Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Fiam a BVSC-pályán a vendégszektorból egy életnagyságú Rogán papírmaséval fotózkodik, valami kutyapárti iroda van a közelben 😀Az biztos nem a Löfli?
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Fiam a BVSC-pályán a vendégszektorból egy életnagyságú Rogán papírmaséval fotózkodik, valami kutyapárti iroda van a közelben 😀
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Hát ezaz, a válogatotthoz Bogesznál akárki jobban passzolna!A sírba visztek ezzel a BognárralEgy nevet mondj, aki jobban passzolna a magyar válogatotthoz.
JC6 (Mr. Miele)
Őszentsége Sobri Jóska
A felnőtt férfi A válogatott egy teljesen izolált valami a magyar footballban, Bogesz egyáltalán nem illik ehhez a már-már nyugatias, idilli, innovatív(?) közeghez.
Bogesz maga a tömény magyar labdarúgás, amihez a jelenlegi válogatottnak nincs nagyon sok köze
Poloska vagyok.
3 hónapja
Borbély BalázsA sírba visztek ezzel a BognárralEgy nevet mondj, aki jobban passzolna a magyar válogatotthoz.
JC6 (Mr. Miele)
Őszentsége Sobri Jóska
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Bajnokságot nyert itthon? Naugye.Borbély BalázsA sírba visztek ezzel a BognárralEgy nevet mondj, aki jobban passzolna a magyar válogatotthoz.
JC6 (Mr. Miele)
Őszentsége Sobri Jóska
JC6 (Mr. Miele)
Akkor még nem bizonyított a bmlsz szemében.
3 hónapja
Mennek fel az árak. Egyébként ha azt vesszük, '16-ban megvették Manét nem két pennyért, '17-ben Mo-t 50-60M körül, '17 nyáron Alit 70 millióért, '18 télen Virgilt 75 millióért. Nunezérr kiment 80 millió. Szoboszlai 60 millió, MacAllister 40 millió egy ablakban. Konaté árára nem emlékszen, de szerintem ő is 40 körül fájt.ertem de klopo alatt kb soha nem koltottek ennyit. es azert kene impact. de nekem ok. en imadom a dramat.tavaly a mu most a pool szorakoztatA különbség Közted és Henry között az, hogy ő egy pénzügyi szakember, semmit nem csinál anélkül, hogy kiszámolná. Átélt már egy-két krízist, a végén erősebben jött ki belőle, szóval nem fog bepánikolni, ha út közben nem megy minden úgy, ahogy kell.nekem kicsit bullshit duma ez a jovore tervezunk.Wirtz fog.Nehezen, ha nincs jobb szelso a csapatban. Hacsak nem Frimpong fog ott jatszani.Jövőre jobb lesz ez, nem egy évre tervezünk az új emberekkel.jövő télig nem akarok foglalkozni azzal hogy mi legyen Slot sorsa
slowmotion
a csapatgödörben van, de az első félidő nem volt vészes, ha nem kapunk olyan gólt amit elvettek tőlünk 2 hete akkor még bármi is lehetett volna, félidő után szétestünk
de igen ez a keret teljesen fel van forgatva + rengetegen játszanak formán kívül
ANK alatt nem lesz Salah, meglátjuk hogy javul-e bármi
Negritis, a vajda
Toto21
Stez
pl gyoztes.elkolt x szaz milliot. persze ahogy jose mondta investments,de h ekkora fossba legyenek sztem nem "megengedett" .
YoungZeeZee
Klopp alatt is volt hullámvölgy, sőt, aztán mégis ő döntötte el, hogy mikor volt lép.
slowmotion
YoungZeeZee
Azért a pénz ott volt. Ha Slot ezeket az igazolásokat két szezonra elosztva kapja meg, az nem nézne ki ennyire rosszul.
3 hónapja
Borbély BalázsA sírba visztek ezzel a BognárralEgy nevet mondj, aki jobban passzolna a magyar válogatotthoz.
JC6 (Mr. Miele)
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Pinyő, anno méltatlanul felállítottak, most bizonyíthatja, hatalmas tévedés voltA sírba visztek ezzel a BognárralEgy nevet mondj, aki jobban passzolna a magyar válogatotthoz.
JC6 (Mr. Miele)
Őszentsége Sobri Jóska
Gera, hátha egyszer sikerrel jár, az eddigi állomáshelyein csak a körülmények áldozata volt
De a legjobb opció Révész Attila, egyben átvenné az MLSZ vezetését is, miközben a padról irányítja a csapatot
Tessék ez 3, mind igazi magyarosch megoldás 😊
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 511
ertem de klopo alatt kb soha nem koltottek ennyit. es azert kene impact. de nekem ok. en imadom a dramat.tavaly a mu most a pool szorakoztatA különbség Közted és Henry között az, hogy ő egy pénzügyi szakember, semmit nem csinál anélkül, hogy kiszámolná. Átélt már egy-két krízist, a végén erősebben jött ki belőle, szóval nem fog bepánikolni, ha út közben nem megy minden úgy, ahogy kell.nekem kicsit bullshit duma ez a jovore tervezunk.Wirtz fog.Nehezen, ha nincs jobb szelso a csapatban. Hacsak nem Frimpong fog ott jatszani.Jövőre jobb lesz ez, nem egy évre tervezünk az új emberekkel.jövő télig nem akarok foglalkozni azzal hogy mi legyen Slot sorsa
slowmotion
a csapatgödörben van, de az első félidő nem volt vészes, ha nem kapunk olyan gólt amit elvettek tőlünk 2 hete akkor még bármi is lehetett volna, félidő után szétestünk
de igen ez a keret teljesen fel van forgatva + rengetegen játszanak formán kívül
Negritis, a vajda
Toto21
Stez
pl gyoztes.elkolt x szaz milliot. persze ahogy jose mondta investments,de h ekkora fossba legyenek sztem nem "megengedett" .
