Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
BVSC - Siófokkint voltunk haverral, mi is kb ennyit számoltunk 😀
NB2
289 néző
Szánalmas
JC6 - a zsidó

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Kórus a Fáy utcában: „budapesti Honvéd, a faszomat szopd szét”. Szpíker: „a Honvéd is szóba kerül a nézőtéren”.🙂 (Azt, hogy egy Vasas-Nyíregy meccsen miért kell a Honvédot basztatni, ne tőlem kérdezzétek.)Az ultrák nem a magas iq-jukról híresek.
nagylaza, főpohárnok
Vasas-akárki meccsen szarakispestezés, mikor vezet az ellenfél. Nah mindegy.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Kórus a Fáy utcában: „budapesti Honvéd, a faszomat szopd szét”. Szpíker: „a Honvéd is szóba kerül a nézőtéren”.🙂 (Azt, hogy egy Vasas-Nyíregy meccsen miért kell a Honvédot basztatni, ne tőlem kérdezzétek.)Pécsen is szólt a PMFC-Szpari közben a "óóóóó, buzi Vasas".
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Kórus a Fáy utcában: „budapesti Honvéd, a faszomat szopd szét”. Szpíker: „a Honvéd is szóba kerül a nézőtéren”.🙂 (Azt, hogy egy Vasas-Nyíregy meccsen miért kell a Honvédot basztatni, ne tőlem kérdezzétek.)
több mint 2 éve
Anyám, mi ez a kezdő... Szét fog szedni a Nyíregy 😬Am elől teljesen jó, hátul lehetne roszabb (hello Szivacs)
Uram - Baráth, Lita, Pavkovics, Ódor - Girsik, Hidi, Urblik - Tóth, Soma, Radó
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Anyám, mi ez a kezdő... Szét fog szedni a Nyíregy 😬Ahogy elkezdtem olvasni ezeket a neveket, egyből beugrott a verhetetlen tizenegy:
Uram - Baráth, Lita, Pavkovics, Ódor - Girsik, Hidi, Urblik - Tóth, Soma, Radó
warr_b
Tirnauer - Ásó, Kapa, - Steinitz, Jascsák, Podhola, - Sipőcz, Kohn Géza, Halász, Vadász, Madarász.
több mint 2 éve
Zsuzsi benzemanak képzeli magát azzal a kötéssel a kezén? Már hónapok óta hordja.
több mint 2 éve
Anyám, mi ez a kezdő... Szét fog szedni a Nyíregy 😬Uram - Baráth, Lita, Pavkovics, Ódor - Girsik, Hidi, Urblik - Tóth, Soma, Radó

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Józsit kiállították és nem lesz az Inter ellen. Egyéb meglepő hírek, az ég kékSzarházi/egy Roma szurkoló/
zacknorb
több mint 2 éve
🚨 Graham Potter is a possible candidate for the Manchester United job if Sir Jim Ratcliffe’s team decides to sack Erik ten Hag.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) October 22, 2023
(Source: @reluctantnickopic.twitter.com/gKkOzkT6Xd
több mint 2 éve
Egy újabb Ajax vereség, ezúttal, a 8 forduló alatt 3 ponttal álló Utrechttől, így már ők is megelőzik az Ajaxot. Az Amszterdami csapat így lecsúszott a 17. helyre a 18 csapatos bajnokságban.
több mint 2 éve
Józsit kiállították és nem lesz az Inter ellen. Egyéb meglepő hírek, az ég kék
zacknorb
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) October 22, 2023
több mint 2 éve
Józsit kiállították és nem lesz az Inter ellen. Egyéb meglepő hírek, az ég kék
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A 90. percben csak begyötört egyet a Roma 50 percet emberelőnyben játszva.
több mint 2 éve
Szalai Attila jobban járt volna ha maradt volna a Fenerben...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
José Bordalás has coached 207 matches in LaLiga.
— Matthew Clark (@MattClark_08) October 22, 2023
69 wins
69 draws
69 defeats pic.twitter.com/6BkofpCNoo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Minden ott kezdődött, hogy miért kellett otthagyni a Fenert?nála nagyon félre ment valami, a válogatottban is szar. hogy a picsába lehet így visszaesni hirtelen 23 évesen?Nem láttam a meccset, szóval nem tudok nyilatkozni. De a fotmob a leggyengébb értékelést neki adta a meccsen. 3 gólt kapott a csapata, kikaptak és lecserélték a 64. percben. Lehet már nem sok lehetőséget fog kapni.Szalai Attila 4 meccs szünet után most újra a kezdőben a Hoffenheim csapatában.Ahogy látom kár volt.
Sixo
Hanni
Sixo
peach
( ..és ezzel a hozzászólásommal szeretnék emlékezni az '56-os forradalomra)
Szerkesztette: Stoki
több mint 2 éve
Életében először nem úgy számoltak vele mint Hogy ő azt gondolta / elvárta és fejben szétesett. Emellett lehet nagy volt a kabát?nála nagyon félre ment valami, a válogatottban is szar. hogy a picsába lehet így visszaesni hirtelen 23 évesen?Nem láttam a meccset, szóval nem tudok nyilatkozni. De a fotmob a leggyengébb értékelést neki adta a meccsen. 3 gólt kapott a csapata, kikaptak és lecserélték a 64. percben. Lehet már nem sok lehetőséget fog kapni.Szalai Attila 4 meccs szünet után most újra a kezdőben a Hoffenheim csapatában.Ahogy látom kár volt.
