Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 632 — beers & Packers
Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 497 — nabege2@yahoo.com
„A Bulgária ellen megvívott mérkőzésünk után nem volt fordító, nem az anyanyelvemen szólalhattam meg, angolul kicsit félrement a mondanivalóm üzenete.”

Amúgy olvas kommenteket és szóltak is neki, hogy morajlás van a háttérben az ominózus nyilatkozat után.
JC6 - a zsidó
Marco Rossi?
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 433 — LIGHTS OUT!
Rashford és Onana is sérülést a válogatott szünetben.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
„A Bulgária ellen megvívott mérkőzésünk után nem volt fordító, nem az anyanyelvemen szólalhattam meg, angolul kicsit félrement a mondanivalóm üzenete.”

Amúgy olvas kommenteket és szóltak is neki, hogy morajlás van a háttérben az ominózus nyilatkozat után.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 481 — Lucas Scott

Sixo
Meg kellett volna nézni amúgy a hosszút, és visszahúzni rövidre. Ha a kapus elindul a hosszúra, akkor mire visszamozdulna, már szedheti ki a labdát a hálóból.

Csakhát a Liverpoolban ritkán jut el ilyen helyzetig Szoboszlai, úgyhogy még nem tudta cizellálni a megoldási folyamatábrát.
slowmotion
ez nem kamu?
ilyenre sztem nem kene valaszolni
YoungZeeZee
Mindig van valami életcsászára hülye, aki benyög valami okosat. Persze lehet vicc, meg lehet oltás is, a válasz teljesen korrekt, stílusosan végrehajtott baráti hülyevagybazmegezés.
slowmotion
Nem, nem kamu. Követem instán és ez valóban megtörtént.
Sixo
Milyen fogadást vesztettel h követned kell 96iflowt?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
@Löfli elmondanád mit csinál a kliensed?

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 814 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Amúgy mióta van h a címvédő nincs ott az adott tornán?
Most az Olaszokra gondolok. Persze ha egy Ukrajnát nem tudnak megverni(x) akkor mind1 is. De ha jól emlékszem régen automatikus résztvevő volt.
steelwolf
vb-n 2006 óta nincs ilyen, eb-n korábban sem volt
Löfli
Oks, köszi.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 931 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Most az Olaszokra gondolok. Persze ha egy Ukrajnát nem tudnak megverni(x) akkor mind1 is. De ha jól emlékszem régen automatikus résztvevő volt.
steelwolf
vb-n 2006 óta nincs ilyen, eb-n korábban sem volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Az örmények most vethetnek igazán magugra a lettek elleniért

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 814 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 119
Nagyon jó a walesi mez, simán lehetne nálunk is 2. számú.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Az mennyire hollywoodi sztori már, hogy Kolumbia Díaz duplájával 2-1-re megverte Brazíliát, és a szülei mindezt a lelátóról nézték végig?!

El tudom képzelni, hányan vigyáztak rájuk...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 598
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azt írják hogy a Man City és a Chelsea sorsa 30 pont levonás vagy akár kizárás is lehet ha elítélik őket.

Hú de röhögnék ha bedőlne az egész, amit Manchester kék felében csinálnak hosszú évek óta.
Mikey
Mennyi a reális esélye hogy bármit is kapnak. Akkor lepődnék meg ha kapnánank bármit is.
Nomac
Majd megint leigazolják az ügyvéd all-star válogatottat és nem lesz ebből se semmi mint mindig. De a foci újra megmenekült és ez a lényeg.

több mint 2 éve

Sixo
Meg kellett volna nézni amúgy a hosszút, és visszahúzni rövidre. Ha a kapus elindul a hosszúra, akkor mire visszamozdulna, már szedheti ki a labdát a hálóból.

Csakhát a Liverpoolban ritkán jut el ilyen helyzetig Szoboszlai, úgyhogy még nem tudta cizellálni a megoldási folyamatábrát.
slowmotion
ez nem kamu?
YoungZeeZee
Mindig van valami életcsászára hülye, aki benyög valami okosat. Persze lehet vicc, meg lehet oltás is, a válasz teljesen korrekt, stílusosan végrehajtott baráti hülyevagybazmegezés.
slowmotion
Nem, nem kamu. Követem instán és ez valóban megtörtént.

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 617 — Cowboys fan

Sixo

slowmotion
ez nem kamu?
YoungZeeZee
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 353 — Keep pounding
Hétfői selejtezőnapon 3 ki-ki meccs is lesz:
Ukrajna - Olaszország, az X az olaszoknak jó
Csehország - Moldova, az X a cseheknek jó
Szlovénia - Kazahsztán, az X a szlovénoknak jó

Kiváncsi vagyok borul-e vhol a papírforma.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
na végre igazi foci lesz ma a match4-en. Notts County - Bradford City, angol negyedosztály!

built for this shit

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 353 — Keep pounding
Rossi mikor hülyült meg?

"Sok magyar van, akik nálam jóval kevésbé szeretik a válogatottat. Jó lenne, ha ők szégyenkeznének!"
ThundersNFL a Jobbágy
Rossi mindig ilyen volt.
Olvass vissza 10 évvel ezelőtti nyilatkozatokat Kispestről.
A csávó egy zseni óvodás lelkivilággal.
Ez van, el kell viselni, cserébe van egy bárkivel kompetitív válogatottunk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Azt írják hogy a Man City és a Chelsea sorsa 30 pont levonás vagy akár kizárás is lehet ha elítélik őket.

Hú de röhögnék ha bedőlne az egész, amit Manchester kék felében csinálnak hosszú évek óta.
Mikey
Mennyi a reális esélye hogy bármit is kapnak. Akkor lepődnék meg ha kapnánank bármit is.
Nomac
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 497 — nabege2@yahoo.com
Rossi mikor hülyült meg?

"Sok magyar van, akik nálam jóval kevésbé szeretik a válogatottat. Jó lenne, ha ők szégyenkeznének!"
ThundersNFL a Jobbágy
ha kapod a pénzt valahonnan, nem a 2 szép szemedért kapod, néha kérni fognak valamit
most ezt kérték, hogy mondja ezt
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Rossi mikor hülyült meg?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 441 — balazs.t85@gmail.com

Mikey
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 598

Sixo

slowmotion
ez nem kamu?