic.twitter.com/l7rtmxgOzt
— Liverpool FC (@LFC) January 26, 2024
Tony Adams
Laporta tudod a dolgod!
garincsa
több mint 2 éve
na ez sokkolt...A message to Liverpool supporters from Jürgen Klopp. pic.twitter.com/l7rtmxgOzt
— Liverpool FC (@LFC) January 26, 2024
Tony Adams
Laporta tudod a dolgod!
több mint 2 éve
Mit tehet ha a Roma hív? 🤣🤣túl sokat nézte a blöfföt és fél a dipo reakciótól
steelwolf
több mint 2 éve
Mit tehet ha a Roma hív? 🤣🤣
több mint 2 éve
Minek megy el egy évvel előbb vajon... Egyáltalán nem fog hiányozni, ez rivális szurkolótól hangozva mindent elmond róla.2 évvel hamarabb, 25/26ig volt szerződése
Akkor jöjjön Slippy G, a harmadik baszk agyas kedvencem maradjon csak a gyógyszertárban 😀
Heisman nádor
Steviet nemtom az arabok elengedik-e 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Én is.Javítottam! 😊Jürgen Klopp has announced his decision to step down as #LFC manager at the end of the season, having informed the club’s ownership of his wish to leave his position in the summer.faszom
YoungZeeZee
akkor most kell odatolni mindent Marco Rossi elé
Negritis, a vajda
Tony Adams