Soccer
42 feliratkozó
3 hónapja
Akcidens
303
Mikor X volt az Arsenal hátul passzolgatott. Amikor a City vezet akkor is próbálnak támadni, na nálam ez az a mentalitás ami egy bajnok csapatnak kell... Ezért is remélem, hogy nem az Arsenal nyeri a PL-t.Tipikus haramball, park the bus, akárhogy hívhatjuk. Fegyelmezett kevés akciós sok védekezős foci, sajnálom hogy ez lett az arsenalból özilék után. De az is elmond vmit hogy ezzel idáig el lehet jutni
Toto21
3 hónapja
Mikor X volt az Arsenal hátul passzolgatott. Amikor a City vezet akkor is próbálnak támadni, na nálam ez az a mentalitás ami egy bajnok csapatnak kell... Ezért is remélem, hogy nem az Arsenal nyeri a PL-t.
3 hónapja
Akcidens
303
Ahhoz képest, hogy milyen meccs van a PL-ben alig van hozzászólásIgyekszünk Toto21-el
NB2
3 hónapja
Gabriel is egy suttyó lett. Már pályán se kéne lennie...Az uj van Dijk, nekik sokkal tobb mindent lehet, mint masnak. Nevetseges.
Toto21
3 hónapja
Akcidens
303
Elég mocskos volt ez a gabriel mozdulat, meg kell hagyni
3 hónapja
Gabriel is egy suttyó lett. Már pályán se kéne lennie...
3 hónapja
vagy legalább reméliAhhoz képest, hogy milyen meccs van a PL-ben alig van hozzászólásMindenki tudja hogy leolvad az Arsenal, és a City nyeri a PLt.
NB2
Nomac
3 hónapja
Ahhoz képest, hogy milyen meccs van a PL-ben alig van hozzászólásMindenki tudja hogy leolvad az Arsenal, és a City nyeri a PLt.
NB2
3 hónapja
Ahhoz képest, hogy milyen meccs van a PL-ben alig van hozzászólás
3 hónapja
www.eredmenyek.com/merkozes/foci/kf-laci-nBwoAYyq/pogradeci-0bFKFUkM/?mid=GxaJaj3CA Laci megnyerte a feljutási kulcsmeccset.
3 hónapja
Vajon miért tesznek hétfő estére egy Vasas-BVSC-t? Nemhogy a választ nem tudom, még csak tippem sincs.Az a TV-s meccs. Ez csak ilyen 1000 forintos kérdés lenne a Legyen Ön is milliomosban
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
1. AEK 28 meccs 66 pontVargáék újabb lépést tettek az arany feléHányat játszanak még a po.-ba? Behozható egyáltalán még a különbség?
remontada
Akcidens
2. PAOK 28 meccs 58 pont
3. Olympiakosz 27 meccs 58 pont
32 fordulóig mennek
behozható még de innne elég nagy esélyük van
3 hónapja
Doku-t le kell hozni...
3 hónapja
Igen Igen Igen!!!!!
3 hónapja
Akcidens
303
Eze mekkora banger lövés
3 hónapja
Donnarumma MVP

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Akcidens
303
Na az ilyen ziccer befejezések miatt vagyunk ott ahol
3 hónapja
Akcidens
303
Vargáék újabb lépést tettek az arany feléHányat játszanak még a po.-ba? Behozható egyáltalán még a különbség?
remontada
3 hónapja
Vargáék újabb lépést tettek az arany felé
3 hónapja
Akcidens
303
Ez hogy semmi? (Vevő vagyok bármilyen tény alapú magyarázatra)
3 hónapja
Akcidens
303
Raya alatt kicsit disznózsíros a fű
3 hónapja
Arsenal-ról annyit, hogy előbb nézek meg egy NB1-es meccset, mint tőlük egy mérkőzést... Annyira unszimpatikus a csapat idén, hogy csak na.Azért szerintem ez erős kijelentés ilyen fegyelmezett védelemmel nem hinném hogy kiérdemelt lennefelőlem helyet cserélhetnének a Tottenham-el. Champo-ba illő focit tolnakEz a meccs is jól mutatja, hogy előbb nézném a Muzsika TV-t, mint egy Arsenal meccset. Passzolgatnak a védők és a kapus között, húzzák az időt az első félidőben, Neymar műesései best off-ba beférnének a dobálgatásaik és emellett alattomos és suttyó szabálytalanságokat követnek el. Remélem semmit nem nyernek, míg Arteta az edző.Azt mondod megérdemli a negyedik 2.helyet egyhuzamba?
Toto21
Akcidens
Toto21
Akcidens
3 hónapja
én is inkább kocsmakvízre megyek, pedig ma ráértem volnaVajon miért tesznek hétfő estére egy Vasas-BVSC-t? Nemhogy a választ nem tudom, még csak tippem sincs.Stezt akarták szopatni, de minket sikerült.
nagylaza, főpohárnok
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Szépen kéz a kézben feljutott a Skenderbeu és a Laci is, ahogy az várható volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Akcidens
303
Guardiola reakciójából fix meme lesz