YoungZeeZee
Klopp alatt is volt hullámvölgy, sőt, aztán mégis ő döntötte el, hogy mikor volt lép.
slowmotion
3 hónapja
A sírba visztek ezzel a BognárralIdézek a Mátrix című filmből: „Egyszer mindenki meghal.”
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
A sírba visztek ezzel a BognárralNyugi, Sobri csak trollkodik.
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
A különbség Közted és Henry között az, hogy ő egy pénzügyi szakember, semmit nem csinál anélkül, hogy kiszámolná. Átélt már egy-két krízist, a végén erősebben jött ki belőle, szóval nem fog bepánikolni, ha út közben nem megy minden úgy, ahogy kell.nekem kicsit bullshit duma ez a jovore tervezunk.Wirtz fog.Nehezen, ha nincs jobb szelso a csapatban. Hacsak nem Frimpong fog ott jatszani.Jövőre jobb lesz ez, nem egy évre tervezünk az új emberekkel.jövő télig nem akarok foglalkozni azzal hogy mi legyen Slot sorsa
slowmotion
Negritis, a vajda
Toto21
Stez
YoungZeeZee
3 hónapja
Minél többet nézem, annál inkább hajlok a 11es felé.Egyértelműen 11es, mégsem fújják be sosem mert már így is állandóan dobálják magukat a játékosok.
— Serie A Out of Context (@CalcioNoContext) November 22, 2025
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
94. Perc VILLANT A PIROS: SALLAI ROLANDOT DURVASÁG MIATT KIÁLLÍTOTTÁK A GENCLERBIRLIGI ELLEN
3 hónapja
YoungZeeZee
9 511
nekem kicsit bullshit duma ez a jovore tervezunk.Wirtz fog.Nehezen, ha nincs jobb szelso a csapatban. Hacsak nem Frimpong fog ott jatszani.Jövőre jobb lesz ez, nem egy évre tervezünk az új emberekkel.jövő télig nem akarok foglalkozni azzal hogy mi legyen Slot sorsa
slowmotion
Negritis, a vajda
Toto21
Stez
3 hónapja
A sírba visztek ezzel a BognárralEgy nevet mondj, aki jobban passzolna a magyar válogatotthoz.
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
A sírba visztek ezzel a Bognárral
3 hónapja
Minél többet nézem, annál inkább hajlok a 11es felé.— Serie A Out of Context (@CalcioNoContext) November 22, 2025
3 hónapja
Visszakanyarodva Bognárra:Nem.
nála ugye azért az EB kijutás és a NL menetelés azért már-már elvárás lenne, nem?
Mert azért a vébé kvalikon kívül a válogatott mindkét sorozatban sikeres volt mostanában, abból pedig nem kellene engedni.
De Bognár az eredmény-hozáshoz már kevés tudásban, felkészültségben, felkészülésben, taktikában, fejben, elemzésben, scoutingban, tekintélyben.
A jelleméről nem is szólva, sztem a külföldön játszók nettó kiröhögnék.
Willie Parker
Ha őt nevezik ki akkor nem az eredmény az elvárás, hanem a jó hangulat, a brusztolós, hajtós foci, a gyengébbeket stabilan megverni, és reménykedni a bravúrokban - vagyis a realitás.
Pont ezért lenne jó, ha ő lenne a választás, mert az a valóság elfogadását jelentené, nem pedig illúziók dédelgetését.
Pont ezért nem hiszem, hogy ő lesz a befutó.
3 hónapja
Egy ember, akinek bal szélsőt kellene játszania...Wirtz fog.ANK alatt nem lesz Salah, meglátjuk hogy javul-e bármiNehezen, ha nincs jobb szelso a csapatban. Hacsak nem Frimpong fog ott jatszani.
Negritis, a vajda
Toto21
Stez
Mondjuk én előbb látom mind Chiesat, mind Frimpongot oda.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Rio, Wirtz, Dominik is tud bőven ott játszaniWirtz fog.Nehezen, ha nincs jobb szelso a csapatban. Hacsak nem Frimpong fog ott jatszani.Jövőre jobb lesz ez, nem egy évre tervezünk az új emberekkel.jövő télig nem akarok foglalkozni azzal hogy mi legyen Slot sorsa
slowmotion
Negritis, a vajda
Toto21
Stez
de akár Chiesa is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Wirtz fog.Nehezen, ha nincs jobb szelso a csapatban. Hacsak nem Frimpong fog ott jatszani.Jövőre jobb lesz ez, nem egy évre tervezünk az új emberekkel.jövő télig nem akarok foglalkozni azzal hogy mi legyen Slot sorsa
slowmotion
Negritis, a vajda
Toto21
3 hónapja
Nehezen, ha nincs jobb szelso a csapatban. Hacsak nem Frimpong fog ott jatszani.Jövőre jobb lesz ez, nem egy évre tervezünk az új emberekkel.jövő télig nem akarok foglalkozni azzal hogy mi legyen Slot sorsa
slowmotion
Negritis, a vajda