Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Na ezèrt nem top csatár Hojlund, azok megteszik még a beadás előtt azt a lépést előre amivel odaérnek egy ilyen labdára. Utána meg amit 4 méterről kihagyott... persze Bruno is csak a keresztlécet találja telibe. 1-1 után hagytuk Antonyt a picsába, lett is 3 nagy helyzetünk.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Most olvastam, hogy 90 percre lebontva Núñeznek van a legjobb gól+assziszt mutatója az egész PL-ben. Wow. Mondjuk jó lenne ha végre stabilan kezdőként is játszana.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Igazabol nem fos az. Mukodik amit Arteta kitalalt, az egy jo jatek.Ha így marad, és hétfõn a Spurs veri Fulhamet, akkor vezetik a tabellát. Harry who?az a durva hogy dobogó közelében vagyunk úgy hogy sztem ótvar fos a játékunk
ulpianus
Negritis, a vajda
Ellenben perce megelni a meccsek alatt, hogy megint ugy kellett visszajonni, akkor minden hiba megno a szemunkben, hiszen mi szurkolunk. NFLben is lathatod, hogy az isteni csapat es/vagy edzo majomma valik, amint veszit parat. Es tenyleg erzed, hogy akkor ott mindketto igaz.
Sztem nekunk meg kell egy igazi befejezo csatar, plusz egy balbekk, es ennyi. Marmint miota kijelentette Ben White, hogy amig csak lehet, o maradna Arsenal jatekos, a jobb bunko megvan (mondogatta, hogy nem tetszik neki ez a fellepos felig VKP szerep. Akartak is Parteyval jatszatni, na az egy katasztrofalis otlet volt). Masik. Haver sajnos nem annyira jott be szvsz. Az o lathatatlan ember trukkje, amit tud, nem mukodik az Arzenyal allandoan poziciot valto tamadoi kozt. Szal vele is kezdeni kell valamit, mondjuk eladni. 😀
Es Ragya kapus remelem hozza magat. Rola erdemes tudni, a legjobbak kozt van labbal torteno jatek eseten. Ezert hoztak. Es meg vedeni is tud. Ramsdale sem csak bravurkapus, de tobbet hibazik (nagyon fiatalon jott ott belefert, ma mar nem), es labbal inkabb atlagos mint jo.
Erre most lattuk amit lattunk. Mindegy, hibazni lehet, az meg nem gond.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Ha így marad, és hétfõn a Spurs veri Fulhamet, akkor vezetik a tabellát. Harry who?az a durva hogy dobogó közelében vagyunk úgy hogy sztem ótvar fos a játékunk
ulpianus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nem láttam a meccset hála istennek, de Ancelotti lassan tényleg elmehet a búsba. Kva nagy ötlet volt megint kispadra tenni Joselut, az egyetlen csatárt, aki képes gólt lőni, h az a nyomorék Rodrygo a 79 percig a pályán legyen. Arra már inkább nem is mondok semmit, amit Brahimmal csinál.
Én amúgy nagyon bírom az öreget, de jó lesz ha szezon végén megy. Kezd megfaradni ez a sztori.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Meccs előtt aut hittem kapunk egy sima négyest. Ahhoz képest ez hibátlan.istenem de balfaszok vagyunkJó úton járunk!
Löfli
Dzsokijuing
több mint 2 éve
istenem de balfaszok vagyunkJó úton járunk!
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Idegenben jó az X. 😀 Visszaadta a Chelsea amit adtunk nekik. De megérdemeltük volna a pofont mint a magyar válogatott.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Minden rosszban van valami jó.Legalább végignézhetted a Albirex Niigata - Sagan Tosu meccset.Nope, kocsival voltam 😕Nem mentem hanem helyben ittál, értem.Na, tegnap se mentem inni, pedig hívtak | este 10-ig melóztam |Jújj, Hóland igen bebaszcsizta!😲Bebaszcsizott, mint Warrb szokott egy átlagos péntek este.
nagir
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
istenem de balfaszok vagyunkMeccs előtt azért aláírtad volna.
Löfli
több mint 2 éve
Legalább végignézhetted a Albirex Niigata - Sagan Tosu meccset.Nope, kocsival voltam 😕Nem mentem hanem helyben ittál, értem.Na, tegnap se mentem inni, pedig hívtak | este 10-ig melóztam |Jújj, Hóland igen bebaszcsizta!😲Bebaszcsizott, mint Warrb szokott egy átlagos péntek este.
nagir
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 2 éve
istenem de balfaszok vagyunk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Nope, kocsival voltam 😕Nem mentem hanem helyben ittál, értem.Na, tegnap se mentem inni, pedig hívtak | este 10-ig melóztam |Jújj, Hóland igen bebaszcsizta!😲Bebaszcsizott, mint Warrb szokott egy átlagos péntek este.
nagir
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Ejnye Ulpi hol megszokott mèrtèktartás, hidegvèr 😏😉Nyugodt vagyok. Van akinek zero tolerance jár. 😉
dande2
Ki hogy nézi, de nem vezet a Spurs jelenleg. A City az elsõ 21 ponttal. De nem lesz az, ha nyer a Spurs. Akiket temettünk HurriKane távozásával. Ez így sztem kiváló teljesítmény, és érdekes is, hogy meddig tudnak jutni.

több mint 2 éve
Trossard imádlak te állat!!
több mint 2 éve
lol mi van

Don't blink!
több mint 2 éve
Ennyire csak nekem csúszik le egy beadás, mackóban és tornateremben.Poén volt nézni a lassitásnál hogy végig csak a középső mozgast nézi 🤣🤣🤣 nagy mágus😉Mudryk te zseni 😀Tudatos volt!!
Löfli
Dzsokijuing
davemayer
Az utolsó pillanatban kapura sandított!
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Poén volt nézni a lassitásnál hogy végig csak a középső mozgast nézi 🤣🤣🤣 nagy mágus😉Mudryk te zseni 😀Tudatos volt!!
Löfli
Dzsokijuing
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Hat a hszedbol úgy tűnt mintha racsodalkoznál. 😊És én ezt nem tudom okoska?Ha így marad, és hétfõn a Spurs veri Fulhamet, akkor vezetik a tabellát. Harry who?2 hete vezetjük.
ulpianus
Sixo
ulpianus
több mint 2 éve
Ejnye Ulpi hol megszokott mèrtèktartás, hidegvèr 😏😉És én ezt nem tudom okoska?Ha így marad, és hétfõn a Spurs veri Fulhamet, akkor vezetik a tabellát. Harry who?2 hete vezetjük.
ulpianus
Sixo
ulpianus
több mint 2 éve
És én ezt nem tudom okoska?Ha így marad, és hétfõn a Spurs veri Fulhamet, akkor vezetik a tabellát. Harry who?2 hete vezetjük.
ulpianus
Sixo

több mint 2 éve
Ha így marad, és hétfõn a Spurs veri Fulhamet, akkor vezetik a tabellát. Harry who?2 hete vezetjük.
ulpianus
több mint 2 éve
Ha így marad, és hétfõn a Spurs veri Fulhamet, akkor vezetik a tabellát. Harry who?

több mint 2 éve
Cucu és Gusto a széleken verhetetlen.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Raya ránk fogadott?

Don't blink!