Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 720
Bazzeg, ez akkora tizi volt, mint a ház. Erre tovább engedi és kiegyenlít a Bourmouth...

3 hónapja
ozibozi New York Giants 21 722
Kovács Botond a becserelése után a 94. Percben valahogy megint győztes gólt szerzett. Gondolom ez már elég lesz hogy jövőre a ‘nagycsapatban’ nyomja végre.
az AZ remek keltető—a legjobb helyen van most.
3 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 827
Chiesát behívták az olasz válogatottba. Olyan jól ült a padon, hogy megérdemli, hogy a válogatott padján üljön?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 668 — I like the Texans, I like who we are
Vlaki probalt mar edzo cuccal bemenni meccsre? Mtk-Paksra mennek de nem hiszem hogy beengednek... csomimegorzot se lattok.
beltazor
Vigyázz, mert ha lesz egy pár stoplis a táskában hamar a kezdőben találod magad.
3 hónapja
beltazor Michigan Wolverines 2 971 — Pfizer & Moderna fan
Vlaki probalt mar edzo cuccal bemenni meccsre? Mtk-Paksra mennek de nem hiszem hogy beengednek... csomimegorzot se lattok.

3 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 970 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
van mobil app bl meccsekhez?
YoungZeeZee
milyen appra gondolsz?
Negritis, a vajda
korabban volt mobilra app amin lehetett nezni meccseket.olyan mint a dofu streams csak focira
YoungZeeZee
Nekem a Hesgoal rémlik.
steelwolf
koszi. nem elerheto nalam.
YoungZeeZee
A Hesgoal már nem játszik.
De a Lola Football /androidra/ jónak tűnik.
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 084 — Saturday Night Lights
Holnap élőben Gdanskból 😊
A Pogon Szczeczin vendégeskedik, megnézem Szalai Attila pillanatnyi formáját.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
A Comot tulajdonló testvérpár idősebbik fele, Michael Bambang Hartono tegnap elhunyt 86 évesen.

3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
A MU rejectek nagyot mentek az UEFA kupában. Aston Villa - Lillen Sancho assist és ő volt a meccs legjobbja, a Betis - Panán meg Antony és Amrabat is betalált.

3 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 530 — Ajmo Vatreni
Ez a midtylland büszke lesz a tizenegyesekre. Kettő kapufa, egy meg elcsúszik lövés közben. Édes Jézus...
zinedine5

OH NO DISASTER FOR MIDTJYLLAN

That sucks soooo bad to get knocked out like this.

[image or embed]

— SickosFC (@sickosfc.bsky.social2026. március 19. 22:08

Löfli
statisztikailag a kaput (goal) sem találták el
3 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 256 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Ez a midtylland büszke lesz a tizenegyesekre. Kettő kapufa, egy meg elcsúszik lövés közben. Édes Jézus...
zinedine5

OH NO DISASTER FOR MIDTJYLLAN

That sucks soooo bad to get knocked out like this.

[image or embed]

— SickosFC (@sickosfc.bsky.social) 2026. március 19. 22:08

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 970 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Romlott volt a spagetti, megfeküdte a farkas hasát 😶
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 390 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Márton Gábor a Szentlőrincnél - hivatalosan sportigazgatóként, de valójában ő lesz a vezetőedző is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 036 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 m4sport.hu/cikk/2026/03/19/feczko-tamast-harom-a-meztepo-honved-jatekost-ket-merkozesrol-tiltotta-el-az-mlsz/?fbclid=IwdGRjcAQomyJjbGNrBCibC2ZkaWQWUDOUvXsenAcWiaTROn5tT2xDAJ5vjmV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHif9urCkKNIG1vRfEo5zux1nVChUXAozvLcYR4E18sBqUXcDGflVfyoxnTfw_aem_6kisPAgnYzX7txGnUU7k8w
zacknorb
A Pinte-s részt értem, de Feczkót 3 meccre elmeszelni, mert elmondta mi volt....ooooooké...
3 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 530 — Ajmo Vatreni
3 hónapja
NB2 New England Patriots 29 049 — nabege2@yahoo.com
Mütyürland meccsen mi tizik voltak 😊
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 999 — The Mathematician
mi az isten lett Langgal?
Negritis, a vajda
Debrecenbe igazolt.
Stez
az ujja úgy néz ki mint egy túlsült debreceni az biztos

jobbulást neki
Negritis, a vajda
Hat mondjuk nem is ertem ezeket, hogy egy rahedli palyan ennyire kozel vannak tablak, meg vizelvezetok es hasonlo amugy serulesveszelyes dolgok a jatekterhez. Ketlem, hogy most eloszor esik neki ezeknek a tablaknak es szed ossze serulest.
Stez
kivizsgálás is lesz
teljes joggal

www.nytimes.com/athletic/7130408/2026/03/19/noa-lang-galatasaray-surgery-osimhen-anfield/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 092 — Whoops, looks like something went wrong.
kozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.
csebi
Mar vezerunk akcioba lendult, es intezi, hogy megkapjuk az 1954-es vilagbajnoki cimet.

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 967 — Lucas Scott
kozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.
csebi
pedig volt róla 1 oldal kb
Negritis, a vajda
Video is volt, csak nagyon el voltál Vinivel… szomorú
JC6 (Mr. Miele)
jo hat Vinni fontosabb mkinel is!

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 279
csebi
Negritis, a vajda
Video is volt, csak nagyon el voltál Vinivel… szomorú
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 999 — The Mathematician
csebi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
YoungZeeZee 9 845
van mobil app bl meccsekhez?
YoungZeeZee
milyen appra gondolsz?
Negritis, a vajda
korabban volt mobilra app amin lehetett nezni meccseket.olyan mint a dofu streams csak focira
YoungZeeZee
Nekem a Hesgoal rémlik.
steelwolf
koszi. nem elerheto nalam.
3 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 594
Ekkora faszságot is rég láttam mivel a Spurs kiemelt volt és az Atletico kiverte őket így elnyerték a kiemelt szerepet és ők lesznek otthon a visszavágón😅 megkora faszság ez.
remontada
tetszettek volna megelozni a Spurst a fotablan 😉
csebi
Sőt lettek volna 22.-ek és ki kell verni az elsőt és így végig menni nem?

Szerkesztette: remontada
3 hónapja
Ekkora faszságot is rég láttam mivel a Spurs kiemelt volt és az Atletico kiverte őket így elnyerték a kiemelt szerepet és ők lesznek otthon a visszavágón😅 megkora faszság ez.
remontada
tetszettek volna megelozni a Spurst a fotablan 😉