Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Bazzeg, ez akkora tizi volt, mint a ház. Erre tovább engedi és kiegyenlít a Bourmouth...
3 hónapja
Kovács Botond a becserelése után a 94. Percben valahogy megint győztes gólt szerzett. Gondolom ez már elég lesz hogy jövőre a ‘nagycsapatban’ nyomja végre. az AZ remek keltető—a legjobb helyen van most.
3 hónapja
Chiesát behívták az olasz válogatottba. Olyan jól ült a padon, hogy megérdemli, hogy a válogatott padján üljön?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Vlaki probalt mar edzo cuccal bemenni meccsre? Mtk-Paksra mennek de nem hiszem hogy beengednek... csomimegorzot se lattok.Vigyázz, mert ha lesz egy pár stoplis a táskában hamar a kezdőben találod magad.
beltazor
3 hónapja
Vlaki probalt mar edzo cuccal bemenni meccsre? Mtk-Paksra mennek de nem hiszem hogy beengednek... csomimegorzot se lattok.

3 hónapja
A Hesgoal már nem játszik.koszi. nem elerheto nalam.Nekem a Hesgoal rémlik.korabban volt mobilra app amin lehetett nezni meccseket.olyan mint a dofu streams csak fociravan mobil app bl meccsekhez?milyen appra gondolsz?
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
steelwolf
YoungZeeZee
De a Lola Football /androidra/ jónak tűnik.
3 hónapja
Holnap élőben Gdanskból 😊A Pogon Szczeczin vendégeskedik, megnézem Szalai Attila pillanatnyi formáját.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
A Comot tulajdonló testvérpár idősebbik fele, Michael Bambang Hartono tegnap elhunyt 86 évesen.
3 hónapja
A MU rejectek nagyot mentek az UEFA kupában. Aston Villa - Lillen Sancho assist és ő volt a meccs legjobbja, a Betis - Panán meg Antony és Amrabat is betalált.
3 hónapja
statisztikailag a kaput (goal) sem találták elEz a midtylland büszke lesz a tizenegyesekre. Kettő kapufa, egy meg elcsúszik lövés közben. Édes Jézus...
zinedine5OH NO DISASTER FOR MIDTJYLLAN
— SickosFC (@sickosfc.bsky.social2026. március 19. 22:08
That sucks soooo bad to get knocked out like this.
[image or embed]
Löfli
3 hónapja
Ez a midtylland büszke lesz a tizenegyesekre. Kettő kapufa, egy meg elcsúszik lövés közben. Édes Jézus...
zinedine5
OH NO DISASTER FOR MIDTJYLLAN
— SickosFC (@sickosfc.bsky.social) 2026. március 19. 22:08
That sucks soooo bad to get knocked out like this.
[image or embed]

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Romlott volt a spagetti, megfeküdte a farkas hasát 😶
3 hónapja
Márton Gábor a Szentlőrincnél - hivatalosan sportigazgatóként, de valójában ő lesz a vezetőedző is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
m4sport.hu/cikk/2026/03/19/feczko-tamast-harom-a-meztepo-honved-jatekost-ket-merkozesrol-tiltotta-el-az-mlsz/?fbclid=IwdGRjcAQomyJjbGNrBCibC2ZkaWQWUDOUvXsenAcWiaTROn5tT2xDAJ5vjmV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHif9urCkKNIG1vRfEo5zux1nVChUXAozvLcYR4E18sBqUXcDGflVfyoxnTfw_aem_6kisPAgnYzX7txGnUU7k8wA Pinte-s részt értem, de Feczkót 3 meccre elmeszelni, mert elmondta mi volt....ooooooké...
zacknorb
3 hónapja
Ez a midtylland büszke lesz a tizenegyesekre. Kettő kapufa, egy meg elcsúszik lövés közben. Édes Jézus...
3 hónapja
Mütyürland meccsen mi tizik voltak 😊
3 hónapja
kivizsgálás is leszHat mondjuk nem is ertem ezeket, hogy egy rahedli palyan ennyire kozel vannak tablak, meg vizelvezetok es hasonlo amugy serulesveszelyes dolgok a jatekterhez. Ketlem, hogy most eloszor esik neki ezeknek a tablaknak es szed ossze serulest.az ujja úgy néz ki mint egy túlsült debreceni az biztosmi az isten lett Langgal?Debrecenbe igazolt.
Negritis, a vajda
Stez
jobbulást neki
Negritis, a vajda
Stez
teljes joggal
www.nytimes.com/athletic/7130408/2026/03/19/noa-lang-galatasaray-surgery-osimhen-anfield/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
kozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.Mar vezerunk akcioba lendult, es intezi, hogy megkapjuk az 1954-es vilagbajnoki cimet.
csebi
3 hónapja
jo hat Vinni fontosabb mkinel is!Video is volt, csak nagyon el voltál Vinivel… szomorúkozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.pedig volt róla 1 oldal kb
csebi
Negritis, a vajda
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Video is volt, csak nagyon el voltál Vinivel… szomorúkozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.pedig volt róla 1 oldal kb
csebi
Negritis, a vajda
3 hónapja
kozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.pedig volt róla 1 oldal kb
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
kozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 845
koszi. nem elerheto nalam.Nekem a Hesgoal rémlik.korabban volt mobilra app amin lehetett nezni meccseket.olyan mint a dofu streams csak fociravan mobil app bl meccsekhez?milyen appra gondolsz?
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
steelwolf
3 hónapja
Sőt lettek volna 22.-ek és ki kell verni az elsőt és így végig menni nem?Ekkora faszságot is rég láttam mivel a Spurs kiemelt volt és az Atletico kiverte őket így elnyerték a kiemelt szerepet és ők lesznek otthon a visszavágón😅 megkora faszság ez.tetszettek volna megelozni a Spurst a fotablan 😉
remontada
csebi
Szerkesztette: remontada
3 hónapja
Ekkora faszságot is rég láttam mivel a Spurs kiemelt volt és az Atletico kiverte őket így elnyerték a kiemelt szerepet és ők lesznek otthon a visszavágón😅 megkora faszság ez.tetszettek volna megelozni a Spurst a fotablan 😉
remontada