Sixo
Hanni
Sixo
peach
Azért le nem írnám teljesen, de össze kellene rakni a valakinek őt fejben.
több mint 2 éve
nála nagyon félre ment valami, a válogatottban is szar. hogy a picsába lehet így visszaesni hirtelen 23 évesen?Nem láttam a meccset, szóval nem tudok nyilatkozni. De a fotmob a leggyengébb értékelést neki adta a meccsen. 3 gólt kapott a csapata, kikaptak és lecserélték a 64. percben. Lehet már nem sok lehetőséget fog kapni.Szalai Attila 4 meccs szünet után most újra a kezdőben a Hoffenheim csapatában.Ahogy látom kár volt.
Sixo
Hanni
Sixo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Igazából se a Pool se az Arsenal nincs készen jelenleg. Mindkét csapat veretlen a PL-ben (a Spurs meccset nem számolom L-nek), és X-eltek a Chelseavel és buktak úgy két pontot hogy ők voltak a dominánsan csapat és egyéni hibákon mentek el a pontok. És őszintén az elmúlt 3 évben mi is, a Poolnak hosszabb idő alatt el lettek kényeztetve a szurkolói, kisebb/nagyobb csalódásokkal út közben. Nem lehet mindig fejlődni, van hogy stagnálni fog a folyamat. És kb hogy az elmúlt 2-3 évben akárkit igazoltunk premium áron mind bevált, azt nem lehet tartani, ahogy a Pool se tudja tartani hogy a premium játékosokból olyanok váljanak mint Salah, Mane, Alisson, VvD. Lesznek olyanok mint Nunez, akit én nem temetek, de vannak hiányosságai ami miatt nem játszik, ami főleg a pressing.Felreertettem, az ma nagyon megy.liverpoolról beszélek 😀Igazabol nem fos az. Mukodik amit Arteta kitalalt, az egy jo jatek.Ha így marad, és hétfõn a Spurs veri Fulhamet, akkor vezetik a tabellát. Harry who?az a durva hogy dobogó közelében vagyunk úgy hogy sztem ótvar fos a játékunk
ulpianus
Negritis, a vajda
ulpianus
Negritis, a vajda
Sztem a Pool jateka sem fos. Mondjuk a Spurs ellen se voltak rosszak, csak ott egy nagyon jo taktikaval talaltak szembe magukat. Marmint szvsz. Nekem ez a legerdekesebb mindig, hoy melyik edzo epp mit jatszat a scapattal, es mennyire tud belenyulni, ha baj van? Persze a nagy golokat varom en is, de ez meccs kozben rajzolgatom fejben, mik a taktikak. Tudom, hulye dolog. 😀
ulpianus
A City a team to beat csapat, de utána szerintem látszik hogy kik a következő közeli lépcső még ‘rosszabb’ teljesítménnyel is. Ma is 0.61-es NPxG-t engedtünk, ez komoly szint védekezésben, még úgy is hogy szemre esett kelt a csapat. A Spurs szurkolóktól nem akarom elvenni az Ange hype-ot, én is imádtam a 2021/22-es szezonunkat. De ott a BL a cél, ami ha nem lesz meg akkor sem baj. A Chelsea is alul teljesített idén, most kijött a “szerencse” a büntetővel és a lecsúszott Mudryk góllal. A foci elvesz majd visszaadja.
Azoktól az emberektől akik pedig nem gondolatmenet útján vita szinten kérdőjelezik meg Miket és Kloppot, hanem kikiabálják a csapatból, na attól hánynom kell a közösségi felületeken.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Grizi tripla, Real X, vesztett pontokban utól értük az elsőt ❤️🤍
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Felreertettem, az ma nagyon megy.liverpoolról beszélek 😀Igazabol nem fos az. Mukodik amit Arteta kitalalt, az egy jo jatek.Ha így marad, és hétfõn a Spurs veri Fulhamet, akkor vezetik a tabellát. Harry who?az a durva hogy dobogó közelében vagyunk úgy hogy sztem ótvar fos a játékunk
ulpianus
Negritis, a vajda
ulpianus
Negritis, a vajda
Sztem a Pool jateka sem fos. Mondjuk a Spurs ellen se voltak rosszak, csak ott egy nagyon jo taktikaval talaltak szembe magukat. Marmint szvsz. Nekem ez a legerdekesebb mindig, hoy melyik edzo epp mit jatszat a scapattal, es mennyire tud belenyulni, ha baj van? Persze a nagy golokat varom en is, de ez meccs kozben rajzolgatom fejben, mik a taktikak. Tudom, hulye dolog. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
liverpoolról beszélek 😀Igazabol nem fos az. Mukodik amit Arteta kitalalt, az egy jo jatek.Ha így marad, és hétfõn a Spurs veri Fulhamet, akkor vezetik a tabellát. Harry who?az a durva hogy dobogó közelében vagyunk úgy hogy sztem ótvar fos a játékunk
ulpianus
Negritis, a vajda
ulpianus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!