Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
YoungZeeZee
9 845
koszi. nem elerheto nalam.Nekem a Hesgoal rémlik.korabban volt mobilra app amin lehetett nezni meccseket.olyan mint a dofu streams csak fociravan mobil app bl meccsekhez?milyen appra gondolsz?
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
steelwolf
3 hónapja
Sőt lettek volna 22.-ek és ki kell verni az elsőt és így végig menni nem?Ekkora faszságot is rég láttam mivel a Spurs kiemelt volt és az Atletico kiverte őket így elnyerték a kiemelt szerepet és ők lesznek otthon a visszavágón😅 megkora faszság ez.tetszettek volna megelozni a Spurst a fotablan 😉
remontada
csebi
Szerkesztette: remontada
3 hónapja
Ekkora faszságot is rég láttam mivel a Spurs kiemelt volt és az Atletico kiverte őket így elnyerték a kiemelt szerepet és ők lesznek otthon a visszavágón😅 megkora faszság ez.tetszettek volna megelozni a Spurst a fotablan 😉
remontada
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Nekem a Hesgoal rémlik.korabban volt mobilra app amin lehetett nezni meccseket.olyan mint a dofu streams csak fociravan mobil app bl meccsekhez?milyen appra gondolsz?
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
3 hónapja
Ekkora faszságot is rég láttam mivel a Spurs kiemelt volt és az Atletico kiverte őket így elnyerték a kiemelt szerepet és ők lesznek otthon a visszavágón😅 megkora faszság ez.
3 hónapja
3 hónapja
A legtöbb gólban való részvétel liverpooli középpályásoktól egyetlen Bajnokok Ligája-szezonban:◉ 10 – Steven Gerrard (2007/08)
◎ 9 – Szoboszlai Dominik (2025/26)
3 hónapja
Fuh, nagyon jo matchup ez a PSG–Pool, kivancsi leszek.Készülhetünk Slot nyilatkozatainak második évadára, amikben mindenért ez a párharc lesz a hibás. 😂
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
YoungZeeZee
9 845
korabban volt mobilra app amin lehetett nezni meccseket.olyan mint a dofu streams csak fociravan mobil app bl meccsekhez?milyen appra gondolsz?
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
3 hónapja
Galata kapusa úgy kapott 8.1-es osztályzatot, hogy közben négy gólt nyelt
3 hónapja
Dominik Szoboszlai wins UEFA Man of the Match Award for Liverpool-Galatasaray.
3 hónapja
ide jött volna az a "well, that escalated quickly" mém az ötvenedik perc környékén ugye
3 hónapja
Vagy nagyon jo lesz a psg, vagy nagyon rossz, iden nagyon hullamzoak.Fuh, nagyon jo matchup ez a PSG–Pool, kivancsi leszek.10-2 nem ide
Stez
Negritis, a vajda
3 hónapja
Fuh, nagyon jo matchup ez a PSG–Pool, kivancsi leszek.10-2 nem ide
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Bayern 🆚 Real Madrid 🇪🇸🇪🇸 Barcelona 🆚 Atlético 🇪🇸
🇵🇹 Sporting 🆚 Arsenal 🏴
🇫🇷 PSG vs Liverpool 🏴
3 hónapja
Fuh, nagyon jo matchup ez a PSG–Pool, kivancsi leszek.
3 hónapja
Kar, hogy az elso meccs futballpalya helyett egy kb. sertestelepen jatszodhatott, osszessegeben mintha egy mas Spurs jatszana a BLben mint a PLben, siman jobbak voltak az Atleticonal.
3 hónapja
vagy nem láttuk a szabálytalanságt vagy a kurva anyjukat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Ez mi ítélet 😂😂😂
3 hónapja
Ez szabályos gól pedig
3 hónapja
Barom kopasz csak egy 20 percet késett ezekkel a cserékkel
3 hónapja
Hat mondjuk nem is ertem ezeket, hogy egy rahedli palyan ennyire kozel vannak tablak, meg vizelvezetok es hasonlo amugy serulesveszelyes dolgok a jatekterhez. Ketlem, hogy most eloszor esik neki ezeknek a tablaknak es szed ossze serulest.az ujja úgy néz ki mint egy túlsült debreceni az biztosmi az isten lett Langgal?Debrecenbe igazolt.
Negritis, a vajda
Stez
jobbulást neki
Negritis, a vajda
3 hónapja
Saccra kb levágta egy ujjpercét a reklámtábla 😕mi az isten lett Langgal?Debrecenbe igazolt.
Negritis, a vajda
Stez